Bianca Drăgușanu își micșorează sânii: „Eu am dat trendul buzelor mari. Ani de zile nu am știut ce culoare am la păr. Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Drăgușanu a investit, de-a lungul timpului, zeci de mii de euro pentru operațiile estetice, din dorința de a afișa cea mai bună versiune a ei. Într-un interviu recent, blondina a recunoscut că regretă unele intervenții, mai ales că a început să conștientizeze că tendințele actuale se îndreaptă către simplitate și naturalețe. Iată de ce vrea Bianca Drăgușanu să-și micșoreze sânii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu, 41 de ani, a fost mereu deschisă cu privire la operațiile estetice, deși a creat controverse și a fost criticată că promovează o imagine care este departe de realitate. Fosta asistentă TV a recunoscut că este dependentă de astfel de intervenții, pe care a început să și le facă după emisiunea „Din dragoste', unde a apărut în urmă cu mai bine de 20 de ani. Acum, însă, Bianca Drăgușanu recunoaște că regretă unele operații estetice și urmează să-și micșoreze sânii, concluzionând că „naturalul câștigă în fața superficialității'.

bii10bii10

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Vedeta a dansat provocator chiar în fața foștilor ei parteneri

Citește și: Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu în viața personală, după ce s-a împăcat, din nou, cu Gabi Bădălău: „Sun fericită. Sunt bine. E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu…”

Citește și: De ce Andreea Antonescu nu a mers la nunta mamei sale. Ce spune artista despre căsătoria acesteia cu soțul ei: „Îi urez…”

Citește și: De ce adoră Nicola să meargă cu trenul: 'Dacă ai nasul pe sus, și figuri…' / EXCLUSIV

De ce Bianca Drăgușanu își micșorează sânii

După multe operații estetice și transformări la nivelul aspectului fizic, Bianca Drăgușanu a decis să-și micșoreze sânii, motivând că mărimile mari nu se mai poartă. Blondina și-a propus să afișeze un look mai natural de acum încolo și a început să facă schimbări în acest sens, pentru că a conștientizat că a făcut „exagerări' pe parcursul anilor.

„M-ar bate Dumnezeu să zic că regret. Sunt anumite chestii pe care, dacă aș fi putut să dau din nou timpul înapoi, probabil nu le-aș mai fi făcut. De exemplu, nu mi-aș mai fi făcut sânii atât de mari sau nu mi-aș mai fi făcut părul blond niciodată. Pentru că eu, ani de zile, nu am știut nici măcar ce culoare mai am la păr.

De trei ani sunt nevopsită și am părul ăsta frumos, fără nicio extensie. Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea.

Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez', a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Făcând un bilanț, Bianca Drăgușanu recunoate că are foarte multe intervenții estetice, astfel că și medicii la care apelează au sfătuit-o să devină mai conștientă cu privire la retușurile pe care și le dorește.

„Foarte multe. Regretatul meu prieten, Călin Doboș, eram dependentă de el. Și acum am o prietenă foarte bună, care îmi este și prietenă, Alexandra Filip o cheamă, o stresez lună de lună. Îmi fac drum, zbor la ea, la Cluj, sau vine ea la mine. Este doctorița mea de patru ani, mereu mi-aș face câte ceva și ea mă potolește și spune „băi, oprește-te'.

Zic „băi, nu mi-am mai făcut o anestezie generală, să mai tai'. Vorbind de retușuri și exagerări, am tendința de a exagera, se vede pe mine. Dar în exagerarea mea, în momentul de față, îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton