Acum cinci ani, Lora a început să se confrunte cu intoleranța la gluten. A descoperit că suferă de această boală la o analiză de biorezonanță, după ce observase că era mereu umflată și simțea că „o ține pielea'. Conform spuselor ei, asta i-a cauzat și alte probleme, însă încearcă să se repare. Într-un interviu oferit pentru revista VIVA! acum ceva timp, când era cu Ionuț Ghenu în Bali, vedeta ne-a vorbit și despre operațiile sale estetice. Iată ce proceduri obișnuiește să-și facă artista!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
N-am putut să nu remarc cât de bine arăți, pentru că, deh, în Bali oamenii stau mult în costum de baie. Ba chiar un fan ți-a scris că ai cam slăbit în ultimul timp… Cum reușești să te menții în forma asta de invidiat?
Am avut mereu o constituție mai atletică, chiar și fără sport. De când am aflat despre intoleranța la gluten, cu care cred că m-am pricopsit acum 5 ani, pur și simplu am renunțat la tot ce conține gluten și m-am desumflat. Nu era grăsime, era ca o inflamație, eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat despre problema asta la o analiză de biorezonanță și am aflat că era sursa multor alte probleme, pe care acum le repar.
De ce boală suferă Lora și ce spune despre operațiile estetice
Știu că ai fost întrebată de multe ori despre operațiile estetice și tot de atâtea ori ai explicat că ai făcut doar rinoplastie… Nu una, ci mai multe. La proceduri noninvazive ai apelat? Peste ani, dacă ar fi nevoie, ai ezita să te operezi? Ce te sperie mai tare? Ridurile, faptul că acționează gravitația…
Am patru reconstrucții nazale în urma acelui accident. Am doctorul meu dermatolog, Anca Cobzariu, care mă repară când am reacții de la anumite produse, pe care le testez de curiozitate, când aud cât le laudă anumiți influenceri.
Ea îmi mai face microdermoabraziune, măști cu aur, îmi tine alunițele sub observație și elasticitatea pielii, îmi repară ridurile de pe gât din cauza poziției în care dorm și mi-a promis că-mi face niște terapii de stimulare a colagenului. Sunt niște mici ace pe care le introduce în conturul feței și n-am avut niciodată timp să încerc asta. Pe lângă cremele mele, mai iau suplimente produse tot la brandul meu, care în curând vor fi lansate pe piață și sunt foarte entuziasmată! Abia aștept!
Revenind la Bali, mi-ar plăcea să ne povestiți cum e, de fapt, viața acolo. Ce nu se vede în spatele imaginilor exotice? Și de câți bani e nevoie ca să trăiești decent o lună, să zicem?
L: Viața noastră aici e frumoasă pentru că avem un anturaj. Locul e superb, dar oamenii au contat cel mai mult. Există și pericole în Bali, apărute mai ales în ultimii doi ani, din cauza pandemiei. Sunt destule cazuri cu localnici care atacă femeile pe scuter și le scot de pe carosabil, ca să le fure bunurile. Nu le pasă că le lasă inconștiente pe marginea drumului sau că pot suferi răni foarte grave. Fetele trebuie să evite să călătorească singure după apus.
Oricine și-ar permite să locuiască aici pe termen lung dacă are un venit mediu spre mare. De ce să vrei să vii în altă țară ca să trăiești la limita subzistenței? Ca să trăiești acum o lună, OK, în Bali ai nevoie de minimum 3000 euro/cuplu. S-au triplat prețurile mai ales de când au venit mulți ruși și ucraineni. Urmează să dea drumul chinezilor și se preconizează o explozie și mai mare a prețurilor.
Ce probleme au avut Lora și Ionuț Ghenu când au stat în Bali
Cum spuneam la început, la vizita trecută în Bali ați avut probleme, nu doar din cauza pandemiei, prietenii voștri s-au îmbolnăvit de febră Dengue… Acolo, malaria, febra tifoidă, rabia și chiar hepatita reprezintă pericole reale. V-ați vaccinat?
I: Eu sunt campion la Dengue. Am făcut de două ori. În timpul pandemiei s-a creat, în lockdown, o epidemie de Dengue din cauză că nu au făcut dezinsecție.
L: Am făcut și eu o dată, și anticorpii de la Dengue ne-au protejat mult timp și de Covid. Au făcut un studiu care atesta asta. Cât despre vaccinuri, le-am făcut pe toate pentru „Asia Express.
Cum vă gospodăriți când mergeți în Bali? Gătiți voi? Cu mâncarea de acolo v-ați obișnuit?
L: Mâncăm la restaurante și, dacă avem chef de gătit, ne strângem la prietenii noștri care locuiesc aici și gătim românește.
I: În Bali găsești și mâncare asiatică, și mediteraneeană. Ai acces la cea mai bună mâncare și, dacă ai pofte, ești în locul perfect. Trebuie doar să știi mersul pe aici.
Sursă foto: Instagram