De ce a fost Ozana Barabancea concediată de la „Te cunosc de undeva”: „A fost o lovitură dureroasă. În final, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mă aflu din nou la masa juriului...”

.

Ozana Barabancea a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' despre motivele pentru care a concediată de la „Te cunosc de undeva!', cu câțiva ani în urmă. Soprana recunoaște că a fost o „lovitură dureroasă', având în vedere că se simțea compatibilă cu formatul emisiunii și a contribuit la succesul acesteia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Ozana Barabancea a fost exclusă, timp de un sezon, din show-ul „Te cunosc de undeva’ de la Antena 1. Tot atunci, Aurelian Temișan și Andreea Bălan au părăsit scaunele de jurați, în locul lor fiind aduși Pepe, Delia și Monica Anghel. La cererea publicului, s-a revenit la formula inițială, completată acum de Mihai Petre și Cristi Iacob.

Citește și: Ozana Barabancea a fost înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă a ei: „Pe el l-am iertat, pe ea nu cred. Putea să se ducă în orice altă parte'


Citește și: Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Ce declarație de dragoste i-a făcut fostul ei soț și cum i-a răspuns ea: ‘Și eu i-am spus că îl iubesc și să nu ne mai certăm niciodată…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce se mută Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea din casa cumpărată acum 4 ani: „Să întrunească toate condițiile noastre, să facă parte dintr-o comunitate sigură unde să ne creștem copilul…'

Citește și: Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț: „Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi'. Ce s-a întâmplat cu pantofii și rochia de mireasă purtate de Iulia Albu la nuntă


De ce a fost Ozana Barabancea concediată de la „Te cunosc de undeva’

Invitată în emisiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D, Ozana Barabancea a povestit cum a primit vestea concedierii. La vremea respectivă, soprana a părut revoltată și a scris, pe pagina de Facebook, mai multe mesaje critice la adresa emisiunii „Te cunosc de undeva’. Aceasta suspectează că excluderea ei a avut legătură cu dorința producătorilor de a reîmprospăta imaginea show-ului.


„Am fost concediate trei dintre noi, din patru membri ai juriului. Am primit vestea că nu mai trebuie să ne prezentăm nici la repetiții, nici la filmări. Posibil ca schimbarea să fi avut legătură cu o dorință de reîmprospătare a imaginii juriului, dar nu mi s-a oferit nicio justificare concretă. Nu cred că a fost o problemă de ordin financiar. S-a revenit la o formulă anterioară și, aparent, aceasta este cea considerată potrivită. Însă pentru mine a fost o lovitură dureroasă. M-am simțit întotdeauna omul potrivit la locul potrivit și știam că îmi fac treaba bine’, a declarat Ozana Barabancea la „40 de întrebări cu Denise Rifai’.


Ozana Barabancea: „Nu a existat niciun motiv solid pentru excluderea mea’

De atunci și până în prezent, Ozanei Barabancea nu i s-au comunicat motivele reale ale excluderii sale din emisiune. Momentul a fost echivalent cu o lovitură dureroasă, dat fiind că a demonstrat, sezoane la rând, profesionalism și pasiune.   

„Nu a existat niciun motiv solid sau credibil pentru excluderea mea. Dar, în final, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mă aflu din nou la masa juriului’, a adăugat ea.


Andreea Bălan a demisionat de la „Te cunosc de undeva’

Declarațiile Ozanei Barabancea vin la scurt timp după ce Andreea Bălan și-a anunțat demisia de la Antena 1. Decizia are legătură cu programul ei încărcat, câț și turneele unde îl însoțește pe iubitul ei, Victor Cornea.


„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon, a spus Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook