De ce a divorțat Robert Negoiță de Sorina Docuz, a doua lui soție. Cu ce a rămas fosta Miss Buzău după despărțire

 Miniosu Alexandra
.

De ce a divorțat Robert Negoiță de Sorina Docuz, a doua lui soție? Mulți s-au întrebat asta, după ce primarul Sectorului 3 București și fosta Miss Buzău au decis să se separe. Povestea lor de iubire a luat sfârșit în 2016, după 7 ani de relație și 3 ani de căsătorie. Deși motivul rupturii dintre cei doi ar fi fost infidelitatea femeii, aceasta ar fi rămas și acum una dintre protejatele edilului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a divorțat Robert Negoiță de Sorina Docuz, a doua lui soție. Robert Negoiță are la activ două mariaje eșuate. Primarul Sectorului 3 București a divorțat de două ori până acum. Primul divorț a fost cel de prima lui soție, Magdalena Negoiță, iar al doilea de Sorina Docuz. Robert Negoiță și Sorina Docuz au împreună un fiu, Cezar Vlad, ce acum are vârsta de 11 ani, motiv pentru care femeia ar fi și în prezent una dintre protejatele primarului.

sorina-docuz-1-1sorina-docuz-1-1

Robert Negoiță și Sorina Docuz s-au cunoscut în 2009, atunci când ea a câștigat titlul de Miss Buzău, reușind să-l cucerească pe politician prin frumusețea ei. Deși între ei e o diferență de 19 ani, ea având doar 18 ani în momentul în care l-a cunoscut pe edil, acest lucru nu a fost un impediment pentru ei. Așadar, aceștia s-au căsătorit în 2013, când ea avea 22 de ani.

Citește și: Câți copii are Robert Negoiță. Primarul Sectorului 3 a fost căsătorit de două ori și actuala iubită i-a dăruit încă două fetițe

Citește și: Jorge l-a taxat pe Iancu Sterp la Survivor All Stars, din cauza unor afirmații misogine: „O femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată”/ „Suntem în 2024 și nu putem să considerăm femeile că nu sunt egale bărbații. Nu poți să înjosești…”

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în cinci luni. La 42 de ani, actrița va fi mamă pentru a patra oară

Citește și: Tavi Clonda o susține pe Gabriela Cristea să dea jos kilogramele în plus: „Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi…”

De ce a divorțat Robert Negoiță de Sorina Docuz, a doua lui soție

În același an, Robert Negoiță de Sorina Docuz au devenit părinți, atunci când ea l-a adus pe lume pe fiul lor, Cezar Vlad, în vârstă de 11 ani acum, notează actualitate.net. Acesta este cel de-al treilea moștenitor al edilului. Primarul Sectorului 3 București și fosta Miss Buzău au divorțat acum opt ani, în 2016. Motivul separării lor ar fi fost infidelitatea femeii, după ce aceasta l-ar fi înșelat cu Mădălin Stan sau „Mădălin de la Giurgiu', un cunoscut milionar din România, ce i-a devenit și soț, ulterior.

În acea perioadă, Robert Negoiță ar fi hotărât să nu fie singur, așa că s-ar fi cuplat cu o altă fostă Miss Turism, Andreea Mirică.

Așadar, Sorina Docuz și Robert Negoiță au ajuns la divorț după 7 ani de relație și 3 de căsătorie. În ciuda despărțirii, primarul Sectorului 3 al Capitalei ar fi avut mereu grijă ca femeii și fiului lor să nu le lipsească nimic. Divorțul lor ar fi avut loc la notar, iar în urma lui, fosta Miss Buzău s-ar fi ales cu două afaceri de familie, fiul lor, un apartament și un cont în bancă.

Ce spunea Sorina Docuz despre divorțul de Robert Negoiță

Deși divorțul dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță i-a șocat pe mulți, femeia lăsa de înțeles, la acea vreme, că nu regretă cele întâmplate.

„Nu am nici un regret. Lucrurile se întâmplă așa cum ne e scris. Poate a fost mai bine că s-a întâmplat, poate că nu, depinde din ce punct de vedere privești. Am rămas prietenă cu fostul soț. Mă bucură foarte mult pentru că este responsabil cu copilul nostru', spunea Sorina Docuz pentru ciao.ro.

Totuși, Sorina Docuz spunea că perioada divorțului a fost una foarte dificilă pentru ea. În același timp, preciza însă că nu va renunța să își caute iubirea, în ciuda faptului că a trecut printr-un divorț.

„Sigur că mai cred. Un divorț nu înseamnă că nu mai cred în căsătorie. Un act de multe ori îi sperie pe bărbați, pentru că ei, de regulă, fug de obligații', mai spunea atunci fosta soție a lui Robert Negoiță.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Libertatea, Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton