De ce au mers Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapia de cuplu: ”Eu mă sabotam. Nu înțelegeam de ce într-un moment...”

.

De ce au mers Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapia de cuplu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Ei bine, nu sunt mulți cei care au crezut în relația lor, mai ales după ce s-a aflat că merg la terapie de cuplu, însă iată că s-au logodit, iar anul acesta au nunta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost un val de speculații și controverse pe rețelele de socializare după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că au apelat la terapia de cuplu. Mulți au fost tentați să tragă concluzia că cei doi actori nu se înțeleg foarte bine, astfel că logodna și nunta planificată i-a făcut să-și pună numeroase semne de întrebare.

vlad-gherman-si-oana-mosneaguvlad-gherman-si-oana-mosneagu

Citește și: Cine sunt nașii Oanei Moșneagu și ai lui Vlad Gherman. E vorba despre o actriță cunoscută: „Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult…”

Citește și: De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au invitat-o pe Cristina Ciobănașu la nunta lor: „Mi s-ar părea ciudat să o chem. A zis că…'

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor All Stars. A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Mellina a ajuns la spital: „Vă scriu de la Urgență, sunt disperată! Nimeni nu vrea să mă interneze!”. Ce a pățit fosta concurentă Survivor

De ce au mers Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapia de cuplu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt foarte transparenți cu marea loc comunitate de fani, astfel că pentru a nu mai lăsa loc de interpretări privind relația lor, au explicat de ce au ales să meargă la terapia de cuplu. Fără a ezita, actorul a precizat că totul a început după ce el credea că relația cu Oana Moșneagu se va termina foarte repede, asta deoarece totul părea a fi perfect și se înțelegeau de minune.

Noi am mai vorbit despre asta, într-adevăr foarte scurt, și lumea nu înțelegea. A, ei nu se înțeleg, de-aia fac terapie. N-are legătură. E vorba că nu înțelegeam de ce, într-un moment în care Oana se purta drăguț cu mine, în capul meu era „aoleu nu, e mult prea bine, sigur o să se termine în curând„. Nu se întâmpla nimic nasol, era foarte bine. Eu mă sabotam', a spus Vlad Gherman, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Actorul îndeamnă cuplurile să meargă la terapie

Își tot spunea în minte că relația este prea frumoasă pentru a dura pentru tot restul vieții, astfel că reacțiile lui erau pe măsură. Fără a ezita, au decis să meargă la terapia de cuplu pentru a preveni problemele ce ar putea apărea. De asemenea, după ce a sesizat schimbările, Vlad Gherman îndeamnă cuplurile să facă acest lucru pentru binele relației pe viitor!

Mie mi se pare genial. Mi se pare cea mai bună chestie. (…) E un proces. Nu poți să faci terapie o dată, de două ori, și gata, te-ai schimbat. E un proces de lungă durată și o muncă constantă cu tine. Așadar mergeți, dragă Românie, la terapie, ca să și rimeze', a încheiat actorul cu umor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc anul acesta

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au demonstrat tuturor ce iubire mare există între ei, astfel că la scurt timp de la cererea în căsătorie, au decis să facă și nunta. Așa cum era de așteptat, au pus la punct cele mai mari detalii, precum locația, muzica, nașii, însă acum sunt în febra pregătirilor fiindcă mai sunt doar câteva luni.

Cei doi actori au decis ca marele eveniment să aibă loc în luna iunie, cu aproximativ 150 de persoane la petrecerea de la restaurant, nașii fiind actrița Anca Sigartău și soțul acesteia. „Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași’, a spus Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton