De ce Cătălin Cazacu e singur, la un an de la despărțirea de Ramona Olaru: „E foarte greu să găsesc pe cineva. Nu mi-am....”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit definitiv în urmă cu un an. Prezentatorul de la Antena Stars este încă singur și recunoaște că nu-i este ușor să-și găsească o parteneră, fiindcă are programul aglomerat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La începutul anului trecut, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au încheiat definitiv relația, după o serie îndelungată de separări și împăcări. Motociclistul o ceruse în căsătorie pe asistenta TV, în timpul unei vacanțe în Grecia, însă destinul i-a condus pe drumuri diferite. Ramona Olaru a avut câteva tentative să-și refacă viața amoroasă, dar ne-a declarat, la începutul acestei luni, că este din nou singură. Nici Cătălin Cazacu nu și-a găsit încă o parteneră, chiar dacă a fost surprins în compania mai multor domnișoare, prin cluburile din Capitală.

caz12caz12

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită? Primele imagini cu ei împreună, la un eveniment monden

Citește și: Cătălin Cazacu îl laudă pe Marius Elisei și o ironizează pe Oana Roman, după ce s-au despărțit: „Omul își vede de treaba lui, nu dă curs la nimic. Poate e cazul să…'

Citește și: Imagini emoționante cu Mioara și Oana Roman, din copilăria vedetei: „Am fost un bebeluș iubit. Mama era atât de frumoasă…”

Citește și: Mirela Vaida, despre subiectul Vulpița – Viorel Stegaru, la Acces Direct: „Am avut un sentiment de milă. Cred că vreo 40% dintre români nu au acces la educație, la un loc de muncă. Povestea era cusută cu ață albă și…'

De ce Cătălin Cazacu e singur, la un an de la despățirea de Ramona Olaru

La un an de când s-a despărțit de Ramona Olaru, Cătălin Cazacu recunoaște că este singur. Prezentatorul de la Antena Stars nu și-a găsit o parteneră pe placul lui și nu are planuri de căsătorie, dar recunoaște că îi priește acestă perioadă.

„Eu sunt singur, necăsătorit momentan. Îmi pare rău că nu mi-am găsit aleasa inimii, îmi pare rău că cineva în lumea aceasta trebuie să fie și sigur, dar ce să fac… De exemplu, în weekend, săracul de mine, trebuie să plec din casă vineri și mă mai întorc luni seara, noroc cu emisiunea (n.r. râde)', a declarat Cătălin Cazacu la Xtra Night Show.

„E foarte greu să găsesc pe cineva'

Cătălin Cazacu mai spune că singurătatea nu îl apasă, de aceea nu-și caută activ o iubită. De altfel, nici programul de muncă nu-i lasă prea mult timp la dispoziție pentru a se ocupa de latura sentimentală.

„Plecăm de la premisa greșită că noi suntem făcuți să trăim în pereche, eu chiar mă bucur pentru toți prietenii mei care sunt în relație, pentru toți.

Eu în momentul de față cred că cel mai bun partener pentru mine sunt eu. Atâta timp cât eu sunt ok cu mine, cineva care vine trebuie să ne accepte pe amândoi așa cum suntem. E foarte greu să găsesc pe cineva, muncesc 7 zile din 7', a mai spus Cătălin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton