De ce boală suferă Andreea Mantea. Ia câte 10 pastile pe zi: „Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

 Ifrim Georgiana
.

De ce boală suferă Andreea Mantea. De ani buni, Andreea Mantea se luptă cu o boală autoimună, care îi provoacă fluctuații de greutate și diferite alergii. Potrivit acesteia, afecțiunea nu poate fi tratată, însă o ține sub control cu ajutorul pastilelor de care va depinde pentru tot restul vieții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 37 de ani, Andreea Mantea are o carieră de succes în televizune și este mama unui băiețel, David, în vârstă de 8 ani. În urmă cu câțiva ani buni, prezentatoarea de la „Casa Iubirii' a fost diagnosticată cu o boală autoimună, care îi afectează calitatea vieții, având în vedere că este dependentă de medicamentație și trebuie să respecte restricțiile impuse de medici. De-a lungul timpului, vedeta Kanal D a fost rezervată în a vorbi despre afecțiunea de care suferă, motivând că este un subiect mult prea delicat. Iată de ce boală suferă Andreea Mantea de ani buni!

man10-1man10-1

Citește și: Cum arată Andreea Mantea fără gene false. Nici ea nu s-a recunoscut: „Cam atât de naturale mi se par'

Citește și: Andreea Mantea a găsit soluția magică pentru a nu se îngrășa, indiferent cât ar mânca: „Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Cristi din Banat, autorul piesei „Ca o apă cristalină'. S-a stabilit definitiv în Spania

Citește și: Cine este Dragoș Bucur. Totul despre viața lui de familie: are 3 copii, a adoptat o fetiță și s-a mutat la țară

De ce boală suferă Andreea Mantea

De ce boală suferă Andreea Mantea. După ce a devenit mamă pentru prima oară, Andreea Mantea a fost diagnosticată cu o boală autoiumună, care îi provoacă alergii și fluctuații de greutate. Prezentatoarea TV nu se poate trata de această afecțiune, însă o ține sub control cu ajutorul pastilelor, de care va fi dependentă pentru restul vieții. Simptomele cu care se confruntă nu sunt deloc plăcute, iar printre acestea se numără balonarea, durerile abdominale, diareea, gazele intestinale și vărsăturile.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui', a dezvăluit vedeta TV la „Teo show'.

Andreea Mantea ia câte 10 pastile pe zi

De ce boală suferă Andreea Mantea. Pe lângă tulburarea autoimună, prezentatoarea TV se mai confruntă și cu o serie de alergii severe. Deși este conștientă că nu ar trebui să consume unele alimente, Andreea Mantea recunoaște că mai face excepții și își satisface poftele, însă ameliorează simptomele alergiei cu pastile.

„Pe lângă asta, mai am și niș te alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct', a declarat prezentatoarea TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton