De ce au făcut părinții Denisei Răducu pomana separat: ”Fiecare cu treaba lui, asta este situația...”. Cum a arătat meniul

 Calin Maria Bianca
.

De ce au făcut părinții Denisei Răducu pomana separat. Pe data de 23 iulie 2017, Denisa Răducu s-a stins din viață, răpusă de carcinom hepatocelular, cel mai grav cancer de ficat. A lăsat în urma ei multă durere și suferință, astfel că și acum tatăl ei încă suferă după marea tragedie. Recent, părinții ei i-au făcut pomana de șapte ani, însă separat, aceștia fiind despărțiți. Iată de ce au luat această decizie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În urmă cu cinci ani, vestea că îndrăgita cântăreață s-a stins din viață a șocat o țară întreagă. Artista a fost găsită în stop cardio-respirator în casă, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Au trecut 7 ani de zile, însă durerea este la fel de apăsătoare pentru tatăl ei, Emilian, care a avut grijă să-i pregătească o pomană cum se cuvine.

1324236007_denisa_656629001324236007_denisa_65662900

Citește și: Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei, la 5 ani de la moartea sa: „Am rămas cu necazul și cu suferința'

Citește și: Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. Mesajul transmis de tatăl artistei: „Ceva mai dureros nu există'

Citește și: Teodora Becali a născut, în secret, al treilea copil. Fiica lui Gigi Becali se relaxează cu cele trei fetițe la Mamaia, unde are o vilă primită cadou de nuntă

Citește și: Ce probleme avea Andrei Versace, înainte să moară: „Un țăran care se crede mafiot. Ceri bani la lume și…'. Era anchetat de procurori, după ce ar fi furat o mașină de 40.000 de euro și căutat de interlopi

De ce au făcut părinții Denisei Răducu pomana separat

Pe data de 20 iulie, Emilian Răducu a pregătit în detaliu parastasul regretatei artiste. Încărcat de durere și suferință, acesta a dezvăluit că mulți au uitat-o pe fiica lui și cu greu a reușit să strângă persoane pentru a se bucura de bunătățile pregătitte pentru Denisa Răducu. Mai mult decât atât, a spus că se poate duce oricine, fiind la el în curte.

Nici de data aceasta, el și fosta soție nu s-au sincronizat și nici nu au dorit să facă acest moment împreună. Din nou, fosta lui soție nu a fost prezentă la eveniment, astfel că a decis să organizeze ceva pe cont propriu.

Sper să adun cât mai multă lume. Vecini, rude, apropiați… Oricine este binevenit. Voi face la mine în curte, separat de fosta soție, după ce ne întoarcem de la biserică. Fiecare cu treaba lui, asta este situația', a declarat Emilian Răducu pentru Spynews, înainte să aibă loc pomana.

Cum arată meniul pe care l-au avut

Emilian Răducu nu dispune de foarte mulți bani, însă când vine vorba despre regretata lui fiică nu ține cont de nimic, astfel că a avut grijă de cele mai mici detalii la pomana de 7 ani. Meniul a fost format din aperitiv, felul principal și desert, totul ajungând undeva la 4.000 de lei. Mai mult decât atât, a dezvăluit că s-a ocupat o firmă specializată de tot, pentru a ieși totul 'ca la carte'.

Primul fel va fi un aperitiv, felul doi o friptură cu piure de cartofi și prăjituri. Atât am putut eu să asigur. Totul m-a costat în jur de 4000 de lei. Am luat legătura cu o doamnă care se ocupă de astfel de evenimente și îmi doresc ca totul să iasă cum trebuie', a mai dezvăluit tatăl Denisei Răducu.

Tatăl Denisei Răducu: 'Nu vreau nimic de la nimeni'

Emilian Răducu nu acceptă ajutor financiar din partea nimănui, nici măcar de la fiica lui Adelina, care este stabilită în Anglia, explicând că se descurcă de unul singur și face atât cât poate.

Adelina m-ar ajuta din tot sufletul, dar nu-mi doresc eu. Atât timp cât mă descurc singur, nu-mi trebuie nimic. Are și ea copii, cheltuieli… Nu vreau de la nimeni nimic pentru că sunt pe picioarele mele. Mai repede i-aș oferi eu ajutorul', a concluzionat tatăl regretatei artiste.

Totuși, fiindcă tatăl ei nu a acceptat ajutorul ei la pomana Denisei Răducu, Adelina a avut grijă să se ocupe și ea, separat, de pomana artistei, însă în Anglia, acolo unde este stabilită alături de familia ei.

Și-ar fi dorit din toată inimă să fie și ea aici, dar nu a putut. Are serviciu acolo, copii de crescut. Dar a cumpărat mai multe haine, pe care le va împărți sâmbătă în Spania, unde locuiește ea. Așa a simțit ea că trebuie să facă', a mai spus Emilian Răducu.

Sursă foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton