De ce a vorbit Larisa Uță despre căsnicia cu Alin Oprea abia la 3 ani după divorț. Nora ei o susține: „Am aflat plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată. Milionul ăla de euro...”

.

La câteva zile după apariția în podcastul lui Bursucu`, Larisa Uță a revenit cu un mesaj în mediul online și a explicat de ce a păstrat tăcerea după divorțul de Alin Oprea. Presimțind valul de hate și atenția mediatică, aceasta nu a oferit nicio declarație în ultimii trei ani, preferând să se vindece și să se ocupe de copii. Și nora ei a susținut-o printr-un mesaj public, în care a făcut dezvăluiri nașteptate despre tensiunile din familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Alin Oprea a divorțat de Larisa Uță în 2021, după 23 de ani de căsnicie. Din povestea lor au rezultat un fiu și o fiică, Adrian și Melissa, care locuiesc de mai mulți ani în Londra, alături de mama lor. După separare, relația dintre artist și copiii săi s-a răcit considerabil.

Citește și: Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, a trăit clipe de coșmar când s-a mutat în Londra: „Stăteam cu picioarele sus că erau șobolani. Nu puteam să plâng, voiam să urlu!’


Citește și: Larisa Uță, adevărul despre partajul de un milion de euro cu Alin Oprea. Ce bunuri au împreună, de fapt: „Avem două proprietăți. Apartamentul în care stăteam l-am donat…’

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: au fost împreună șase ani și s-au despărțit după mutarea ei în Monaco / Detalii neștiute: „Am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze’

Citește și: Cine este Cezar Munteanu, soțul Monei Nicolici. Lucrează de peste 30 de ani în gastronomie și deține un restaurant select


De ce a vorbit Larisa Uță despre căsnicia cu Alin Oprea abia la 3 ani după divorț

După dezvăluirile făcute în podcastul lui Bursucu`, fosta soție a artistului a revenit cu un mesaj în care a explicat de ce a păstrat tăcerea în ultimii ani. Atenția mediatică și valul de hate pe care le-a presimțit au determinat-o să evite declarațiile publice după divorț. Acum, vindecată emoțional, Larisa Uță și-a dorit să-și spună partea de adevăr pentru a clarifica anumite aspecte și a închide definitiv acest capitol. Totuși, potrivit spuselor ei, coșmarul nu s-a încheiat.


„Vreau să încep acest mesaj prin a spune că nu sunt nici sfântă, nici perfectă doar că nu cred că după o căsnicie care a durat 23 de ani și doi copii, merit să trăiesc așa ceva.

La început am simțit eliberarea lucrurilor nespuse și neclarificate din partea mea și a copiilor.

Am știut că va urma valul de hate. A fost unul dintre motivele care m-au făcut să tac toți acești ani. Prieteni buni m-au sfătuit să nu dau apă la moară și bine au făcut.

Am crezut ca sunt suficient de vindecată acum să fac față tuturor comentariilor de pe conturi false de neconceput pentru o ființă trecuta de epocă de piatră, oamenilor frustrați care creează rău fără să aibă ceva de câștigat în general valului de atenție mediatică bazata pe scandal, nu pe adevăr.


Nu mi-a plăcut niciodată să văd cupluri care se ceartă în presa asta este motivul pentru care am tăcut, dar coșmarul nostru nu se oprește niciodată, pentru ca o parte din cuplu se hrănește cu asta.

Mi s-a spus că asta e România, că toată lumea atacă pe toată lumea, să nu o iau personal.

Nu am citit mesajele si nici nu o să o fac pentru ca îi reprezintă pe ei nu pe mine.

Oamenii frumoși și educați, chiar dacă nu le place ceva, aleg altă cale. Am primit sute de mesaje de la oameni dragi, unii dintre ei de care nu mai știam nimic de ani de zile, de la oameni necunoscuți, de la femei și chiar de la bărbați neutri.


Nu au fost multe publice… înțeleg… mulți nu vor să se expună, deși tocmai curajul meu de a ieși în față i-a făcut să îmi scrie. Nu te poți lupta cu așa ceva…

Nu am făcut-o niciodată. Sătulă de atâtea atacuri a fost doar credința mea ca, acolo undeva, trebuie să existe și my side of the story și dacă pe cineva interesează să o poată găsi.

Eu le mulțumesc din toată inima și vreau să îi asigur ca mesajele lor au contat enorm pentru mine.

Vă îmbrățișez cu drag și îmi doresc să fie ultimul mesaj pe această temă!’, a scris Larisa Uță pe Facebook.


Ce mesaj a transmis nora Larisei Uță

Ulterior, și nora Larisei Uță a ieșit în față cu un mesaj de încurajare. Tânăra a făcut câteva dezvăluiri despre tensiunile din familie și l-a atacat pe Alin Oprea. Adrian ar fi făcut eforturi pentru a avea o relație bună cu tatăl său, însă acesta nu ar fi răspuns cu deschidere.  


„Partea cealaltă de poveste, spusă cu atâta eleganță și respect după 4 ani! Felicitări, mami, că nu ai aruncat cu jigniri, reproșuri și minciuni! Felicitări, mami, că ai fost mai presus de toate comentariile urâte adresate ție, lui Adi și lui Meli din ultimii ani, de către niște necunoscuți (dar, din păcate, nu doar de niște necunoscuți). Ultimii 4 ani din viața noastră au adus multe realizări și amintiri absolut superbe. Viața noastră a continuat mai bine decât oricând, contrar aparițiilor săptămânale în presă, a cuvintelor urâte despre familia noastră. Cu toate acestea, viața noastră din ultimii 4 ani a fost și cu greutăți, în special cauzate de cealaltă parte.


Aceste greutăți s-au manifestat în tribunal, în casă la noi, aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată, la o zi după ce ne-am logodit, la poliție, încercând să aflăm ce plângeri penale există, la arhivele tribunalelor căutând dosare. Ce au în comun situațiile triste cu cele fericite din ultimii 4 ani? Suntem noi, familia. E mami, care a muncit prin toate greutățile, văzându-și viața de 23 de ani spulberându-se. E relația dintre noi toți, iubirea care a tot crescut, susținându-ne unul pe altul. Sunt realizările familiei noastre, de la succesul lui mami în cariera ei, la fiecare zi prin care trecem și în care suntem mai bine, mai realizați, mai educați.

În toți acești ani, am fost lângă soțul meu, și sfatul meu a fost, de cele mai multe ori: „încearcă să repari relația, lasă de la tine, fă tu primul pas’. Și, cu toate că soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme. La cei 25 de ani ai soțului meu, surprinzător, aparent, pentru unii oameni, ia singur deciziile legat de cu cine vorbește și cu cine are o relație.

Și decizia lui a fost să aibă o relație cu tatăl lui, dar, la schimb, a primit în continuare răutățile din presă, de pe Facebook, comentarii denigratoare la adresa lui, a mamei lui și a surorii lui.

Mami, ești genială și te iubim enorm!

Semnat,

Nora care nu este dată afară din casă, nora care o iubește pe soacră ei enorm, nora care a fost acceptată 100% în familia soțului ei.

P.S.: Milionul ăla de euro era înainte sau după taxe? (Să știu ce caut în conturile soțului meu). Sau era vorba de un milion de lei vechi?’, a spus nora Larisei Uță.

Sursa foto: Facebook