De ce a divorțat Elena Lasconi de tatăl fiicei sale, după doar 4 ani de căsnicie: „Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit” / Regretă că nu a mai făcut un copil

.

De ce a divorțat Elena Lasconi de tatăl fiicei sale, după doar 4 ani de căsnicie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Elena Lasconi ține primele pagini ale ziarelor în aceste momente. Aceasta a stârnit un scandal politic după ce a spus că a votat DA la referendumul pentru familie. Nu, nu este în conflict doar cu liderii USR, ci și cu fiica ei. Acesta nu este însă primul sau singurul moment dificil din viața ei de până acum, mai ales că la 21 de ani era divorțată și cu un copil. Iată prin ce traumă a trecut și de ce a divorțat de tatăl fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


De ce a divorțat Elena Lasconi de tatăl fiicei sale, după doar 4 ani de căsnicie. În urmă detaliilor făcute publice de către Elena Lasconi, liderii USR spun că un astfel de discurs nu este în spiritul valorilor pe care le promovează partidul. Ba mai mult, fiica ei, pentru care a făcut numeroase sacrificii de-a lungul vieții a judecat-o aspru, jignind-o, tocmai pentru că ea se declară membru al comunității LGBTQ și nu este de acord cu votul mamei sale.

Citește și: Drama neștiută a Elenei Lasconi. Acum e vedetă, dar a fost atât de săracă, încât nu avea ce mânca: ‘Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci’


Citește și: Elena Lasconi, în scandal cu fiica ei, după ce a votat pentru susținerea familiei tradiționale. Tânăra își acuză mama de homofobie: „Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată!’

Citește și: O femeie a murit, după ce a fost stropită cu benzină și incendiată în scara unui bloc din sectorul 6, București. Anunțul Poliției

Citește și: Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație. Ea a confirmat separarea: „Nu mai suntem împreună de o lună'


De ce a divorțat Elena Lasconi de tatăl fiicei sale, după doar 4 ani de căsnicie

Elena Lasconi a avut parte de multe greutăți de-a lungul vieții. La nici 18 ani s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, iar la scurt timp a rămas însărcinată. Părea că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă la patru ani distanță au divorțat. A rămas singură, divorțată, fără bani și cu un copil de crescut, astfel că a trecut prin cea mai grea cumpănă de până atunci, însă a reușit să facă față și să își crească fiica, pe Oana.


Pe mine m-a influențat foarte mult bunica. Am stat pe lângă fusta ei, cum s-ar zice, și am preluat de la ea multe principii și idei. Era credincioasă, o femeie de casă, așa încât am ajuns și eu să mă vizualizez cu trei copii care mă țin de șorț, cu casa plină de nepoți la sărbători, cu bucătăria mirosind a prăjituri. Ei bine, imaginează-ți cum a fost pentru mine să divorțez. Sigur, a fost alegerea mea, dar am simțit că nu ne potriveam de la început.

Eu eram o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită și împărtășită, foarte curată spiritual. După doi ani s-a născut Oana, după alți doi ne-am despărțit fiindcă tot timpul ăsta am simțit că relația nu era ce ne trebuia.’, a declarat Elena Lasconi pentru life.ro, în urmă cu mai mulți ani.


Ce îi făcea primul soț zi de zi

Elena Lasconi și primul ei soț s-au căsătorit înainte de a se cunoaște foarte bine, asta fiindcă ea a ascultat sfaturile pe care le-a tot primit de la familia ei, în special de la bunica sa. Totuși, în fiecare zi își dădea seama tot mai mult că, de fapt, nu se află în mariajul care trebuie. Au trecut patru ani până când a decis să divorțeze, timp în care fostul ei soț ar fi umilit-o pentru că nu avea multă școală, așa cum era el.

Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam mai multe, că aveam păreri mai pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au.„, a mai continuat Elena Lasconi pe atunci.


Elena Lasconi s-a mutat în București după divorț și a mers la facultate

La doar 21 de ani, Elena Lasconi era deja trecută printr-un divorț și cu un copil de crescut, însă aceste lucruri nu au oprit-o din evoluție. A vrut să facă o facultate, pe urma numeroaselor critici și umilințe venite din parte fostului soț, ceea ce a și făcut. Mai apoi s-a angajat, însă a recunoscut că i-a fost foarte greu să se împartă între toate aceste lucruri.

Eu am făcut facultate după divorț. (…) După ce am divorțat însă a fost și mai greu. De ce? Pentru că eu sunt o femeie de casă. Și eram cumva sigură că următorul va fi bărbatul meu pentru toată viața. Nu a fost. Și nici următorii. Așa că am început să muncesc foarte mult, m-am angajat la Pro TV, făceam reportaje din Valea Jiului și plecam în deplasare la 3 dimineața, să prind schimbul minerilor. Sigur că a fost greu. Dar îmi plăcea și am ales intenționat domeniul cel mai greu, Valea Jiului, un subiect complet neexploatat de vreun reporter până atunci’, a mai povestit Elena Lasconi, potrivit sursei citată mai sus.


Elena Lasconi: ‘Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil’

După divorț, Elena Lasconi s-a axat pe creșterea fiicei sale, dar și pe evoluția ei, astfel că a mers la facultate și s-a angajat. Totuși, simțea nevoia de o prezență masculină în viața ei și a fiice sale Oana. Din păcate, a avut parte de numeroase eșecuri, până când l-a întâlnit pe Cătălin, cel pentru care s-a rugat de nenumărate ori. Ba mai mult, fiindcă tot a venit vorba despre familie, în anul 2019 spunea că trăiesc o frumoasă poveste de iubire, însă regreta că nu a mai făcut un copil.


(…) ajungem la momentul British Council. Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: „Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu„. Și a apărut Cătălin. (râde) A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil. Am însă o cățelușă, o maidaneză, de 6 ani, pe care am luat-o de pe maidan când Oana ne-a anunțat că vrea să se mute singură. O cheamă Hermes, Hermesina, Bibi, Bibi-Mama, Iubi, toate la un loc. Sunt în cap după ea, zici că e copilul meu’, a mai mărturisit Elena Lasconi în anul 2019.

Sursă foto: Facebook / Instagram