De ce a divorțat Denisa Tănase de primul soț, Cornel Brotac: „Erau multe măști. Am trecut prin momente mai puțin plăcute, plângeam în casă”. Avea 23 de ani când au făcut nunta

 Ifrim Georgiana
.

Denisa Tănase a dezvăluit motivele care au stat în spatele divorțului de primul ei soț, medicul Cornel Brotac, pronunțat în 2015. Fosta membră a trupei Bambi spune că a purtat multe măști în perioada căsniciei, reprimându-și emoțiile. Sora ei, Raluca, a avertizat-o atunci că se grăbește cu căsătoria, însă ea, rebelă din fire, nu i-a ascultat sfatul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase și soțul ei, Mircea Brânzei, trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi sunt parteneri de viață și conduc o afacere care atinge cifre de milioane de euro. Artista a mai bifat un mariaj înainte, cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în anul 2015. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Denisa Tănase a recunoscut că a purtat multe măști în primul mariaj, de aceea relația nu a fost de lungă durată.

vwevvwev

Citește și: Cine este Denisa Tănase. Fosta solistă a trupei Bambi e milionară din afaceri și locuiește în Dubai, alături de soțul ei

Citește și: Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină: „Doamne ajută'

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a despărțit de iubitul ei, Iustin Chiroiu: „Hai să trecem peste chestia asta! Capitol încheiat!”

Citește și: Fata de 12 ani, găsită în canapea, anul trecut, a fost ucisă de concubinul mamei sale pentru bijuterii. Criminalul, dependent de jocurile de noroc, a primit la 26 de ani de închisoare

 De ce a divorțat Denisa Tănase de primul soț, Cornel Brotac

Denisa Tănase recunoaște că și-a reprimat emoțiile în perioada căsniciei cu primul ei soț, Cornel Brotac, astfel că a preferat să ascundă momentele de suferință. În prezent, artista face terapie și încearcă să accepte toate momentele care îi construiesc viața.

„Au fost multe măști și-n prima căsnicie, și-n copilărie și este un lucru la care eu lucrez în prezent, inclusiv prin terapie și prin ceea ce fac, să mă accept pe mine așa, să-mi accept suferințele, să-mi accept momentele în care îmi este greu, să-mi accept lacrimile atunci când ele simt nevoia să apară, nici măcar pe ele nu le acceptam și e foarte interesantă călătoria asta', a spus Denisa Tănase, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Denisa Tănase avea 23 de ani când s-a căsătorit cu primul soț, Cornel Brotac

Denisa Tănase avea 23 de ani când s-a căsătorit cu primul ei soț, Cornel Brotac. Decizia au luat-o spontan, în timpul unui turneu în Las Vegas, iar părinții artistei nu au susținut-o atunci.

„Noi eram în turneu, părinții erau și ei cu noi și surpriza a venit din faptul că a fost o decizie de azi pe mâine. Când ne-am hotărât noi, le-am spus și lor, doar că noi ne-am hotărât așa, într-o secundă. Fostul meu soț a venit acolo pentru că noi am fost două sau trei luni în turneu, așa că el a venit să mă vadă și așa ne-am hotărât noi, pe loc. Ne-a inspirat Vegasul. Și le-am spus alor mei: „Uite, noi vrem să ne căsătorim' și se întâmpla în foarte puțin timp. Mama își dorea o nuntă tradițională, să ne invităm rudele, să fie ca la carte, cum probabil își imaginează fiecare mamă din generația ei. Pentru noi nu conta atât de mult. Dar a fost un eveniment mic, intens și drăguț', a povestit Denisa Tănase.

Denisa Tănase s-a certat cu sora ei, Raluca, înainte de nuntă

Denisa Tănase s-a certat cu sora ei, Raluca, înainte de nunta cu Cornel Brotac. Artista a avertizat-o că se pripește în a face acest pas.

„Într-adevăr, a fost cu ceva dramă înainte pentru că a fost și momentul în care am avut pentru prima oară în viața noastră o divergență cu sora mea pe acest subiect, dar cred că toată încărcătura de dinainte s-a dezamorsat în timpul ceremoniei. (…)

I s-a părut că a fost o decizie luată prea repede. Ea (n.r. Raluca) cumva era vocea părinților mei pentru că ăsta a fost un rol pe care ea și l-a asumat în familia noastră, acela de persoană care echilibrează lucrurile și încearcă să-i împace pe toți și să se asigure că toată lumea e bine. Eu, rebelă din fire, nu mi s-a părut nimic ciudat să facem chestia asta de pe astăzi pe mâine. În continuare nu mi se pare ciudat și nu-mi pare rău că am luat decizia ad-hoc. Pentru că erau niște emoții autentice și îmi pare bine că le-am trăit așa cum le-am simțit', a subliniat Denisa Tănase în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„O căsnicie nu se termină pentru că ești foarte fericit'

Denisa Tănase spune că au existat multe momente nefericite în căsnicia cu primul soț.

„O căsnicie nu se termină pentru că ești foarte fericit sau că e foarte bine acolo. Și automat noi am trecut amândoi prin momente mai puțin plăcute. ȘI evident au fost momente când plângeam în casă, îmi ștergeam lacrimile, ieșeam din casă și aveam o emisiune tv. Nu aș fi vrut să spun public pentru că nu sunt neapărat nici de partea asta. Întotdeauna am considerat că discreția și eleganța sunt esențiale, inclusiv pentru o persoană publică, nu mi-a plăcut să joc rolul victimei deși mi-ar fi fost foarte ușor și am destule povești din viața mea pe care, dacă le-aș fi spus, probabil că aș fi fost simpatizată, adulată, iubită, din postura asta de victimă, nu cred că m-ar fi ajutat', a afirmat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton