De ce a refuzat Robert Niță să participe la Survivor All Stars: „Nu m-aș mai duce pentru un milion de euro. Te tratează ca pe un prizonier, sclav…” / Ce daune plătesc concurenții dacă abandonează competiția și câți bani primesc

 Miniosu Alexandra
.

Robert Niță a dezvăluit, recent, de ce a refuzat să participe la Survivor All Stars, după ce a făcut parte din concurs în 2022. Fostul Faimos susține că nu ar mai repeta această experiență nici dacă i s-ar oferi un milion de euro, din cauza condițiilor grele din junglă. Iată ce daune plătesc concurenții dacă abandonează competiția și câți bani primesc!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Robert Niță a participat la Survivor România 2022, în echipa Faimoșilor. La eliminare, fostul fotbalist spunea atunci că nu regretă deloc ieșirea prematură din concurs. Acesta mărturisea că accidentările suferite și imposibilitatea de a se recupera l-au costat scump, căci a resimțit dureri în fiecare bucățică a corpului.

robert-nita-1robert-nita-1

Citește și: Robert Niță, despre eliminarea lui CRBL de la Survivor: „Pentru jungla aceea, ești un nimic”

Citește și: Robert Niță și Emil Rengle, scandal monstru la TV, după eliminarea de la Survivor: „Mă îmbătam dacă aveam un fiu ca tine”

Citește și: Andreea Mantea este alergată cu nuiaua de mama ei și acum, la 37 de ani: „Nu o reține absolut nimic. Era să-mi iau o palmă recent”. Ce spune despre tatăl ei

Citește și: Andrei Păunescu dezvăluie ce relație avea cu tatăl său, Adrian Păunescu, cum l-a afectat notorietatea numelui și divorțul părinților: „Aveam 4-5 ani. A fost o povară uriașă și…'

De ce a refuzat Robert Niță să participe la Survivor All Stars

Și acum, la aproximativ doi ani de când a făcut parte din show-ul Survivor România, Robert Niță își aduce aminte de greutățile trăite atunci. Fostul concurent spune că a făcut foamea și că dorul de casă și de cei dragi era mare. Cu toate acestea, nu regretă că s-a dus în junglă, pentru că experiența l-a făcut să se apropie de Dumnezeu.

„Vai ce foame am făcut. Vai de capul meu… În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez. În total! Rase (nu cu vârf, n. red.). Reziști, ce să faci?! Leșini, îți dau ăia două palme și te trezești. Ce să faci?.

Ne băteau ăia, noi am avut o echipă de trompete… Eram bătrâni, grași, fetele și ele. Una cânta, alta… Ne-au bătut… Păi eram eu, peste 40, Zmărăndescu, peste 40, CRBL peste 40, bătrâni. Ăia (Războinicii, n. red.), 20 de ani, body-building… Ne-au rupt!

Primul joc a fost pentru foc și pentru acoperiș! Și am pierdut. Și am stat în întuneric nu știu câte zile. Acoperiș nu, foc nu, se întuneca la 7.00. (…) Și te mai și tratează ăia frumos. Vine câte un din-ăla care nu are nicio legătură cu Faimoșii și bate cu piciorul în cartonul ăla pe care dormi. Și face: `Haideți, băi!`.

Nu am regretat că m-am dus. E o mare experiență de viață. Iar acolo m-am apropiat de Dumnezeu. Mă rugam și dimineața, mă rugam și seara. (…) Babi (bunica lui care decedase, n. red.), Părintele, Isuse Hristoase, aveți grijă de mine! Să nu îmi fie foame, să nu îmi fie dor', a povestit rapidistul Robert Niță în emisiunea Ediție Specială de FANATIK SUPERLIGA.

„Nu m-aș mai duce pentru un milion de euro'

Așadar, având în vedere cele trăite în junglă în 2022, Robert Niță nu a mai acceptat propunerea venită din partea celor de la PRO TV de a participa la Survivor All Stars. Spune el, nu s-ar mai duce în competiție nici pentru un milion de euro.

„Nu m-aș mai duce pentru un milion de euro. Nu m-aș mai duce. Și eu nu sunt un bogat! Dar îți dau cuvântul meu de onoare. Se zice că orice lucru are un preț, dar eu nu m-al duce. Să nu știi nimic de ai tăi, să nu îți dea ăia să mănânci. Singurul lucru pe care îl ai acolo este apa. Atât.

Nu știi ce e în lume, nu știi ce e acasă. Și vezi cum te tratează! Ca pe un prizonier, sclav. Să te înrăiască. Plus șerpăria care e. (…) Am avut ofertă să mă duc la All Stars', a mai povestit Robert Niță.

Ce daune plătesc concurenții de la Survivor dacă se retrag din competiție

Se pare că Robert Niță nu a fost singurul afectat de condițiile grele de la Survivor România. Acesta a povestit că mulți concurenți clacau și plângeau, atât fete, cât și băieți, inclusiv el.

Totodată, Robert Niță a dezvăluit ce daune plătesc concurenții dacă se retrag din concurs și câți bani câștigă.

'Da… Fetele plângeau. Și băieții plângeau! Și eu am plâns. Am plâns de am rupt. Ăștia se dau toți cocoși când ies de acolo. Dar când îi vezi acolo, bocesc de… Eu nu am văzut om să plângă cinci, șase zile încontinuu.

Tonciu a plâns acolo non-stop. De când am pășit pe insulă până a plecat. Două săptămâni, cred. După fetița ei… (…) Și știi că ai clauză, dacă ceri să renunți sau alea… 100.000 de euro! (…)

Eu am luat bine (financiar, n. red.). Se plătește săptămânal. Onorariile erau între 3.000 și 8-9.000 (euro, n.red.), în funcție de cât ești de cunoscut. Dar e greu, dar nu m-aș mai duce. Pe mine m-a iubit lumea. Eu am stat puțin pentru că m-am accidentat. Atunci am fost supărat. Mi-a dat unul peste gât cu un lemn di-ăla și m-a luat cervicala, m-au luat toate. Plus alte probleme de sănătate', a mai povestit Robert Niță.

Sursă foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton