De ce au ales Alin Oprea și Medana 8 perechi de nași pentru cununia lor religioasă: „Reprezintă cifra infinitului și...”. Nu vor respecta tradițiile și obiceiurile de nuntă

 Ifrim Georgiana
.

În septembrie, va avea loc nunta cuplului Alin Oprea – Medana, un eveniment la care vor participa aproximativ 500 de invitați. Cei doi soți se află pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar solistul trupei Talisman a făcut noi declarații despre modul în care se va desfășura cea mai importantă zi din viața lui. Iată cum se raportează la tradițiile specifice acestui eveniment și de ce au ales 8 perechi de nași!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Alin Oprea și Medana a început în urmă cu 4 ani. În luna decembrie a anului trecut, solistul și partera lui de viață s-au căsătorit civil, iar acum se pregătesc să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Petrecerea de nuntă va fi organizată la un restaurant cunoscut din Otopeni, acolo unde sunt așteptați sute de invitați. Majoritatea detaliilor au fost puse la punct de Alin Oprea și Medana, care spun că sunt copleșiți de emoții când vine vorba de mult așteptatul eveniment. La cununia religioasă, vor avea 8 perechi de nași, respectiv vedete foarte cunoscute în showbiz-ul românesc.

al10al10

Citește și: Alin Oprea, adevărul despre conflictele cu Medana, după 4 ani de relație: „Dacă am o zi mai proastă și ridic doar puțin tonul…”

Citește și: Alin Oprea și Medana, escapadă romantică înainte de nuntă, în Saint Tropez: „Și-a găsit încălțămintea mult dorită de mireasă'. Imagini fabuloase cu cei doi, din vacanță / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Citește și: Cine este bărbatul cu care Viviana Sposub s-a afișat în ipostaze apropiate, la o lună de la despărțirea de George Burcea. S-a spus că ar fi noul ei iubit

De ce au ales Alin Oprea și Medana 8 perechi de nași la cununia religioasă

Alin oprea a explicat, de curând, motivul pentru care a ales 8 perechi de nași la cununia religioasă cu Medana. Solistul trupei Talisman spune că cifra nu este întâmplătoare, ci are o încărcătură simbolică, căci reprezintă infinitul și perpetuarea eternă a iubirii.

„Vom avea 8 perechi de nași la nunta noastră, reprezentând cifra infinitului și simbolizând perpetuarea eternă a iubirii și uniunii sufletelor noastre, dincolo de timp și spațiu. Maria Dragomiroiu&Bebe Mihu, Doinița&Ionuț Dolănescu, Carmen&Ion Petrescu (Axinte), Mirela&Elvis Năsturică, Sorina Pintea&Ovidiu Goga, Iuliana&Ninel Alexandru, Mihaela&Daniel Moldovan, Doina&Pavel Halmajan', a spus artistul, potrivit ciao.ro.

Alin Oprea și Medana nu vor respecta tradițiile și obiceiurile de nuntă

În ziua nunții, Alin Oprea și Medana nu vor respecta tradițiile și obiceiurile specifice, însă artistul va susține un moment artistic.

„Tot ce înseamnă ceremonie religioasă va fi respectat ca la carte, la biserica unde se va oficia Sfânta Taină a Cununiei. Cu superstițiile și obiceiurile nu cred că ne vom intersecta. Dacă voi cânta la nunta mea? Da! Valsul Mirilor! Cea mai importantă piesă a nunții, este compoziția mea pe care o voi lansa oficial exact la nunta noastră, în primă audiție', a adăugat acesta.

„Va fi mai ceva decât la un mare festival muzical'

Aproximativ 100 de artiști vor fi prezenți la nunta cuplului Alin Oprea – Medana, iar solistul trupei Talisman spune că nenumărate surprize îi așteaptă pe invitați.

„Am ales un meniu care se numește Royal, fiind cel mai sofisticat din lista restaurantului. Partea de Candy Bar este specialitatea Madanei și aici cu siguranță va impresiona.

Dacă sunt surpize, să le lăsăm să fie surprize. Avem peste 100 de invitați din rândul colegilor mei de scenă, deci va fi mai ceva decât la un mare festival muzical. Vom avea aproximativ 500 de invitați, toți oamenii care reprezintă mult pentru noi și pe care-i considerăm „marea noastră familie', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton