De ce Bianca Drăgușanu nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine”. Ce probleme de sănătate are

.

Weekend-ul trecut, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat într-o escapadă romantică pe litoralul românesc. Pe contul personal de Instagram, blondina a publicat mai multe imagini din scurta vacanță, dar și un videoclip în care era extrem de afectuoasă față de iubitul ei. Vedeta și afaceristul au petrecut noaptea de sămbătă într-un club de la mare și s-au bucurat de atmosfera incendiară. Bianca Drăgușanu spune că nu a consumat deloc băuturi alcoolice, ba chiar este împotriva acestui obicei. Iată de ce!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După cum se știe, Bianca Drăguțanu este extrem de atentă la modul în care arată și are grijă ca fiecare apariție a ei să fie impecabilă. Blondina are un regim alimentar destul de strict și nu sare niciun antrenament în sala de fitness, stil de viață care o ajută să se mențină în cea mai „bună versiune' a ei. De altfel, vedeta nu consumă niciodată băuturi alcoolice, nici măcar atunci când iese într-un club.

bi10bi10

La 41 de ani, Bianca Drăgușanu se poate declara o femeie împlinită. În urmă cu ceva timp, vedeta spunea că are peste 30 de intervenții estetice și este mulțumită de rezultatul la care a ajuns. Pentru a avea o talie de viespe, face zilnic exerciții fizice, mânăncă sănătos și a eliminat complet zahărul, sarea și alcoolul din dieta sa.

Citește și: Cum s-au filmat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu într-un club de pe litoral. Nu s-au ferit să-și arate dragostea în public

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru. S-au separat două săptămâni după America Express: „Pur și simplu am fugit. Când ne-am întors acasă…'

Citește și: Survivor România 2023. Noi reguli pentru Jocul de Recompensă: „Mi-a dat calculele peste cap'

De ce Bianca Drăgușanu nu bea niciodată alcool

Bianca Drăgușanu spune că nu a consumat niciodată alcool, ba chiar este împotriva acestui obicei, având în vedere efectele nocive pe care le are asupra sănătății și a aspectului fizic. În ciuda insistențelor din partea unora, blondina spune că nu consumă cocktailuri nici atunci când iese într-un club, singurul ei viciu fiind acela că mânăncă câte o porție de cartofi prăjiți câteodată.

„Eu am o părere foarte proastă despre alcool pentru că are zahăr. Te umflă la față, ți se umflă picioarele, faci coșuri, faci celulită, păi nu e păcat, la câte ore stau eu la sală, la câți bani investesc în mine, pe operații, pe botox… Păi să mă duc și să beau alcool? De ce? Eu pot să mă distrez pe apă plată, cum am stat ieri în picioare patru ore la loft și am analizat foarte funny lumea din jurul meu, care se distra, chiar dacă bea alcool. Dar eu eram, cumva, altfel. Și toată lumea zicea: băi, frate, ești ca un observator, ca un străjer, bea și tu ceva! Am zis: nu pot, nu-mi place!

Nu am băut niciodată în viața mea și nici nu o să beau. Dar mă distrez pe seama prietenilor mei, că de multe ori le povestesc eu ce au făcut. Sunt foarte mândră de mine pentru că nu sunt foarte multe persoane care se distrează în felul meu. O mai iau razna, așa, câteodată, când mănânc o porție de cartofi prăjiți, cum am făcut ieri. Da… Nu mai beau nici Cola 0, beau doar apă', a spus blondina, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu suferă de diabet

De aproximativ 10 ani, Binaca Drăgușanu este diagnosticată cu diabet și a fost nevoită să-și schimbe dantura din cauza bolii.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult.

Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urma unor analize am descoperit că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin regim alimentar strict', a spus Bianca, acum ceva timp, pentru Click!.

Bianca Drăgușanu a fost suspectă de ulcer

La început de carieră, Bianca Drăgușanu a făcut mari sacrificii pentru a ajunge la silueta dorită. Pentru a slăbi într-un interval mai scurt de timp, blondina a recunoscut că s-a înfometat, iar acest lucru i-a provocat mari probleme de sănătate.

„Mi-a fost foarte greu să slăbesc, am făcut foamea și acum am ulcer. La 23 de ani, am început regimul, am dat jos 15 kg. Și acum mă înfometez ca să mă mențin și să reușesc, la 28 de ani, să urc pe podium cu fete de 17. Mănânc o singură dată pe zi, până în ora 16.00, și atunci numai frunze', a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton