De ce nu s-a mai întâlnit Dana Roba cu soțul care a bătut-o crunt, în sala de judecată. Fiicele make-up artistului și-au vizitat tatăl în închisoare: „Sunt șocate, una a plâns foarte tare”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu o zi, Dana Roba și Daniel Balaciu ar fi trebuit să se întâlnească față-n față, în sala de judecată, la 3 luni de la conflictul violent. Se pare că agresorul nu s-a prezentat la Parchetul din Timișoara, fiindcă se află la București, unde este supus unei expertize psihiatrice. Tânăra de 31 de ani a făcut primele declarații despre vizita în fața instanței de judecată și a făcut dezvăluiri neașteptate despre fiicele ei, Celine și Chantal, care și-ar fi vizitat tatăl în închisoare. Iată ce detalii a dezvăluit Dana Roba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, Dana Roba s-a prezentat la Parchetul din Timișoara, acolo unde ar fi trebuit să aibă loc prima întâlnire cu agresorul ei, Daniel Balaciu. Întâlnirea nu a mai avut loc, căci încă soțul ei se află în București și este supus unei expertize psihiatrice. În schimb, make-up artista susține că fiicele ei, Chantal și Celine, și-au vizitat tatăl în închisoare, în perioada cât ea se afla pe patul de spital. Potrivit acesteia, minorele sunt afectate emoțional după întâlnirea cu tatăl lor și beneficiază de consiliere psihologică.

an10-2an10-2

Citește și: Dana Roba și soțul ei, față în față în sala de judecată, la aproape 3 luni de când a desfigurat-o cu ciocanul: „Oamenii să se roage pentru mine. Dacă mi se face rău…'

Citește și: Dana Roba își acuză soacra că a încercat să-i influențeze fiicele împotriva ei, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț: „M-a denigrat, mă face în toate felurile. Le-a spus fetelor că…'

Citește și: Daniela Crudu și iubitul ei, Daniel, ipostaze tandre la botezul fiicei lor. S-au sărutat și s-au ținut în brațe, de față cu toți invitații

Citește și: Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. A locuit în Italia și este antrenoare de fitness

Dana Roba și Daniel Balaciu nu s-au mai întâlnit în sala de judecată

Dana Roba și Daniel Balaciu nu s-au mai întâlnit la Parchetul din Timișoara, căci bărbatul este supus unei expertize psihologice, în București. Tânăra de 31 de ani a relatat, în fața instanței, momentele cumplite prin care a trecut în data de 5 iunie.

„Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București. Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el.

A fost o declarație pe care domnul procuror a vrut să o mai dau încă o dată. Eu îmi susțin prima declarație, pentru mine nu a fost nimic nou, eu susțin ceea ce am reținut din momentele din data de 5 iunie', a spus Dana Roba, conform newsvest.ro.

Fiicele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare

Dana Roba susține că fiicele ei, Chantal și Celine, și-au vizitat tatăl în închisoare, în perioada cât ea era internată în spital, moment care le-a afectat emoțional. De altfel, make-up artista spune că Daniel Balaciu și-ar fi refăcut viața cu o altă femeie, înainte s-o agreseze cu brutalitate.

„Din păcate, când eu am fost în spital, fetițele au fost la închisoare, acolo unde este el în momentul de față. Fetițele au fost, iar asta m-a necăjit foarte tare, pentru că fetele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă și ele nu au vrut să vorbească cu psihologul, Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. La întâlnirea de la pușcărie nu au vrut să vorbească cu el, una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el.

Înainte de macabru, fetițele mi-au spus, am filmare pe telefon, că tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă în familie și le-a arătat poze cu o mamă nouă, ceea ce pe mine m-a șocat, pentru că eu consider că el a vrut să mor ca să poată să aducă o mamă nouă fără să fie judecat', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton