De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct”: „Sunt sigură că o să vă placă”

.

De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct'. În ediția difuzată ieri, 14 septembrie, prezentatoarea TV nu a fost prezentă în platoul de filmare. Pe rețelele de socializare, aceasta și-a explicat absența și a susținut că telespectatorii vor avea parte de o surpriză plăcută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


De luni până vineri, la Antena Stars, Mirela Vaida este gazda emisiunii „Acces direct’. Prezentatoarea a intrat pentru prima dată în platoul emisiunii în anul 2017. În prezent, talk-show-ul se află la sezonul 16, care e debutat în data de 29 august. Emisiunea Acces direct a avut parte de mai multe schimbări în anul 2022. În ultima ediție, Mirela Vaida nu a fost prezentă în platoul, iar fanii acesteia s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatoarea. Explicația a fost oferită de ea însăși, prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare.


De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct’. Cel care i-a ținut locul Mirelei Vaida în emisiunea „Acces direct’ a fost Adrian Velea, colegul ei.

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate. Mesajul disperat al prezentatoarei TV:'E văzută pe aici'

Citește și: Când începe noul sezon Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida:„Până atunci, mă bucur de…’


Citește și: Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află președintele Ucrainei:„A fost examinat de un medic’

Citește și: Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

De ce a lipsit Mirela Vaida de la „Acces direct’

Prezentatoarea TV a susținut că a lipsit în ediția trecută a emisiunii, fiind ocupată cu un alt proiect pentru televiziunea la care lucrează. Mirela Vaida a filmat un promo pentru Antena Stars, care va putea fi vizionat, în curând, de către cei de acasă.


Alături de acest mesaj, prezentatoarea a postat și o fotografie cu ea, îmbrăcată într-o rochie roșie și pregătită pentru filmări.

„Azi am lipsit de la emisiune pentru că am filmat, împreună cu toți colegii mei, un promo! Despre ce este vorba, veți afla în curând! Va puup!’, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.


Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune la Antena Stars

Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune la Antena Stars. Noua emisiune de la Antena Stars, „Petrem românește cu Mirela’ a debutat pe micile ecrane, duminică, de la ora 20.00.

„Pregătim o noua emisiune la Antena Stars TV‼️ Ceea ce era numele Revelioanelor prezentate de mine, acum devine emisiune săptămânală, in fiecare duminica, de la ora 20! „Petrecem românește cu Mirela! Începe de duminica asta! Sunt convinsă că vă va plăcea!, a scris Mirela Vaida pe contul său de socializare, înainte de debutul emisiunii.


În ceea ce privește formatul emisiunii, Mirela Vaida le-a mai spus fanilor că vor avea parte de surprize inedite.

„Cei mai mari artiști, cea mai buna muzica românească! Duminica, ora 20, pe Antena Stars! Doar câteva nume: Taraful de la Varbilau, Surorile Osoianu, Azur, Dan Ciotoi, Georgiana Lobonț, Diana Matei, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Marcela Fota, Adriana Ochisanu, Cristian Pomohaci, Cornel Borza, Codruta și Valentin Sanfira, Andreea Haisan, Alexandru Pop și muulti alții, plus vocile de aur ale muzicii ușoare romanești! Nu-i așa că suna bine?, a adăugat prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook