De ce a refuzat Ramona Olaru să participe la Asia Express și cu cine nu s-ar vedea în echipă: „Sunt crescută fără mâncare, fără apă caldă, fără căldură. Nu mi se pare că...”

.

Ramona Olaru a primit mai multe oferte din partea Antenei 1, pentru formatele America / Asia Express, însă le-a refuzat pe toate. Pentru că a îndurat neajunsuri în copilărie, asistenta TV nu crede că show-ul i-ar mai ridica provocări, și nu poate identifica o persoană cu care ar face echipă bună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Ramona Olaru a debutat în televiziune în anul 2013, în rolul de asistentă la „Neatza cu Răzvan și Dani’, unde lucrează și astăzi. Carismatică, jovială și plină de energie, blondina a fost ofertată de producătorii de la Asia / America Express, dar a refuzat să ia parte la show-ul de aventură. Nu crede că show-ul ar ajutat-o să-și întreacă limitele, iar printre motivele invocate e și faptul că nu-și găsește coleg de echipă, nici măcar din rândul apropiaților.

Citește și: Ramona Olaru s-a despărțit de iubit: ‘Cum stau cu dragostea? Foarte bine stau: sunt singură!’ Ce calități are bărbatul ideal, pentru ea / EXCLUSIV


Citește și: De ce a păstrat Ramona Olaru numele fostului soț, după divorț, și ce face dacă se mărită din nou: „Au fost mai multe chestii care au contribuit'

Citește și: Cum arată vila lui Liviu Vârciu, evaluată la sute de mii de euro: „La subsol e buncăr'. Cine l-a împrumutat cu bani

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre relația dintre fiica lui, Irina, și Mr. Pink, după vizita în America: „Tatăl ei vitreg e…’. Monica Gabor refuză să vorbească cu fostul milionar de ani buni


De ce a refuzat Ramona Olaru să participe la Asia Express

Ramona Olaru a refuzat toate ofertele pentru formatele Asia / America Express, motivând că show-ul nu-i ridică nicio provocare, ea fiind crescută în condiții grele și cu neajunsuri. De altfel, asistentei TV îi vine greu să identifice o persoană cu care ar putea face echipă bună și un „show extraordinar’. Spune că nici prietenele, dar nici frații ei nu se ridică la nivelul de „nebunie’ pe care îl are, iar un eventual partener n-ar face decât s-o tragă în jos.   


„Nu vreau să mă duc. Nu vreau să mă duc în Asia sau, după caz, America Express, pentru că sunt crescută la fermă fără toate neajunsurile, fără mâncare, fără dormit, fără apă caldă, fără căldură, fără toate cele. Deci pentru mine nu ar mai fi o provocare. Nu mi se pare că mă duc în ceva: uau, ce fac eu aici? Ar fi așa: ok, așa și? Plus de asta nici nu am o persoană de bază cu care măcar să mă duc să fac caterincă, să fac un show extraordinar.

Nu am pe cineva de la care să scot același nivel de nebunie cum îl am eu. Nu e nimeni în jurul meu așa, nicio prietenă, nici soră-mea, nici fratele meu, iubitul nu e cazul, căci ce am avut m-au tras mai mult în jos, dar asta nu se pune’, a spus asistenta TV pentru playtech.ro.


„Nu mai vreau să le cumpăr eu de îmbrăcat și de încălțat’

Ramona Olaru a spus și ce pretenții are de la un eventual partener de viață. Nu-și dorește lângă ea un bărbat pe care să-l întrețintă și să-i fie inferior din vreun punct de vedere.  


„Doamne, nu, din contră! Am noroc, acesta se numește noroc, pentru că m-a scăpat de tot ce a fost rău, pe bune! Nu e nici pe departe ghinion și mă pregătește pentru ceva senzațional și pentru ce merit. Am mai zis: nu mă mai pot uita în jos, pentru că îmi cade coroana și mă ia amețeala. De acum, doar așa mă uit! Și nu mă refer doar la înalțime, la tot: atitudine, comportament, bani, că nu mai vreau să dau eu nimic, nu mai vreau să le cumpăr eu de îmbrăcat și de încălțat.


Nu, bărbatul trebuie să fie mai mult decât mine pentru mine. Eu pot, mă descurc, le am pe ale mele, dar aș vrea să știu că mă pot baza pe el, pentru că, în opinia mea, de aceea e bărbat’, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursa foro: Facebook