De ce Cristi Borcea le face periodic copiilor săi teste antidrog: "Poate le pune în pahar. Unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-ați nenorocit"

 Ifrim Georgiana
.

Invitat în podcastul Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu, Cristi Borcea a vorbit despre educația pe care le-o oferă copiilor săi, susținând că este restrictiv când vine vorba de consumul de alcool și substanțe interzise. Pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute, milionarul își supune fiii cei mari, în fiecare an, la teste antidrog. Experiența închisorii l-a determinat să fie mai precaut în relația cu copiii săi, pe care încearcă să-i ferească de eventualele probleme cu legea. Iată declarațiile neașteptate ale lui Cristi Borcea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea are nouă copii, făcuți cu patru femei. Din mariajul cu Mihaela Borcea, omul de afaceri îi are pe Patrick și pe gemenii Antonia Melissa și Angelo. După ce a divorțat de Mihaela, milionarul s-a căsătorit cu Alina Vidican, alături de care are doi copii, pe Alex și Gloria. Carolyn este fiica acestuia din relația extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu. În prezent, este căsătorit cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii, Milan și gemenele Rania și Indira. De curând, Cristi Borcea a recunoscut că își supune copiii la teste antidrog, în fiecare an, căci nu-și dorește să aibă probleme cu legea. Amintim că afaceristul a petrecut 5 ani și jumătate în închisoare, după celebrul „dosar al transferurilor'.

cri9-1cri9-1

Citește și: Cum se mențin în formă Valentina Pelinel și Cristi Borcea, deși nu țin dietă. Adevărul despre intervențiile estetice: „Ambii am făcut și injecții cu botox…'

Citește și: Ce mari și frumoase au crescut gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Indira și Rania au 4 ani

Citește și: Pescobar a rămas fără permis de conducere: „Beau o bere și mă doare undeva. 3 luni de zile merg pe jos'. Își vinde mașinile de lux, un Lamborghini și un Ferrari

Citește și: De ce nu-l aduce Monica Gabor pe Mr. Pink în România. Tatăl ei, Emil Gabor, a dat-o de gol: „Poate se întâlneşte cu Columbeanu…'

De ce Cristi Borcea le face periodic copiilor săi teste antidrog

Cristi Borcea își supune periodic copiii la teste antidrog, nu din lipsă de încredere, ci pentru a preveni evenimentele neplăcute. Conștient că aceștia pot fi intoxicați fără voia lor, mai ales că sunt cunoscuți prin prisma numelui pe care îl poartă, milionarul i-a îndemnat să fie precauți atunci când ies în oraș.

„Cea mai mare responsabilitate sunt copiii. (…) Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, să nu am nicio problemă cu niciunul.

Foarte important. Așa i-am educat, dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil. Le-am explicat, voi trebuie să învățați. Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine.

Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit.

Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patrick, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România', a declarat omul de afaceri în podcastul Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

„Am copii extraordinari'

Cristi Borcea e mândru de copiii lui, care au obținut rezultate foarte bune la învățătură și nu i-au făcut niciodată probleme. Patrick Borcea s-a lansat deja în afaceri imobiliare, cu un proiect de zeci de milioane pe litoral.

„Am copii extraordinari care n-am avut probleme cu ei, o am și pe Caroline care e la British și învață foarte bine, are 17 ani, face acum în ianuarie.

Fetele sunt la grădiniță, chiar lângă noi acasă, Coco este la facultate și se ocupă și de afaceri, Patrick este și el la facultate și se ocupă și de afaceri', a mai spus Cristi Borcea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton