De ce Cove nu joacă în filme și seriale: „Nu s-au ivit până acum situații”. Actorul recunoaște că soția lui, Florentina, îi critică aparițiile

 Ifrim Georgiana
.

Cove, pe numele său adevărat Gabriel Coveșeanu, are o carieră longevivă în televiziune, însă nu s-a bucurat de același succes și în lumea cinematografiei. Prezentatorul TV recunoaște că i-ar fi plăcut să joace în lungmetraje și seriale, însă nu s-a ivit vreun rol care să i se potrivească mănușă. Este destul de critic când vine vorba de aparițiile sale și spune, în spirit de glumă, că nici soția nu-l iartă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cove și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu mai bine de 20 de ani, în emisiunea „Surprize, Surprize', alături de Andreea Marin. Pe parcursul carierei, a prezentat mai multe emisiuni de succes, între care „Flash Monden', „Vorbește lumea' sau „Bingo România'. În 2018, a devenit director la Teatrul Ion Creangă din Bucureşti, după o activitate remarcabilă pe scenă. Actorul spune că i-ar fi plăcut să joace în filme și seriale de televiziune, însă nu s-au ivit, cel puțin până acum, roluri care să i se potrivească.

co10co10

Citește și: Diana Bart s-a întors la Cursa iubirii, de la Prima TV, după ce și-a rupt piciorul. Ce relație e între ea și Cove: „E imposibil să…'

Citește și: Ce mărturisiri face Cove despre relația cu Andrea Marin, la 23 de ani de la emisiunea „Surprize, surprize”: „Era organizată și strictă și pe mine mă lăsa în zona de…”

Citește și: Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Ce mesaj i-a trimis actorul bărbatului, după ce Ana Pandeli a rămas însărcinată: „Erau certați când noi am decis să ne mutăm'

Citește și: Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier, în București: „Sunt vinovat, daunele sunt…”. Ce amendă a primit prezentatorul TV

De ce Cove nu joacă în filme și seriale

La mai bine de 20 de ani de când a debutat în televiziune, Cove spune că i-ar plăcea să apară în filme și seriale, însă nu au existat proiecte care să-l tenteze. Nu visează la un rol anume, căci și-a îndeplinit deja obiectivele profesionale, printre care să fie actor pe scenă.

„E o întrebare bună. E drept că în zona asta a filmului am așa o dorință destul de mare de a apărea în filme de lungmetraj și chiar în seriale de televiziune, doar că nu s-au ivit până acum situații sau fie nu m-am potrivit pentru un anumit rol. Până la urmă profesia de actor asta presupune: tu să fii pregătit și, dacă la un moment dat, un regizor consideră că ești potrivit pentru un anumit rol să poți să-l faci.

Nu am un rol anume pe care mi-l doresc, eu am vrut să devin actor pentru a fi pe scenă. Mi-am dorit să fiu actor de teatru. Am reușit să fac lucrul ăsta. Mă bucur de fiecare dată când sunt pe scenă și am contact direct cu publicul. Sigur, a urmat televiziunea care reprezintă o altfel de experiență', a spus actorul, potrivit playtech.ro.

Care este cel mai mare critic al lui Cove

Cove recunoaște că este destul de critic când vine vorba de prestațiile și aparițiile sale, însă nici soția lui, Florentina, nu-l iartă. Actorul recunoaște că nu dispune de prea mult timp pentru a se dedica familiei, astfel că rareori organizează escapade în doi.

„Cel mai mare critic eu sunt, dar nici soția nu mă iartă. (râde) Nu îmi face neapărat un reproș, dar este evident și uneori îmi pare rău că nu am suficient de mult timp pentru a petrece în familie, dar atât cât este timpul meu liber îl dedic în totalitate familiei.

Din păcate, vara asta nu am reușit decât să mergem un weekend la începutul verii, după care am fost în vacanțe cu copiii', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton