De ce a divorțat Dana Săvuică de Răzvan Stanciu, pe lângă gelozie și infidelitate: „Eram femeie, aveam anumite dorințe, așteptări”. Au fost împreună 25 de ani

 Ifrim Georgiana
.

În 2016, Dana Săvuică a divorțat de fostul soț, Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, afacerista a dezvăluit motivele care au destrămat mariajul și a spus că nu regretă decizia pe care a luat-o atunci. Iată de ce a divorțat Dana Săvuică de tatăl fiicei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au fost căsătoriți timp de 25 de ani și au împreună o fiică, pe Julie Stanciu, în vârstă de 29 de ani. Afacerista și fostul ei soț au divorțat în 2016, pe cale amiabilă, la notar. După separarea legală, fostul manechin și-a regăsit fericirea în brațele lui Răzvan Enescu, însă au preferat să-și trăiască iubirea în discreție și să nu se afișeze împreună. De curând, Dana Săvuică a fost invitată în emisiunea moderată de Denise Rifai, acolo unde a vorbit despre mariajul cu fostul soț și despre cumulul de factori care au stat la baza divorțului lor. În urmă cu doi ani, vedeta recunoștea că gelozia, problemele financiare și infidelitatea partenerului au fost principalele motive, însă acum, după ce a reflectat asupra celor întâmplare, a identificat și alte cauze.

stanciu-7stanciu-7

Citește și: Cine este Dana Săvuică. A divorțat de fostul soț după 22 de ani de căsătorie

Citește și: Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu: „E alături de mine de câțiva ani buni'

Citește și: „Să îți intre bine în capul ăla pitic și schimonosit. Eu nu pierd niciodată”. Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj controversat, după scandalul acuzațiilor de șantaj

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

De ce a divorțat Dana Săvuică de Răzvan Stanciu, pe lângă gelozie și infidelitate

La șapte ani de la divorț, Dana Săvuică este de părere că relația cu Răzvan Stanciu a fost compromisă din cauză că s-au căsătorit prea devreme. La un moment dat, drumurile lor s-au separat în mod firesc, iar fostul manechin simțea că locuiește cu un străin.

„Un melanj de lucruri, mai multe cauze au fost. După o perioadă în care am lăsat în urmă divorțul și, acum, trăind altfel viața, m-am uitat în urma mea și am reflectat puțin la tot ce s-a întâmplat.

Cred că s-ar putea ca una dintre cauze să fie că ne-am căsătorit prea devreme, eram prea tineri, ne vedeam unul pe altul cu alți ochi, poate, nu știu. Dar, cumva, drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat.

Nu mă întreba în ce moment, că nu îmi aduc aminte când, ce, cum. La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin, în casă', a povestit Dana Săvuică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„Nu mai dădea importanță identității mele'

Dana Săvuică spune că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a salva căsnicia cu Răzvan Stanciu, însă a fost nevoită să ia o decizie radicală atunci când a simțit că nu-i mai sunt îndeplinite așteptările și dorințele.

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut, pentru că eu consider că am încercat să fac tot ceea ce era omenește posibil într-o relație. Eu sunt vărsător și sunt destul de cameleonică, știu să mă schimb după vremuri, după starea celuilalt.

La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai dădea importanță identității mele, omului din mine, femeia care avea anumite dorințe, anumite așteptări, anumite năzuințe și, atunci, mi-am dat seama că, decât să stăm într-o chestie care era blocată din toate punctele de vedere, mai bine am zis OK, hai, gata, punem capăt', a continuat fostul model.

„În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli'

În urmă cu doi ani, Dana Săvuică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a acceptat provocarea de a participa la „Rubrica sosurilor iuți'. Atunci, fostul manechin a vorbit deschis despre motivele care au dus la destrpmarea căsniciei cu Răzvan Stanciu, invocând gelozia, problemele financiare și infidelitatea partenerului.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta', a spus aceasta în emisiunea de la Pro TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton