De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca Drăgușanu să apară în emisiunea Din Dragoste: „A trimis o poză cu ea într-o fustă scurtă. Era foarte înaltă, avea un picior frumos. De unde să cred că va fi celebră?”

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Drăgușanu și-a făcut debutul în televiziune în cadrul emisiunii „Din Dragoste'. Pe atunci, aceasta avea 16 ani și suferise prima ei dezamăgire în dragoste cu un tânăr pe nume Mihai. Mulți ani mai târziu, Mircea Radu a explicat motivul pentru care a fost selectată să apară pe micul ecran.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu a avut prima apariție televizată în emisiunea „Din Dragoste’, prezentată de Mircea Radu. Totul se petrecea în anul 1999, pe vremea când blondina avea doar 16 ani și nu putea să își imagineze că va ajunge să activeze tocmai în televiziune și să își schimbe viața radical. Bianca Drăgușanu a participat la emisiunea de la Antena 1 pentru a-l recuceri pe primul său iubit, alături de care voia să își petreacă restul zilelor.

rrtnntrrrtnntr

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Citește și: Cum își câștiga Bianca Drăgușanu banii la început de drum: „Vindeam covrigi, îmi cumpăram haine de la second hand, le modificam la croitorese și le vindeam triplu față de cât le-am cumpărat. Eram o bișnițară…” / Ce venituri lunare are acum, la 42 de ani

Citește și: Cine este Michaela Prosan. Actrița din serialul „Iubire cu parfum de lavandă' a luat o pauză de la carieră pentru fiul ei

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că distanța a dus, de fapt, la despărțirea de George Restivan: „Mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. A fost ceva îngrozitor…”

De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca Drăgușanu în emisiunea Din Dragoste

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mircea Radu a dezvăluit motivele pentru care Bianca Drăgușanu a fost aleasă în emisiunea „Din Dragoste'. Pe atunci, blondina era departe de imaginea de divă de acum și se afla la prima experiență în fața camerelor de filmat. Nu povestea de dragoste cu Mihai a adus-o pe micul ecran, ci imaginea pe care o prezenta atunci. Deși mulți o considerau „urâtă', Mircea Radu susține că era, de fapt, o tânără frumoasă și cu potențial de a atrage atenția publicului.

„Mie Bianca nu mi s-a părut grasa. Au trecut 17 ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea și Mihai, ci după fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare în care își spunea povestea și o poză cu ea într-o fustă scurtă. Nu numai mie mi s-a părut interesantă. Eu m-am opus, le-am spus baieților dacă merită să mergem în Petroșani după ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea că era urâtă, nu e așa. Era foarte înaltă, avea un picior frumos, era ok. De unde și până unde să cred că va fi celebră?

Pentru mine, Bianca a fost și va rămâne un caz pentru ‘Din dragoste’ și doar atâta. Eu nu cred că există vedete în România. Dacă ar fi așa, trebuie să aibă isprăvi profesionale și bani, altfel nu ești vedetă. Eu am câștigat foarte bine pentru că emisiunea mea nu a fost bătută niciodată timp de 9 ani', a spus prezentatorul pentru Apropo TV.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre prima sa apariție televizată

După prima ei apariție televizată, Bianca Drăgușanu a fost judecată pentru modul în care arăta. Uitându-se în urmă, blondina e mândră de evoluția ei și de transformările prin care a trecut de-al lungul anilor. Ea consideră că toate aceste experiențe au ajutat-o să devină femeia puternică și asumată de astăzi.

„Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om.

Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu. Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus’, a transmis Bianca Drăgușanu, în podcast-ul lui Damian Drăghici,

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton