De ce Carmen Tănase nu mai gătește: „Din comoditate și din lipsă de timp”. Actrița mănâncă doar la restaurante

.

De aproximativ doi ani, Carmen Tănase a lăsat în urmă agitația din București și s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște. Actrița face naveta pentru a-și onora filmările și proiectele în care s-a angajat, astfel că nu-i rămâne mult timp pentru a se ocupa de gospodărie. Nici în bucătărie nu intră prea des, așa că mânâncă doar la restaurante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


În 2021, Carmen Tănase și-a vândut toate proprietățile și s-a mutat la țară, într-un sat de lângă Târgoviște. Actrița a spus că a fost „omul aglomerației’ multă vreme și nu o deranja tumultul din Capitală, însă odată cu trecerea timpului, și-a dorit să se apropie de „traiul mai simplu’. Cu o viață profesională activă, Carmen Tănase face aproape zilnic naveta la București, așa că timpul ei liber este limitat.

Citește și: Ce salariu are Carmen Tănase la teatru, pe lângă banii primiți pentru rolul din Clanul: „Dacă joc sau nu, eu tot iau salariul ăsta'


Citește și: Prin ce a trecut Carmen Tănase ca mamă singură, după moartea soțului: „O perioadă grea, cu lipsuri. M-am ocupat mult să suplinesc lipsa tatălui, a trebuit să vând și casa’

Citește și: Tragedie în Harghita, după ce un zid s-a prăbușit la internatul Liceului Tamasi Aron, din Odorheiu Secuiesc: un băiat de 17 ani a murit, iar o fată este în stare gravă. Klaus Iohannis cere anchetă

Citește și: Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite


De ce Carmen Tănase nu mai gătește

Carmen Tănase nu mai gătește de aproximativ un an, invocând comoditatea și lipsa de timp. Pentru că se află mai tot timpul la filmări, actrița preferă să mânânce la restaurante și se declară o împătimită a ciorbelor.  

„Din comoditate și din lipsă de timp, mănânc mozzarella cu roșii. E mai simplu. De fel, sunt ciorbărească. Dacă mă așez la masă trebuie să am ciorbiță. Cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o este cea rădăuțeană, dar și supa de pui cu tăiței de casă.


Nu mai gătesc demult, nu am timp. De vreun an de zile nu am timp să gătesc, dar mănânc pe la restaurante’, a declarat actrița, pentru Impact.ro.

Cum se pregătește Carmen Tănase pentru sărbătorile de iarnă

Carmen Tănase respectă tradiția de a împodobi bradul în Ajunul Crăciunului. Actrița va procura bucate tradiționale românești de la o familie din satul în care locuiește, astfel că nu se va da peste cap cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă.

„În principiu, pe 24 decembrie se face brăduțul sau se aduce brăduțul gata făcut, din lipsă de timp și vom sta acasă. Eu stau la țară și acolo există produse tradiționale făcute de o familie, ca acasă, poate chiar mai bune și îți poți lua orice. Toate sunt făcute din gospodăria lor’, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate mai sus.


Carmen Tănase, pe scenă de Crăciun

La fel ca în anii precedenți, Carmen Tănase va petrece Crăciunul pe scenă, la Teatrul Național. Noaptea dintre ani o va prinde în România și spune că preferă să se odihnească, fiindcă nu poate pleca nicăieri.


„Am spectacol pe 25 decembrie la Teatrul Național, am spectacole și deplasări până de Crăciun, mai avem filmări la Clanul. Am mai jucat de Crăciun. Eu am jucat pe vremuri la Iași, de Revelion, la Teatrul Național din Iași.

De Revelion 2024 voi petrece pe aici, prin zonă. Nu pot pleca nicăieri, aș prefera să fie o noapte obișnuită, să o dorm. Nu vreau neapărat pauză, mi-a ajuns de la treaba cu pandemia, chiar nu mai vreau pauze. Uneori sunt obosită, dar mulțumim lui Dumnezeu că este așa!’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook