De ce a renunțat Mugur Mihăescu, alias Garcea, la Vacanța Mare: „Sunt dornic să construiesc ceva nou. Este vorba despre...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce a renunțat Mugur Mihăescu, alias Garcea, la Vacanța Mare. Îndrăgitul actor a făcut ani la rând furori pe micile ecrane. A avut unul dintre cele mai frumoase și totodată amuzante roluri în comedia 'Vacanța Mare', însă acest capitol din viața lui pare că s-a încheiat definitiv. Nu, nu este deloc o glumă, fiindcă chiar el a făcut aceste declarații. Totuși, are noi planuri de viitor. Mai concret, actorul de 55 de ani a optat pentru implicarea în viața politică. Iată cele mai recente declarații pe care le-a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a renunțat Mugur Mihăescu, alias Garcea, la Vacanța Mare. Mugur Mihăescu este cunoscut de toată lumea datorită aparițiilor sale senzaționale pe micile ecrane. Mereu cu glumele la el și zâmbetul pe buze a reușit să capteze atenția tuturor și să stârnească amuzamentul celor ce îl urmăreau. Ei bine, însă, cariera sa din punct de vedere al divertsimentului a ajuns la final, potrivit celor mai recente declarații făcute de îndrăgitul actor.

mugur-9mugur-9

Mugur Mihăescu nu regretă absolut deloc că a ajuns în momentul în care pune stop celei mai mari pasiuni ale lui. Este mândru de tot ceea ce a putut realiza pe plan profesional până acum. Cu toate astea, deși își ia la revedere de la categoria de divertisment, actorul pare că se îndreaptă cu pași repezi către lumea politicii. Este mai sigur ca niciodată pe puterile lui în acest domeniu, astfel că a făcut și o serie de declarații pe seama acestui subiect.

Citește și: Mugur Mihăescu are 17 angajați din Bangladesh în cele trei pub-uri ale sale

Citește și: Cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu de când s-a mutat la Londra

Citește și: Theo Rose s-a afișat cu burtica de gravidă la vedere. Cum arată însărcinată în luna a cincea

Citește și: „A vrut să ne dea foc, devenise un monstru”. Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani

De ce a renunțat Mugur Mihăescu, alias Garcea, la Vacanța Mare

Mugur Mihăescu a spus clar și răspicat că a renunțat la viața de actor și la tot ceea ce însemna divertisment. Bineînțeles, poveștile sale și numeroasele sale roluri și interpretări vor fi mereu la îndemână oricui, însă el nu o să mai presteze alte roluri noi. Cu toate astea, privește cu inima împăcat ceea ce lasă în trecut, și cu mult optimism ceea ce îl așteaptă în viitorul apropiat.

 „Pentru fiecare vine un moment în viață în care trebuie să spui: Stop! Acum e rândul meu. Prefer să mă concentrez pe povestea politică.', a declarat Mugur Mihăescu, exclusiv pentru Impact.ro.

Ce spune Mugur Mihăescu despre viața politică

Mugur Mihăescu a explicat că este foarte atras de lumea politică. Mai mult decât atât, spre surprinderea tuturor a explicat clar că nu se gândește la un post anume sau la o candidatură. Momentan, celebrul și îndrăgitul actor are în plan doar să încerce să schimbe lucrurile care, din punctul său de vedere, nu funcționează și nu merg pe un făgaș normal.

Nu e vorba că-mi pregătesc candidatura pentru nu știu ce post. Nu mă interesează acum să candidez. Pentru cine știe ce post, de oricare ar fi el. Nu. În acest moment sunt dornic să construiesc ceva nou. Este vorba despre mai vechea mea idee legată de o platformă dedicată oamenilor merituoși. Care s-au săturat de descălecători sau de oameni providențiali. Care vor să facă bine! Cine vrea să ne fie bine să vină alături de noi, să se implice.

Momentele de plâns pe umărul una sau altuia, de lamentări, au trecut demult. E ceva ce nu merge. Atunci trebuie să ne implicăm. Să acționăm, căci altfel lucrurile nu se vor schimba!', susține Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: 'Perioada următoare va fi asemenea unui ultim cartuș'

Mugur Mihăescu a intrat în rândurile Alianței pentru Unirea Românilor la finalul anului trecut. Deși nu are un post pentru care vrea să candideze, susține că ceea ce contează în această perioadă va fi munca în echipă. Actorul este de părere că doar așa se poate ajunge la rezultat bune și schimbări în România. De asemenea, susține că 2023 ar putea echivalentul altor ani cu greutate din istoria recentă a României.

„Cred că e un moment similar celor din 1848 sau 1918, din istoria noastră. După mine, perioada imediat următoarea va fi asemenea unui ultim cartuș. Dacă nu vom ști să-l folosim cu cap, atunci e cazul să stingem lumina și să plecăm acasă!', a concluzionat Mugur Mihăescu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton