De ce are Andreea Esca șofer personal: „S-a hotărât că trebuie pentru că puneam în pericol business-ul. Mă deranja. Era groaznic ca cineva să fie non-stop după mine...„ / A avut și bodyguard o perioadă

.

De ce are Andreea Esca șofer personal. Andreea Esca nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV. Este prezentă la pupitrul știrilor Pro TV zilnic, însă cu toate acestea rareori vorbește despre viața ei privată. Totuși, recent s-a aflat că are șofer personal, și nu de acum, ci de ani și ani de zile, astfel că mulți s-au întrebat de ce a luat această decizie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Nu sunt multe persoane în România care au șofer personal, însă Andreea Esca se numără printre cele care beneficiază de un astfel de tratament. Pe mulți bucură această idee, însă Andreei Esca nu i-a adus deloc zâmbetul pe buze în urmă cu ani și ani de zile când s-a angajat la Pro TV. Vestea a venit ca un șoc pentru ea și iată și care au fost motivele!

Citește și: Ce și-a reproșat Andreea Esca, după ce a văzut-o pe fiica ei, Alexia Eram, plângând: „Așa am învățat eu de la mama! Poate nu fac bine…'


Citește și: Motivul pentru care Andreea Esca nu se îmbracă în trening: „Eu am crescut în această generație în care te îmbrăcai în trening doar la sală și…’ / Ce spune despre stilul vestimentar al fiicei sale, Alexia Eram

Citește și: Mirela Retegan, după ce un fost angajat Gașca Zurli a declarat că avea salariu de 1000 de lei pe lună: „Oamenii care vin la mine în echipă nu duc grija zilei de mâine…’

Citește și: Nicole Cherry și-a făcut o nouă intervenție estetică, la nivelul feței. Cum arată acum: „Buzele mele imediat după procedură’


De ce are Andreea Esca șofer personal

Nu, nu Andreea Esca este cea care și-a angajat un șofer personal sau a cerut unul de la locul de muncă, ci chiar superiorii ei au luat această decizie pentru ea, fie că era sau nu de acord. Nu i-a convenit absolut deloc la început, fiindcă totul părea desprins dintr-un film pentru ea, mai ales că avea și bodyguard, însă nu avea de ales.

 „Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer, care era și pe post de bodyguard. Dacă ar fi fost după mine, și faptul că aveam un șofer mă deranja, pentru că era groaznic ca cineva să fie non-stop după mine, să știe unde mă duc, ce mănânc, cu cine vorbesc. Nu-mi plăcea. Doar că se s-a hotărât că trebuie să am un șofer pentru că puneam în pericol businessul.„, a mărturisit Andreea Esca în cadrul podcastului cu Amalia Năstase.


De ce s-a luat decizia ca Andreea Esca să aibă șofer personal

Mulți se întreabă cum s-a luat o astfel de decizie dacă Andreea Esca nu a vrut să accepte. Ei bine, mulți apropiați de la locul de muncă au sesizat că are un stil haotic de a conduce, care-i putea pune viața în pericol în orice moment. Dacă atunci însă nu se simțea confortabil cu șofer personal, acum se bucură mult, mai ales la traficul din București.

Eu conduceam ca o nebună și cred că le era frică că pur și simplu o să intru într-o zi într-un pom și stricăm… pentru momentul respectiv chiar era o problemă. Și atunci am renunțat cu greu. E adevărat că acum m-am obișnuit, pentru că este o demență să conduci și să parchezi în București, acum îmi convine treaba asta. Dar ideea asta să mă duc cu bodyguard, mie mi-ar fi super rușine.Eu aș muri dacă m-aș întâlni cu cineva și ar merge un bodyguard după mine.’a mai spus Andreea Esca.


Andreea Esca primea mâncare la poarta televiziunii

Printre altele, Andreea Esca a vorbit și despre perioada în care primea mâncare la poarta televiziunii de la oamenii care o îndrăgeau și veneau de la țară. Deși multora le-ar fi fost frică să accepte astfel de daruri, tocmai pentru că oricine ar fi putut să-i facă rău în mod intenționat, ea a avut mereu încredere în oameni și are în continuare din spusele ei.


„Am încredere. De exemplu, de multe ori, primeam jos, la poartă, tot felul de fructe, legume, de pe la oameni care veneau de la țară. Și veneau până acolo și-mi lăsau pere, mere zacuscă, îmi scriau bilețele. Le luam, le mâncam. Și Alex îmi zicea: „Ție nu ți-e frică o secundă că poate să fie cineva care să-ți facă intenționat, poate cineva de la concurență, nu știu, cineva care i-a plăcut lui bărba-su de tine sau un obsedat.

Tu nu te gândești deloc?’ „Nu. Chiar nu.’ Dacă nu te gândești la toate astea… Bine, nu trebuie să fii chiar fraierul omenirii, dar n-am senzația că sunt o fraieră, am senzația că sunt un om normal care trebuie să aibă încredere în alți oameni, că dacă vorbesc o treabă cu tine, nu-mi pun în cap ideea că poate mă păcălești.’, a continuat Andreea Esca.

Sursă foto: Facebook / Instagram