De ce Cristina Ciobănașu a amânat mult timp întâlnirea dintre iubitul ei, Alexandru Mureșan, și Ruxandra Ion: „Presiunea era foarte mare. Este greu să...”

.

Cristina Ciobănașu a explicat de ce a amânat multă vreme întâlnirea dintre iubitul ei, Alexandru Mureșan, și mama ei adoptivă, Ruxandra Ion. Deși a avut ceva emoții, actrița spune că tânărul a făcut impresie bună și a reușit să-i intre în grații celebrei producătoare. Alexandru Mureșan este medic stomatolog și lucrează la un cabinet din București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea lângă Alexandru Mureșan. Actrița a recunoscut că relația lor as-a înfiripat mai greu, asta pentru ea nu era dispusă să înceapă un nou capitol. Cu voință și comunicare, cei doi și-au consolidat treptat legătura, iar astăzi formează un cuplu de invidiat. Cristina Ciobănașu recunoaște că a amânat mult timp întâlnirea dintre iubitul ei și Ruxandra Ion, din cauza presiunii de pe umerii tânărului.


Citește și: Cum gestionează Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan cearta și gelozia în cuplu: „La începutul relației, aveam dificultăți…’. Ce spune actrița despre Vlad Gherman, fostul ei iubit / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ciobănașu are planuri de nuntă cu iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Discuții au existat, dorința e de ambele părți’. Ce spune despre căsătoria lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu


Citește și: Oana Ioniță a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu. Cum a ajuns artistul să se căsătorească anul următor cu Adelina Pestrițu: „Adelina era prietena mea foarte bună'

Citește și: Ce nume au ales Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pentru cel de-al doilea fiu: „Rezultatul iubirii dintre noi’. Imagine emoționantă cu nou-născutul și fratele Liam

De ce Cristina Ciobănașu a amânat mult timp întâlnirea dintre iubitul ei, Alexandru Mureșan, și Ruxandra Ion


Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan formează un cuplu de mai bine de doi ani. Actrița recunoaște că iubitul ei i-a cunoscut părinții adoptivi destul de târziu, fiindcă tânărul a simțit o oarecare presiune în legătură cu această întâlnire. Cu toate acestea, Alexandru Mureșan i-a lăsat o impresie bună Ruxandrei Ion.

„Prima întâlnire dintre Alex și părinții adoptivi, ca să zic așa, ținând cont că ei au fost primii, a fost foarte drăguță pentru că am amânat-o cât de mult am putut! (râde) Nu că ar fi fost vreo problemă, ci pentru că atunci când părinții au niște așteptări este foarte greu să le îndeplinești, să te ridici la nivelul așteptărilor! Este foarte dificil!


Atunci, Alex a simțit presiunea aceasta, că poate nu o să fie încântați de el! Prima întâlnire a fost la o cafea acasă la ai mei. A decurs totul foarte bine! Țin minte că după întâlnirea respectivă am vorbit cu o prietenă care îi este apropiată și Ruxandrei.

Mi-a povestit: Ruxandra mi-a spus că i-a plăcut foarte mult de Alexandru! A zis că știe lucruri, e cult, citește, știe istorie, am cu cine să vorbesc!’. Era foarte încântată! Pot să zic că a decurs foarte bine întâlnirea!’, a povestit actrița pentru ego.ro.


„Presiunea era foarte mare’

Cristina Ciobănașu a explicat că întâlnirea a avut o semnificație importantă pentru ea, fiindcă și-a dorit să existe înțelegere între iubitul ei și Ruxandra Ion. Celebra producătoare a înfiat-o în urmă cu mai bine de 15 ani, după ce a remarcat-o în emisiunea „Dansez pentru tine’.


„Nu este vorba că i-a fost frică! Știa cât de important este pentru mine ca ei să se înțeleagă! Eu sunt fanul unei familii întregite, iar pentru el, fiind un lup singuratic de-o viață, presiunea era foarte mare! Voia să știe că îmi este mie bine și întâlnirea cu ai mei era importantă în relația noastră! A decurs bine, din fericire!’, a adăugat ea pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook