De ce a mers Betty Salam la psiholog, în adolescență, și cum a afectat-o notorietatea tatălui ei: „Aveam teamă de toată lumea, îmi era frică de...”

 Ifrim Georgiana
.

Pe lângă cariera în muzică, Betty Salam are o familie împlinită cu soțul ei, Cătălin Vișinescu, care îi este alături de mai bine de 8 ani. De-a lungul timpului, fiica lui Florin Salam a vorbit deschis despre episoadele neplăcute din viața personală, inclusiv faptul că s-a confruntat cu depresie, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Matthias. Acum, Betty Salam spune că și în perioada adolescenței a apelat la ajutorul unui psiholog, care a ajutat-o să găsească răspunsuri la unele întrebări. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Betty Salam este o artistă cu o carieră înfloritoare, dar și o mămică tânără. Pe 1 octombrie 2018, fiica lui Florin Salam a devenit mamă pentru prima dată, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei și al lui Cătălin Vișinescu. De-a lungul timpului, cântăreața a vorbit deschis despre stările de anxietate și depresie prin care a trecut, provocate de șocul pierderii mamei ei, Ștefania Stoian, care a fost răpusă de o boală nemiloasă. La 15 ani, Betty Salam a intrat pentru prima oară în cabinetul unui psiholog, după ce-și pierduse încrederea în cei din jurul lor.

be10be10

Citește și: Betty Salam, prima reacție după ce s-a spus că divorțează de Cătălin Vișănescu: „Neînțelegeri există”

Citește și: Betty Salam recunoaște că este geloasă în căsnicia cu soțul ei, Cătălin Vișănescu, și că îi controlează telefonul: „Nimeni nu îți garantează nimic. Hai să păstrăm niște reguli”

Citește și: Ana Maria Crudu a născut un băiețel! Sora Danielei Crudu a postat prima imagine cu fiul ei

Citește și: Victor Pițurcă, despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă și Cristina Ich: „Nu îi văd despărțiți. Ei se iubesc în continuare…”

De ce a mers Betty Salam la psiholog, în adolescență

În perioada adolescenței, Betty Salam a apelat la ajutorul unui psiholog, pe fondul problemelor specifice acelei vârste. Deși era înconjurată de mulți prieteni, artista ajunsese să-și piardă încrederea în oricine și era măcinată de unele întrebări fără răspuns.

„La 15 ani am fost prima dată la psiholog, dar nu te gândi că am fost un copil rău. Am fost întotdeauna un copil OK, nu am deranjat pe nimeni niciodată. Pur și simplu, am fost pentru că am atins acel prag de adolescență. Simțeam nevoia să aud sau să aflu niște răspunsuri la niște întrebări pe care le aveam. Mă și simțeam nesigură, dintr-un anumit punct de vedere.

Eu sunt o persoană ambițioasă și căreia nu îi place să fie arătată cu degetul. Mă frustra faptul că nu mai aveam încredere în nimeni, în absolut nimic. Aveam teamă de toată lumea, îmi era frică de oameni. Nu era OK, eu mă cunosc, știu că sunt foarte prietenoasă, aveam foarte mulți amici, dar am învățat ceva: calitate, nu cantitate…la mine era invers', a declarat Betty Salam pentru Playtech.ro.

Cum a afectat-o pe Betty Salam notorietatea tatălui ei

Încă de la o vârstă fragedă, Betty Salam a observat că este tratată altfel în diferite cercuri sociale, pe fondul notorietății tatălui ei. Artista nu a profitat de avantajele pe care i le-ar fi adus statutul de fiică a lui Florin Salam, ci și-a construit propriul nume în industria muzicală, încercând să se delimiteze de cariera cunoscutului interpret de manele.

„Nu încercam să stau cu oameni care nu mă cunosc personal, evitam. Am avut de mică grijă la asta. Să fiu sinceră, cel mai mult mă frustra faptul că toți stăteau pe lângă mine și că eu eram cel mai bine tratată dintr-un grup. Pe mine mă deranja asta, că vedeam diferența. Le-am spus să mă trateze exact cum îi tratează și pe ceilalți. Nu-mi place', a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton