De ce Adriana Bahmuțeanu nu-și dorește copii cu soțul ei, George Restivan: „El și-o dori, dar nu alături de mine. Nu mi se pare ok ca la 50 de ani...”

 Ifrim Georgiana
.

Adriana Bahmuțeanu nu-și mai dorește să devină încă o dată mamă, chiar dacă soțului ei, George Restivan, i-ar surâde ideea. Fosta prezentatoare TV are doi băieți din căsnicia cu Silviu Prigoană și a trecut printr-o adevărată dramă, în 2009, când a pierdut un copil după naștere. A închis capitolul maternității, dar se imaginează în rolul de bunică și i-a plăcea să-și crească nepoții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

George Restivan și Adriana Bahmuțeanu formează un cuplu de aproape doi ani și s-au căsătorit religios anul trecut, în Ucraina. Ambii au trecut prin divorțuri dureroase și sunt fericiți că s-au găsit unul pe celălalt. Cu ceva timp în urmă spuneau că le-ar plăcea să aibă și un copil, însă Adriana Bahmuțeanu a închis acest capitol, motivând că vârsta nu-i mai permite să devină mamă încă o dată. Vedeta își dedică toată atenția fiilor ei, Eduard și Maximus, și vrea să-i vadă realizați.

bah9bah9

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri dureroase despre copilul pe care l-a pierdut la 3 săptămâni după naștere: „Am trecut foarte greu peste, am făcut o…'. Cum se înțelege cu fiul și fiica soțului ei, George Restivan / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea lui Florin Salam în scandalul cu tânăra bătută de manelist într-un hotel: „Sursele mele spun că este o înscenare pentru a scoate o sumă importantă de bani”

Citește și: Ramona Olaru s-a despărțit de iubit: 'Cum stau cu dragostea? Foarte bine stau: sunt singură!' Ce calități are bărbatul ideal, pentru ea / EXCLUSIV

Citește și: Alina Pușcaș a recunoscut că nu mai poate face copii, după ce s-a zvonit că este din nou însărcinată: 'Singura variantă ar fi o fertilizare în vitro. Am recurs la asta pentru că…'

De ce Adriana Bahmuțeanu nu-și dorește copii cu soțul ei, George Restivan

Adriana Bahmuțeanu spune că soțului ei, George Restivan, i-ar plăcea să aibă un copil împreună, dar planurile lor nu coincid. Ajunsă la 50 de ani, vedeta nu se imaginează în postura de a deveni încă o dată mamă și crede că mai important e să-și crească frumos copiii pe care îi au deja.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață.

Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata.

Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. Eu îmi doresc să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult. Nu cred că aș mai avea răbdare să schimb scutece acum, decât dacă îmi fac nepoți unul dintre băieți. Deja George este bunic cu prima fiică. E complicat la o vârstă, deci răspunsul e nu', a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit WOWbiz.

„Sunt fericită că am trei băieți'

În 2009, Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o mare suferință, după ce a pierdut un copil la trei săptămâni de la naștere. Crede că fiul lui George Restivan nu a apărut întâmplător în viața ei și e fericită că acum are trei băieți.

„Da, am pierdut un copil și am trecut foarte greu peste, dar există o lege a compensației, fiindcă în viața mea a apărut Blake, băiețelul lui George, și acum sunt fericită că am trei băieți', a spus Adriana Bahmuțeanu pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton