De ce a plecat Nadine în America, la 23 de ani: „Eram ospătăriță în Los Angeles, eram un zero splendid”. Ce impact negativ a avut celebritatea asupra ei

 Ifrim Georgiana
.

În 2003, Nadine a părăsit România și s-a mutat în Statele Unite ale Americii, deși avea o carieră de succes și se bucura de privilegiile unei persoane publice. Inițial, artista visa să ajungă o mare actriță, însă pe parcurs, și-a dat seama că nu are vocație spre acest domeniu. Recent, Nadine a făcut dezvăluiri din anii petrecuți peste Ocean, perioadă în care, spune ea, s-a putut bucura de „simplitatea vieții banale'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe când avea numai 23 de ani, Nadine a renunțat la cariera pe care și-o construise în România și s-a mutat în America, cu gândul că ar putea deveni o mare actriță. În podcastul „DilEMMA', artista a dezvăluit motivele care au determinat-o să se mute peste Ocean, unde nu era cunoscută și a fost nevoită să-și schimbe radical stilul de viață.

nadin1nadin1

Citește și: De ce s-a întors Nadine în România. Ce a dezamăgit-o pe artistă, după un an petrecut în Franța: „Ei fac imediat legătura cu rromii. La un moment dat, îți ajunge la os…'

Citește și: Cum a marcat-o pe Nadine copilăria petrecută la orfelinat: „Am ieșit foarte violentă. Iubeam să mă bat, abia așteptam ocazia unui conflict”

Citește și: Oana Roman, despre întâlnirea dintre fiica ei și noua iubită a fostului soț: „Sper că de acum încolo… Am făcut amândoi eforturi să reparăm relația'

Citește și: Cum arată Andreea Popescu după operația de reconstrucție a feței: „Îmbunătățirile sunt foarte mari”. Fosta dansatoare a fost mușcată de un câine la vârsta de 3 ani

De ce a plecat Nadine în America, la 23 de ani

Nadine s-a mutat în Statele Unite ale Americii într-o perioadă în care, spune ea, era în disonanță cu tot ceea ce se întâmpla în viața ei. La 23 de ani, artista își consolidase o carieră de succes în showbiz-ul românesc, însă și-a dorit să experimenteze un alt stil de viață, mai simplu și mai onest.

„Am plecat pentru că eram la 23 de ani, în disonanță, cu tot ce se întâmpla. Nu puteam să pun degetul pe tot ce se întâmplă. Când am ajuns acolo, în solitudine, în meditație, în simplitatea vieții banale de dădacă, ospătăriță, mi-a plăcut. Eram curioasă cum se face chestia asta. Acolo, am putut să identific în mine vanitatea și mi-a fost foarte rușine. Am înțeles, atunci, că rușinea nu este că nu ești îmbrăcat frumos. Rușinea este să fii vanitos.

Vanitatea mea se manifesta în felul următor: eu sunt mai bună decât tine, pentru că eu apar la televizor, pentru că eu căștig mai mulți bani, pentru că eu am haine mai frumoase decât tine, pentru că pe mine mă place și iubitul tău. La un moment dat, toate lucrurile astea s-au etalat și mi-au făcut pielea de găină. Am ajuns, acum, în țară și mă deranjează atenția. În fizica cuantică, observatorul modifică pe cel observat', a povestit artista, în podcastul moderat de Emma Ștefan.

„Mi-a plăcut să fiu de cealaltă parte a gardului'

Deși avea o viață mai grea peste Ocean, Nadine recunoaște că experiența a fost extrem de benefică, ajutându-o să se conecteze diferit cu oamenii. Artista este de părere că notorietatea i-a afectat interacțiunile cu ceilalți și a determinat-o să fie vanitoasă.

„Îmi place simplitatea relațiilor dintre oameni. Eram ospătăriță în Los Angeles, în Beverly Hills. Mă împrietenisem cu ceilalți ospătari. Evident, nu exista Internetul, așa cum e acum, ca oamenii să te caute. Eram un zero splendid, ca oricare om pe lumea asta. M-am împrietenit cu ceilalți ospătari și, mai ales, cu cei care parcau mașinile. Dar și eu când veneam cu Mzda mea, îmi făcea semn prietenul meu, parcangiul, și-mi parca mașina. Persoană publică fiind, mi-a distorsionat relațiile cu oamenii. Eu știam că dacă voiam ceva, trebuia să dau ceva la schimb.

M-am maturizat, în ideea că indiferent ce vreau, trebuia să dau ceva în schimb. Nu exagerez, excluzând un grup foarte mic de oameni, cu care și acum am o viață foarte armonioasă. Și ajung de la chestia asta la ăla care îmi parchează mașina, pentru că el știe că nu îmi permit să parchez pe străzile alea, și că am nevoie să-mi parchez mașina, și că intru la lucru. El e ca mine, mi-a plăcut să fiu de cealaltă parte a gardului. Mi-a plăcut să mâncăm cu toții din pâinea aia, știi. Ei au împărțit cu mine. Eu am întâlnit niște români acolo și au zis „Ai venit în America să speli vase'. Abia așteptau să-mi tragă peste bot. Atunci am prins gustul la o viață dincolo de gard, mai onestă, în care oamenii interacționează la un alt nivel și pe alte principii', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton