De ce ar refuza Meghan Markle s-o viziteze pe Kate Middleton, după diagnosticul de cancer: „Nu vede nicio modalitate de a repara relația otrăvitoare”

 Ifrim Georgiana
.

După diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales, Kate Middleton și Prințul William au încercat o reconciliere cu prințul Harry și Meghan Markle, astfel că i-au îndemnat să își aducă copiii, prințul Archie și prințesa Lilibet, în Marea Britanie pentru a-i vizita. Un expert regal a comentat relația celor două cumnate și sugerează că o împăcare e puțin probabilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-a răcit considerabil în ultimii ani, scrie presa internațională. În ianuarie 2020, Harry și Meghan au renunțat la calitatea de membri „seniori' ai familiei regale și au anunțat că intenționează să „lucreze pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar'. Un an mai târziu, Palatul Buckingham a confirmat că ducii de Sussex nu se vor întoarce la îndatoririle regale și vor renunța la demnitățile militare onorifice și la patronajele regale.

FWROFWRO

Citește și:Kate Middleton și Meghan Markle, ceartă înainte de nunta ducesei cu Prințul Harry. Croitorul miresei a povestit ce s-a întâmplat: „S-au confruntat cu probleme'

Citește și: Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: „Își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Ducesa a transmis în mod clar…”

Citește și: Zanni și Ana Porgras s-au împăcat la Survivor All Stars, la 3 ani de la despărțire: „Nu vreau nici să mă separ de Ana, pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să…”

Citește și: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Betinei, mama de 32 de ani din Sibiu, care a murit la câteva zile după naștere, din cauza mastitei

De ce ar refuza Meghan Markle s-o viziteze pe Kate Middleton, după diagnosticul de cancer

Un expert regal a comentat relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Potrivit acestuia, ducesa de Sussex s-ar fi îndepărtat de Prințesa de Wales deoarece nu i-a oferit susținere când era membră a familiei regale britanice.

„Megan nu se simte vinovată pentru Kate, deoarece crede că Kate ar fi trebuit să fie singura persoană din familia regală care să o fi sprijinit împotriva oricărei dificultăți. În afară de orice altceva, Meghan știa că Kate era o străină, așa că pur și simplu nu putea înțelege de ce Kate a ales să fie de partea Familiei Regale, în loc să o susțină pe ea, Meghan, cealaltă străină', a afirmat autorul regal Tom Quinn pentru The Mirror.

„Meghan nu vede nicio modalitate de a repara relația'

Meghan Markle crede că relația cu Kate Middleton este „otrăvitoare' și nu vede o cale de împăcare, susține același expert regal. Fosta actriță de la Hollywood nu e dispusă s-o viziteze pe Prințesa de Wales în Marea Britanie, nici după diagnosticul de cancer, decât atunci când se vor remedia disputele dintre ele.

„Diagnosticul de cancer al lui Kate a fost un adevărat șoc pentru Meghan, dar ea nu vede nicio modalitate de a repara relația pentru că a devenit atât de otrăvitoare. De asemenea, nu vrea ca oamenii să spună că încearcă să rezolve situația cu Kate doar pentru că aceasta este bolnavă. Meghan încă simte că Kate a greșit și ar trebui să își ceară scuze înainte de a încerca să construiască poduri', a afirmat Quinn.

Kate Middleton și Meghan Markle, ceartă înainte de nunta ducesei cu Prințul Harry

Presa internațională scrie că relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-ar fi răcit cu mult timp în urmă. În 2018, Prințesa de Wales și Ducesa de Sussex ar fi fost protagonistele unui amplu conflict, iscat înainte de nunta Prințului Harry cu fosta actriță de la Hollywood. Ținutele domnișoarelor de onoare, printre care s-a numărat și prințesa Charlotte, ar fi generat disputa lor.

Prințul Harry a detaliat în cartea sa, „Spare’, versiunea lui și a lui Meghan în ceea ce privește disputa cu Kate Middleton. Acesta s-a arătat deranjat de modul în care subiectul a fost abordat în presa britanică, fiindcă conflictul ar fi afectat-o profund și pe soția lui, pe care a găsit-o „suspinând pe podea’.

Potrivit relatării sale, cu patru zile înainte de nuntă, Kate i-a trimis lui Meghan un mesaj despre fiica ei, prințesa Charlotte, care plângea pentru că rochia era „prea mare, prea lungă, prea largă’.

Meghan i-ar fi spus lui Kate că ea avea un croitor disponibil la Palatul Kensington, care aștepta să facă modificări, și i-a spus lui Kate s-o aducă pe Charlotte ca să-i modifice rochia. Middleton ar fi răspuns: „Nu, toate rochiile trebuie refăcute complet!’. Meghan ar fi insistat ca Charlotte să meargă la croitor, iar Kate i-a răspuns succint- „Bine!’.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton