De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți: „Nu trebuie să apar eu pentru că...”

.

De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți. Este un prezentator și un actor de succes, cunoscut de o țară întreagă. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre filmele în care a jucat în ultimii trei ani și a explicat de ce a refuzat propunerea de a face parte din proiectul Las Fierbinți. Iată ce declarații a făcut îndrăgitul actor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În vârstă de 60 de ani, Florin Busuioc se bucură de o carieră de succes. Prezentatorul de la PRO TV a suferit un infarct în noiembrie 2018, iar de atunci a făcut schimbări radicale în privința stilului de viață. Acesta a renunțat complet la fumat și alcool și susține că se simte mult mai bine. Recent, acesta a vorbit despre proiectele în care a fost implicat în ultimii ani. Mai mult, aceasta a vorbit și despre refuzul său de a juca în Las Fierbinți. Actorul a susținut că serialul este frumos așa cum este și nu consideră că era nevoie ca el să facă parte din distribuție pentru a fi complet.


De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți. Actorul a jucat în mai multe producții românești și a cunoscut un succes fenomenal. În ultimii trei ani, aceasta a jucat câteva roluri importante despre care a vorbit într-un interviu recent.

Citește și: Cum și-a îndeplinit Florin Busuioc cel mai mare vis, la 16 ani:„Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…’


Citește și: Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc:„Îi place foarte mult să îl vadă pe tata…’

Citește și: Vasile Ceterașu a ajuns de urgență la spital, după ce a cântat la o nuntă:„E un episod acut care poate indica…’

Citește și: Ioana Năstase, la un pas de tragedie în timpul orelor de echitație. A căzut de pe cal:„Dumnezeu m-a salvat’

De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți


Actorul a mărturisit că nu a fost interesat să joace în Las Fierbinți, întrucât consideră că serialul „este frumos așa cum e’.

„Mi s-a propus mai demult și am refuzat, nu m-a interesat. Las Fierbinți este frumos așa cum e. Nu trebuie să apar eu în „Las Fierbinți’ că să fie și mai frumos. Pentru că el este super OK așa cum este el. Nu m-a interesat să fiu sincer’, a susținut Florin Busuioc, potrivit click.ro.

În ce filme a jucat Florin Busuioc în ultima vreme

În ultimii trei ani, actorul a jucat în trei filme de comedie: „Pup-o mă, 2′, în „Secretul lui Zorillo’ și „Zăpadă. Cât despre piesele de teatru, acesta face parte din comedia „Insomniacii’.


„În ultimul an am avut ocazia să joc în trei filme, în „Pup-o mă, 2′, în „Secretul lui Zorillo’ și „Zăpadă, Ceai și Dragoste’ și a fost foarte bine că am jucat. Trei comedii, două cu Alin Panc și Sandu Pop și unul cu Liviu Varciu. Mi-a plăcut să lucrez la ele. Dar nu au mai venit oferte.

Mie în general îmi place să fac comedie. Nu prea îmi plac dramele și în general nu-mi plac dramele astea minimaliste românești care s-au făcut până de curând. Nu asta e problema, nu vreau să zic nimic rău despre filmul romanesc, care e bine că există, ia premii la festivaluri.


 Cât despre piese de teatru, mai am una singură în momentul ăsta, cu Gheorghe Ifrim și cu Marius Chivu, „Insomniacii’, pe care îl jucăm la Teatrul Național și prin țară. Și am cumpărat trei piese din America să alegem tot una dintre ele să facem tot noi trei un al doilea spectacol. Să sperăm că va ieși’, a adăugat actorul potrivit sursei citate.


Cum se simte actorul

La câțiva ani de la infarct, actorul a mărturisit că se simte bine, deși nu a reușit să slăbească. Totodată, acesta merge periodic la controale medicale.

„Nu am mai slăbit deloc, sunt la fel de gras, la fel de lucios. Nu știu dacă o să reușesc să slăbesc vreodată, poate dacă fac un efort și merg la un nutriționist.

Dacă nu, nu cred că voi slabi, însă îmi fac control la 6 luni, la medicul care a avut grijă de mine și în spital, când am avut problema. Am avut Covid acum 2 săptămâni, timp de cinci zile, a două oară', a încheiat acesta.

Sursa foto: Arhivă Viva!