De ce a renunțat Alin Oprea la procesul cu Larisa Uță, fosta soție, chiar în timpul anchetei: „Mi-am făcut un testament. Am scris un mesaj copiilor și…”

 Miniosu Alexandra
.

Alin Oprea a avut o reacție la TV, după acuzațiile făcute de Larisa Uță, fosta lui soție. Solistul trupei Talisman susține că nu înțelege gestul făcut de femeie, la trei ani de la divorț, acela de a ieși în public pentru a-i aduce acuzații solistului. Acesta a dezvăluit că a renunțat la procesul cu mama copiilor lui, chiar în timpul anchetei, după ce a luat o decizie radicală. Iată despre ce e vorba!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

De curând, Larisa Uță i-a adus mai multe acuzații grave lui Alin Oprea, scoțând la iveală mai multe detalii neștiute din mariajul lor. Cei doi au divorțat cu scandal, după o căsnicie de 24 de ani, iar apele nu s-au liniștit între ei nici acum se pare. Mama copiilor cântărețului îl atacă și acum, acuzându-l mai ales de infidelitate. Ba chiar a povestit cum l-ar fi prins pe acesta că o înșela.

larisa uta 4larisa uta 4

Ca drept la replică, Alin Oprea a fost invitat în cadrul emisiunii „Un show păcătos', de la Antena Stars, unde a făcut mai multe declarații surprinzătoare. Cântărețul a povestit cât de greu i-a fost când nu a mai putut intra în propria lui casă, după ce Larisa Uță și copiii lor ar fi schimbat yala la ușă. Potrivit spuselor lui, a încercat să medieze situația, dar cum nu a reușit, a trimis o chemare în instanța fiului său, ca să-l sperie.

Citește și: Alin Oprea o acuză pe Larisa Uță că a avut mai mulți amanți în timpul mariajului lor: „Unul dintre ei este o persoană relativ publică. Am dovezi clare…”

Citește și: Medana Oprea, acuzații dure la adresa fostei soții a lui Alin Oprea: „Rămăsese asemeni unui maidanez abandonat, fără bani, fără casă. L-am readus la viață dintr-o ‘moarte clinică’ îndelungată” / Replica artistului după dezvăluirile Larisei Uță

Citește și: Diana Munteanu, ținută strălucitoare la VIVA! Influencers Party 2024. A purtat un costum alb, care i-a scos în evidență silueta

Citește și: Cine este Eric Aradits din serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Are 19 ani și este fiul actorului Andrei Aradits

Alin Oprea, reacție după acuzațiile făcute de Larisa Uță

Apoi, a început procesul dintre părinți pentru ca bunurile trecute pe numele copiilor să revină la ei și să le vândă.

„Acum nu vreau să le iau ceva, că pentru ei am muncit și nu le iau nimic. Indiferent în ce bancă s-au dus, eu am renunțat la toate procesiunile ca să îi rămână ei tot. M-a deranjat ce au făcut ei, că m-au închis afară. Nu am vrut să fac rău, am renunțat și la divorț pentru a le rămâne lor totul.

Momentul în care te vezi închis pe din afară în casa ta, moment în care ai toate conturile blocate, că erau comune, când lași acasă 30.000 de lei și tu iei doar bani de benzină și când ajungi acasă nu mai găsești bani. Apoi se sparge contul de facebook, whatsapp, mereu se întâmpla asta. Eu nu mai aveam un laptop foarte important, unde aveam actele firmei și de toate. Nu am vrut să sparg ușa. Am vrut să vă zic cum era starea mea. Eu am refuzat să fac orice act de violență. Puteam să chem un echipaj de poliție și să iau lucrurile mele de acolo', a povestit Alin Oprea, scrie Spynews.ro.

„Am făcut plângerea pentru nedreptatea care mi s-a făcut'

Alin Oprea a susținut apoi că a încercat să stea de vorbă cu copiii săi, Melissa și Adrian, dar ei ar fi fost de partea mamei lor, Larisa Uță, și refuzau orice dialog cu artistul. În timpul procesului, și cei doi copii au fost chemați în sala de judecată, unde ar fi fost martorii unor momente tensionate.

„Am încercat să fac asta cu Adi, că el era mai mare (nr. să vorbească). Pentru a rezolva și a fi sigur, am făcut o plângere penală, ca să-l sperii. Singura persoană care a fost alături de mine a fost Medana.

Am făcut plângerea pentru nedreptatea care mi s-a făcut. Ca să facem un partaj trebuiau ca actele să fie pe numele noastre, dar ele erau donate către copii. Eu nu am intrat în casă pentru că nu mi s-a permis și a trebuit să fac anumiți pași tehnici. Atunci a început acest proces prin care am anunțat (nr. a anulat actul de donație pentru copii).

Am început procesul și sufeream. Copiii au intrat într-o sală de judecată, dar a fost și bine pentru că au aflat adevărul. Noi ne-am spus câteva lucruri, nu tocmai plăcute. Cu Adi vorbesc așa, să rezolvăm chestii administrative. Am avut de plătit niște taxe, procesul decurgea frumos, iar bunurile urmau să revină pe numele noastre, nu al copiilor', a mai susținut artistul.

De ce a renunțat artistul la procesul cu fosta soție, chiar în timpul anchetei

Ulterior, Alin Oprea a explicat de ce a renunțat la procesul cu Larisa Uță. Cântărețul a luat decizia radicală în timp ce se afla cu Medana, actuala lui soție, la Londra. Atunci, el și-a făcut un „testament' pe care l-a trimis copiilor lui, transmițându-le că-și dorește ca tot scandalul cu mama lor să se încheie. În plus, le-a spus cât îi iubește și că din acest motiv a hotărât ca proprietățile să rămână pe numele copiilor.

„Eram de Paște în Londra cu Medana și după ce am avut o discuție, mi-am făcut un testament. Am scris un mesaj copiilor și m-am decis să renunț la proces. Le-am scris că renunț în acest moment de la orice pretenție de la voi sau mama voastră. Acest proces se termină acum, indiferent de cât am investit. Nu mai deschid procesul împotriva mamei voastre pentru că și voi ați fi afectați. Sunteți copiii mei, vă iubesc. Nu vă cer să schimbați nimic. Am făcut acest lucru și am încheiat tot de atunci. Pentru ce e scena asta de acum? Apoi trebuia făcută o cerere administrativă', a mai spus Alin Oprea.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton