De ce Diana Munteanu nu e implicată într-o relație la 45 de ani: „Eu sunt singură și e ok așa. Încerc să...”. S-a zvonit că s-a logodit în secret

.

Diana Munteanu a recunoscut, într-un interviu recent, că nu este implicată în nicio relație, deși au trecut ani buni de când a divorțat de Claudiu Niculescu. Prezentatoarea TV se dedică carierei în televiziune și își crește singură fiul, însă au existat și zvonuri, anul trecut, conform cărora s-a logodit în secret.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Diana Munteanu (45 de ani) a fost căsătorită timp de 7 ani cu Claudiu Niculescu, iar din relația lor a rezultat un fiu, David, care acum se află în grija prezentatoarei de la „Super Netza de weekend’. Anul trecut, vedeta a fost surprinsă cu o bijuterie spectaculoasă pe inelar și s-a zvonit că s-a logodit în secret. Diana Munteanu a spulberat zvonurile din jurul statutului ei sentimental și a recunoscut că este singură.

Citește și: Diana Munteanu este mamă singură, de 10 ani. Cum se înțelege cu Claudiu Niculescu, fostul ei soț: „Nu-mi place să-mi plâng de milă'


Citește și: Cum își menține silueta Diana Munteanu, la 45 de ani: ‘Nu am mâncat pâine… Sport și somn.’ Ce spune și despre relația cu fiul ei adolescent, fotbalist / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu: „Să nu îi părăsească și pe aceștia, nu ne interesează ce câți copii face…’ / Impresara s-a logodit cu Ronald Gavril, în Las Vegas

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei


De ce Diana Munteanu nu are relație la 45 de ani

În ciuda zvonurilor că s-a logodit în secret, Diana Munteanu spune că este singură și nu-și face proiecții cu privire la un posibil partener.

„Nu am (n.red.: iubit). Cred că se întâmplă sau nu. Nu cred că e ceva ce ar trebui să-ți propui, să te gândești ca un om să fie într-un fel sau în altul. E simplu. Eu sunt singură și e ok așa cum e’, a spus vedeta pentru unica.ro.


Întrebată ce lecții a învățat din fostele relații, prezentatoarea TV a răspuns: „În general, în viață, cred că e bine să învățăm din lucrurile care ni se întâmplă (n.red.: nu doar din fostele relații). Cred că asta este menirea și drumul acesta în viață despre asta e, despre a învăța din fiecare lucru care ni se întâmplă câte ceva. Să iei lucrurile bune și să mergi mai departe altfel, spre mai bine. Eu așa trăiesc. Încerc să fiu astăzi mai bună decât am fost ieri, mâine mai bună decât sunt astăzi și tot așa’.


Cum se înțelege Diana Munteanu cu tatăl fiului ei

Diana Munteanu și antrenorul de fotbal Claudiu Niculescu au fost căsătoriți timp de 7 ani și au divorțat în 2014. Fiul lor a rămas în grija prezentatoarei TV, însă a beneficiat întotdeauna de ajutorul fostului ei soț.


„Nu-mi place să-mi plâng de milă, să mă văicăresc. Cu ce te ajută? Eu nu înțeleg oamenii care se plâng. (…) Sunt niște lucruri pe care le-am luat atât de normal și de firesc, le-am privit exact așa cum au venit și cred că de-asta le-am parcurs ușor.

Minunat, ca întotdeauna (n.red.: colaborează cu Claudiu Niculescu în creșterea lui David). Așa mi se pare și firesc să fie. Lucrurile nu se vor schimba niciodată în planul acesta. E perfect și așa trebuie să fie, așa consider’, a mai spua ea.

Sursa foto: Facebook