De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana: „Trecutul e trecut. Eu mă împac cu ei oricând”. Nici Tavi Colen nu a fost chemat la eveniment

.

Pe 15 septembrie, Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios, la un an după ce și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Copiii artistului, Adrian și Melissa Sarah, nu au fost invitați la eveniment, iar solistul trupei Talisman a explicat de ce a luat această decizie. Iată motivul invocat de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Timp de 23 de ani, Alin Oprea a fost căsătorit cu Larisa Oprea, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii – Adrian și Melissa Sarah. Cei doi s-au separat legal în 2021, cu mare scandal, iar cei doi tineri au rămas de partea mamei lor, distanțându-se de figura paternă. La sfârșitul lunii iunie, fiul solistului de la Talisman s-a căsătorit, însă a refuzat să-l cheme pe tatăl său la nuntă, pe fondul conflictelor dintre ei. Nici artistul nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana, însă trage nădejde că s-ar putea împăca cu ei, susținând că nu-l încearcă sentimente de ură.

al11al11

Citește și: Medana și Alin Oprea au refuzat să meargă împreună la Asia Express: „Dădea bine la imagine, dar…”

Citește și: Alin Oprea, totul despre relația cu Medana. Cum s-au întâlnit, cum a cerut-o în căsătorie și unde pleacă în luna de miere: „Eu am făcut primul pas, încă din noaptea în care am cunoscut-o…' / EXCLUSIV

Citește și: „Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine, petreceri, distracții, încasezi și bani”. Alex Bodi l-a atacat pe Dorian Popa, după ce artistul a declarat că a fost înșelat de Călin Donca

Citește și: Cine este Nadd Hu de la Chefi la Cuțite. Are 26 de ani: „Mama e româncă, tata e chinez”

De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana

De curând, într-o emisiune televizată, Alin Oprea a explicat de ce nu și-a chemat copiii la nunta cu Medana. Potrivit artistului, Adrian și Melissa nu l-au contactat când s-a logodit și a făcut cununia civilă, așa că a preferat să-i omită de pe lista invitaților. Solistul a procedat similar și în cazul lui Tavi Colen, fostul lui coleg de trupă, fiind sigur că nu va răspunde afirmativ invitației.

„I-aș fi trimis cu drag invitația lui Tavi, dar știam sigur că nu va răspunde afirmativ. Am avut logodna acum un an, undeva în luna noiembrie, apoi pe 22 decembrie am avut căsătoria civilă. Dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi cu „Casă de piatră!', l-aș fi invitat, evident. Dacă aș fi primit un mesaj de la copiii mei cu „să fii fericit, tată! Doamne ajută!', i-aș fi invitat. Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească… Îl iubesc pe Tavi, îmi iubesc copiii și nu am nicio problemă. Eu mă împac oricând cu ei. Știu să iert, știu să fiu deschis, știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură', a spus artistul, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Dumnezeu ne-a ales familia cu care mergem mai departe'

La nunta cuplului Alin Oprea – Medana, au participat aproximativ 500 de invitați, dintre care mari artiști din industria muzicală.

„Dumnezeu ne-a dat exact pe cine trebuia să fie lângă noi. Cine poate nu trebuia să fie, nu a fost. Dumnezeu ne-a ales familia cu care mergem mai departe, sigur, au fost și absenți motivați. Le mulțumesc tuturor, colegilor, am fost în familie, au cântat toți. Acum, faptul că se zice că a fost o nuntă fastuoasă, faraonică, cum se zice în presă sau oamenii pe internet, noi am chemat prietenii noștri de suflet', a mai adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton