De ce Carmen Brumă nu-și expune viața personală sau relația cu Mircea Badea, pe Internet: „Eu sunt în lumea aceasta de cel puțin 20 de ani. A fost o decizie...”

.

Carmen Brumă s-a lansat în televiziune în urmă cu două decenii. Deși se bucură de notorietate, rare sunt momentele când vedeta TV își expune viața persoană sau relația cu Mircea Badea, pe rețelele de socializare. Recunoaște că discreția a caracterizat-o întotdeauna, astfel că nu îi place să povestească intimități în spațiul public, nici măcar prietenilor apropiați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de 25 de ani și au împreună un fiu, pe David, în vârstă de 9 ani. Chiar dacă au o relație de lungă durată și se bucură de succes profesional, prezentatorul TV și partenera lui au evitat să-și expună viața privată în mediul online. Carmen Brumă spune că e rezervată chiar și în cercul restrâns de prieteni și preferă să adopte poziția de ascultător.

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-au mutat Mircea Badea și Carmen Brumă. Au o terasă imensă


Citește și: Carmen Brumă revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta partenera lui Mircea Badea, la Antena 1: „Sunt mândră’

Citește și: Ioan Cărmăzan și văduva lui Sergiu Nicolaescu s-au împăcat și s-au înțeles în vederea realizării unui film despre regizor: „A fost un moment de tensiune'. Pe cine au ales pentru rolul lui Nicolaescu

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost propuși spre eliminare


De ce Carmen Brumă nu-și expune viața personală sau relația cu Mircea Badea, pe Internet

Carmen Brumă spune că discreția a caracterizat-o chiar de la debutul ei în televiziune, cu 20 de ani în urmă. Nu i-a plăcut niciodată să-și expună viața privată și relația cu Mircea Badea, iar aceeași atitudine a adoptat-o și în cercul restrâns de prieteni. Nu-și amintește când a luat această decizie, însă spune că lucrurile s-au întâmplat firesc, în acord cu personalitatea ei rezervată.


„Adevărul este că nici nu mai știu! (n.r. când a luat decizia să nu își expună viața personală) Eu sunt în lumea aceasta de cel puțin 20 de ani! Am luat-o la un moment dat, prin 1800! (râde) Nu știu să spun, pe cuvânt! Nu știu să spun când am luat decizia aceasta. Nu mi-a plăcut niciodată! A fost o decizie nu foarte calculată. A fost o decizie luată natural! Eu așa sunt!

Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, să povestesc foarte multe intimități în spațiul public. Nu îmi place să povestesc nici de față cu oamenii care fac parte din cercul meu restrâns de prieteni, darămite într-un cadru public! A fost cumva natural, firesc!’, a spus ea pentru ego.ro.


„Nu simt nevoia să mă descarc în acest fel’

Carmen Brumă nu vorbește despre problemele personale nici cu prietenii apropiați. A observat că există multe curiozități legate de relația cu Mircea Badea, mai ales când postează fotografii de cuplu pe rețelele de socializare.


„Nu sunt genul! (n.r. să vorbească cu prietenii despre viața personală) Nu simt această nevoie! Sunt un foarte bun ascultător. Nu simt nevoia să mă descarc în acest fel! (n.r. să își spună problemele). (…)

Am observat! De asta o și fac. Am văzut că îi interesează. Din când în când pot să fac acest lucru, la evenimente speciale!’, a adăugat ea pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook & Instagram