De ce a renunțat Jorge definitiv la alcool: „Am aproape cinci luni de când nu mai beau. Nu mai cad în capcana...”. Ce schimbări majore a făcut și în alimentație

.

Jorge a renunțat definitiv la alcool, dar și la alte obiceiuri nesănătoase. Adeptul unei vieți echilibrate, artistul spune că nu va mai ceda în fața viciilor, nici a presiunii celor din jur. O foarte mare importanță o acordă și sănătății psihice, de aceea practică meditația și merge, de câțiva ani, la terapie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Jorge a fost dintotdeauna promotorul unui stil de viață sănătos. La 42 de ani, artistul menține un regim alimentar echilibrat, bogat în nutrienți, și se antrenează regulat în sala de fitness. În completarea rutinei pe care o are de ani buni, a decis să renunțe definitiv la alcool, fiind conștient de efectele nocive asupra organismului.

Citește și: De ce și-a înscris Jorge copiii la școală privată: „Învățatul în exces la toate materiile nu cred că e benefic și atunci vrem să ne focusăm pe talentele lor’


Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 11 ani de căsnicie: „Pentru mine, acea obișnuință să îi cumpăr inel în fiecare an acum s-a transformat în…'. De ce nu a mai respectat artistul tradiția

Citește și: Cum se simte Gabriela Cristea, după ce a fost diagnosticată cu hipertensiune: „Din păcate, am trecut în extrema cealaltă'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Luciu cu sora ei, Nicoleta, și de ce nu a vizitat-o deloc vara trecută: „Este primul an în care nu am mai ajuns la ea. Stă cu copiii în…’


De ce a renunțat Jorge definitiv la alcool

Jorge a explicat că nu a fost niciodată un adept al consumului de alcool, doar că, în multe situații, presiunea socială și-a spus cuvântul. De aproape cinci luni, artistul a renunțat complet la acest obicei și se simte mai bine ca niciodată.

„M-am lăsat de alcool. Nu îmi mai place să beau. Nu mă mai simt bine. Nu vreau să mai satisfac pe nimeni că, vezi Doamne, hai să bem ceva. Nu mai vreau să mai cad în capcana asta a oamenilor care spun că dacă nu bei, nu ești de treabă. Sau că, dacă te duci undeva, trebuie neapărat să bei. Uite că pot să mă distrez și fără să beau. Am aproape cinci luni de când nu mai beau’, a declarat artistul pentru fanatik.ro.


Ce schimbări majore a făcut și în alimentație

Treptat, Jorge a renunțat și la cafea, dar și la dulciuri, excluzând toate obiceiurile nesănătoase din viața lui. O foarte mare importanță o acordă și sănătății psihice, de aceea practică meditația și merge, de câțiva ani, la terapie. Acest stil de viață l-a ajutat să își mențină echilibrul emoțional și să fie, în general, mai relaxat.

„Da, combin și cu dietă. Nu mai beau nici cafea, nu mai mănânc nici dulce. Mânânc normal. Oricum, eu sunt cu rugăciune și cu meditație și cu ședințe de terapie. Fac terapie de mulți ani.


Mă ajută să mă echilibrez, să fiu mai relaxat. Am făcut asta pentru creierul meu. Am niște prieteni în jurul meu care sunt foarte productivi. Au niște business-uri foarte mari. Și niciunul dintre ei nu bea alcool’, a mai completat el pentru aceeași sursă.


Ce dietă ține Jorge

Din cauza programului aglomerat, artistului nu-i rămâne timp să gătească, așa că face deseori comenzi. Jorge spune că nu are o dietă strictă, dar face alegeri alimentare sănătoase, optând pentru mese care să-i susțină stilul de viață.

„Nu mănânc mai mult salate. Mănânc carne, mănânc brânzeturi, mănânc orice. Mănânc normal. Mănânc și paste și carbohidrați. E greu să gătim acasă, pentru că nu prea avem timp să gătim acasă. Suntem foarte ocupați și nu prea avem timp. Mai facem așa, din când în când.


Am fost la cumpărături zilele trecute, am luat un pește imens și l-am făcut la cuptor. Nu avem timp să gătim. Pe genul arunci niște paste într-o oală și mai comanzi ceva, mai faci o friptură…’, a încheiat Jorge.

Sursa foto: Facebook