De ce amână Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, cununia religioasă. Ce spune artista despre lista invitaților: „Nu îmi doresc o nuntă cu toate mătușile de la țară”

.

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au făcut cununia civilă în 2022, dar nu sunt căsătoriți religios. Artista a spus, recent, că nunta nu va avea loc nici anul acesta, fiindcă ambii sunt ocupați până peste cap cu alte planuri. Cert este că își doresc un eveniment restrâns, cu familia și prietenii apropiați, pentru a-și celebra iubirea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu din 2018, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl artistei. Cei doi și-au oficializat relația la starea civilă, în 2022, la un an după ce a venit pe lume fiica lor, Anastasia. Din cauza programului aglomerat, artista și soțul ei s-au văzut nevoiți să amâne nunta, însă își doresc să facă și acest pas. Nicole Cherry a dat de înțeles că va fi selectivă în privința invitaților și are multe proiecții legate de organizarea evenimentului.


Citește și: Nicole Cherry s-a luptat cu stări de anxietate după ce a născut: „Să fii mamă nu este ușor. Nu mi-aș dori să preia din frici’. Cum a ajutat-o soțul ei, Florin Popa

Citește și: Nicole Cherry, dezamăgită după ce a colaborat cu regizorul Steven Spielberg la o producție de succes: „M-am entuziasmat, dar ce credeți, nu eram eu'


Citește și: Ramona Păuleanu este însărcinată a doua oară. Oana Turcu a dat-o de gol în direct

Citește și: Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale cu peste 87% din voturi: „Alegerile nu sunt, în mod evident, libere și nici corecte. A împiedicat pe alții să…’ / Lista statelor care l-au felicitat pentru reușită

De ce amână Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, cununia religioasă

Nicole Cherry a anunțat că nu va organiza cununia religioasă anul acesta, în condițiile în care ea și soțul ei, Florin Popa, sunt ocupați cu alte planuri. Artista nu exclude ca evenimentul să aibă loc în afara țării, dar a sugerat că nu a început încă pregătirile oficiale.


„Nu, pentru că avem alte planuri. Suntem deja cununați civil, pe lângă asta, religios mai așteptăm un pic, pentru că ne dorim să fie într-un fel anume. Trebuie să ne implicăm și timpul și să ne concentrăm pe asta mult mai mult. Momentan, mai avem lucruri de făcut. Am mai multe scenarii în capul meu’, a spus artista pentru cancan.ro.


„Nu cred că îmi doresc o nuntă cu toate mătușile de la țară’

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, își doresc să organizeze o nuntă restrânsă. Artista a dat de înțeles că va fi destul de selectivă când vine vorba de lista invitaților.

„Nu cred că îmi doresc o nuntă cu toate mătușile de la țară. Oricum nu avem prea multe, așa că cele pe care le avem sunt acolo prezente cu noi, bineînțeles. Chiar ne dorim să fie o nuntă restrânsă, nu ne dorim tamtam prea mare. Am făcut deja la botez treaba asta și la cununia civilă, următoarea petrecere cred că va fi mai mult pentru sufletul nostru și mai puțin pentru ceilalți‘, a mai spus artista pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto. Facebook