De ce Betty Salam nu a fost la înmormântarea mamei ei: „Nu aș fi vrut să rămân cu o amintire urâtă. Nu mi-am dorit...”. Fănica a fost răpusă de ciroză hepatică, acum 14 ani

 Ifrim Georgiana
.

Betty Salam și-a pierdut mama când avea doar 7 ani. Ștefania Stoian, prima soție a lui Florin Salam, fusese diagnosticată cu ciroză hepatică și a pierdut lupta când era în floarea tinereții. Artista și-a amintește cu zâmbetul pe buze și plină de viață, căci nu văzut-o pe patul de spital și nu a condus-o pe ultimul drum. Motivul pentru care nu a participat la înmormântare l-a dezvăluit chiar ea, vizibil îndurerată, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 12 aprilie 2009, Ștefania Stoian s-a stins din viață, la 27 de ani, după ce a fost răpusă de o boală cruntă. Fănica, așa cum îi spuneau apropiații, fusese diagnosticată cu ciroză hepatică și a fost înmormântată la Cimitirul Berceni II. A lăsat în urmă multă suferință și doi copii, Betty și Dani, pe care Florin Salam i-a crescut singur și cu multe sacrificii. Chiar dacă au trecut 14 ani de evenimentul tragic, Betty Salam o amintește adesea pe mama ei și recunoaște că îi simte lipsa.

bet10bet10

Citește și: De ce a mers Betty Salam la psiholog, în adolescență, și cum a afectat-o notorietatea tatălui ei: „Aveam teamă de toată lumea, îmi era frică de…'

Citește și: Betty Salam a negat zvonurile divorțului de Cătălin Vișănescu și a făcut anunțul despre doilea copil: „Mai sunt și certuri. Îmi doresc tare mult o fetiță'

Citește și: Bogdan Buta, fondatorul Untold, se retrage din conducerea festivalurilor Untold, Neversea și Massif, după ce a fost acuzat că ar fi abuzat sexual doi minori

Citește și: Bunica Gherghina a avut pneumonie și a fost internată în spital. Cum se simte acum vedeta de pe TikTok: „Să aveți grijă de sănătatea voastră'

De ce Betty Salam nu a fost la înmormântarea mamei ei, Fănica

Betty Salam și fratele ei, Dani, nu au fost la înmormântarea mamei lor din dorința familiei de a-i proteja de un impact emoțional major. Artista spune că nu a rămas cu multe amintiri din perioada în care Fănica se îmbolnăvise, însă reține că starea ei de sănătate se agravase subit, în decurs de trei săptămâni, apoi s-a stins din viață.

„Mama a avut hepatită. Știm asta, știm cu toții. Mi-e greu să vorbesc despre lucrul ăsta. Eram acasă. Tot ce îmi aduc aminte este că s-a întâmplat în trei săptămâni. În viziunea mea, ea era în spital, într-o săptămână, după nu-mi mai aduc aminte nimic, ori mi-am șters eu din memorie.

La înmormântare nu am fost nici eu, nici fratele. Cineva a luat această decizie. Ori tatăl meu, ori mătușile mele', a povestit Betty Salam.

„Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze'

La 14 ani de la decesul Ștefaniei Stoian, fiica ei îi păstrează amintirea vie și încă e răpusă de dor. Betty Salam și-o amintește veselă și plină de viață, în perioada când nu suferea de boală. Crede că decizia familiei de a nu participa la înmormântare a fost bună și spune că n-ar vrea să schimbe trecutul.

„Când a murit, eu nu am văzut-o. Și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. Nu aș fi vrut să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze. O știu pe mama mea cu o stare de bine. Am rămas cu imaginea asta. M-am gândit de multe ori la chestia asta. Nu m-am dorit să mă duc în trecut', a povestit artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton