De ce a vrut Andreea Esca să plece de la PRO TV, în trecut, și ce a făcut-o să se răzgândească: „Însemna să renunț la știri și să fac doar asta”

.

De ce a vrut Andreea Esca să plece de la PRO TV, în trecut, și ce a făcut-o să se răzgândească. Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta se identifică cu Pro TV, alături de care și-a început cariera în 1995. Invitată în podcastul lui Marius Manole, Andreea Esca a recunoscut că a existat un moment în care a luat în calcul plecarea de la postul care a consacrat-o. Iată ce declarații a făcut despre cariera ei și despre contractul semnat cu canalul de televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


De ce a vrut Andreea Esca să plece de la PRO TV, în trecut, și ce a făcut-o să se răzgândească. Fără doar și poate, Andreea Esca este una dintre cele mai longevive și îndrăgite prezentatoare TV din România, cu o carieră care s eîntinde pe apropae 30 de ani. În 1995, vedeta a debutat la Pro TV și a devenit o emblemă a canalului de televiziune, la pupitrul căruia se află până în prezent. De curând, îndrăgita prezentatoare TV a fost invitată în podcastul lui Marius Manole, acolo unde a făcut declarații neașteptate din culisele carierei ei. De altfel, a vorbit și despre contractul semnat cu canalul de televiziune, mai ales că se zvonește, de ani buni, că ar avea un salariu de nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro.


Citește și: Andreea Esca, interviu cu John Malkovich. Actorul îl interpretează pe dirijorul Sergiu Celibidache și filmează în România: „A avut o viaţă fascinantă'

Citește și: Cum se înțelege Mario Fresh cu Andreea Esca, mama iubitei sale: „Trebuie să fiu politicos și să vorbesc…'

Citește și: Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici, surprins cu noua iubită pe litoralul românesc, după divorț. S-au sărutat și au avut gesturi tandre în văzul tuturor


Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, după 3 ani de relație: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Nu mai formăm un cuplu’

De ce a vrut Andreea Esca, în trecut, să plece de la Pro TV

În podcastul „Vorbitorincii’, moderat de Marius Manole, Andreea Esca a recunoscut că a existat un moment când a luat în calcul plecarea de la Pro TV, pentru a pune bazele propriei emisiuni. Prezentatoarea TV a renunțat la idee, motivând că este genul care nu-și asumă riscuri profesionale de asemenea amploare. Când vine vorba despre contractul ei, aceasta a precizat că este pe perioadă nedeterminată.


„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat’ , a declarat Andreea Esca în timpul podcastului.


Cât timp își va continua Andreea Esca cariera la Pro TV

Întrebată despre momentul când își va încheia cariera, Andreea Esca a precizat că ar rupe contractul cu Pro TV în momentul când va fi concediată sau i se va găsi un înlocuitor.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America, am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești’, a mai transmis Andreea Esca.


Andreea Esca, întâmplare amuzantă cu socrii ei

Andreea Esca a povestit o întâmplare amuzantă cu socrii, pe vremea când era la început de căsnicie cu Alexandre Eram. Prezentatoarea TV obișnuia să meargă în Franța, la familia soțului, cu un bagaj gol pe care îl umplea cu difeirte bunuri care nu se găseau la noi în țară.


„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo. Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală’, a dezvăluit, extrem de amuzată acum, Andreea Esca.

Sursa foto: Facebook