De ce Dinu Maxer nu vrea ca Magdalena Chihaia să-i ia numele după căsătorie: „Ar fi o greșeală. Nu e vorba de sentimente... / Actrița se teme că ar putea fi confundată cu Deea Maxer

 Ifrim Georgiana
.

După divorțul de fosta soție, Dinu Maxer și-a refăcut viața alături de Magdalena Chihaia. Nu exclud o căsătorie, însă artistul n-ar vrea ca iubita lui să-i preia numele de familie. El spune că ar fi o „greșeală' din partea actriței să facă acest lucru și a explicat ce rațiuni stau la baza opiniei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În primăvara anului trecut, Dinu și Deea Maxer au divorțat oficial, după o căsnicie de 18 ani. Ambii și-au refăcut viața între timp, dar păstrează o relație bună de dragul copiilor pe care îi au împreună. Artistul și-a găsit liniștea lângă Magdalena Chihaia, actriță și fostă concurentă la iUmor, și a dat de înțeles că i-ar plăcea ca relația să se transforme într-o căsnicie.

di9di9

Citește și: Dinu Maxer, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Ani de zile trăiam niște emoții cumplite. Atât de tare îmi tremurau mâinile, încât…'. Cântă la acordeon de la 5 ani

Citește și: Mihai Onilă, criticat de colegi după plecarea de la AXXA: „El cântă mai nou cu soția, chiar dacă doar pe undeva prin casă. A început să cânte manele…”/ Ce spune Dinu Maxer

Citește și: Connect-R își serbează ziua pe scenă, la Arenele Romane: 'Sunt cel mai împlinit pentru ceea ce Dumnezeu mi-a oferit…' Cât a costat producția scenică a spectacolului și câți invitați celebri are / EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Marius Moga e o mică fashionistă, la 9 ani. Cum arată Maria Elisabeta și ce i-a mărturisit celebrului ei tată: „E foarte creativă”

De ce Dinu Maxer nu vrea ca Magdalena Chihaia să-i ia numele după căsătorie

În eventualitatea unei căsătorii, Dinu Maxer spune că n-ar vrea ca iubita lui, Magdalena Chihaia, să-i preia numele de familie. El crede că numele actriței este de notorietate și reprezintă deja un brand, de aceea, spune el, ar fi o „greșeală' să-l schimbe. Artistul a mai adăugat că opinia lui nu este bazată pe sentimente, ci pe rațiune.

„Magda nu are de ce să preia niciun nume de familie, pentru că ea are deja un nume celebru. Ca și actriță, în zona comercială, este un nume, eu o văzusem înainte să o cunosc fizic. Faptul că noi ne-am cunoscut la o petrecere a fost o întâmplare, a fost mâna destinului. Părerea mea e că ar fi o greșeală să-și schimbe numele. Depind foarte mulți factori (n.r. dacă mai face nuntă), eu cântăresc foarte mult, nu e vorba de sentimente, ci de celelalte rațiuni care decid. O calculez foarte bine și e vorba și de plăcerea momentului, nu vreau să-l proiectez', a spus artistul în cadrul unei emisiuni pentru WoWnews.

Magdalena Chihaia se teme că ar putea fi confundată cu Deea Maxer

Și Mgadalena Chihaia a declarat, mai demult, că n-ar vrea să-i preia numele lui Dinu Maxer, fiindcă n-ar vrea să fie confundată cu fosta lui soție.

„Nu aș vrea să mă cheme Maxer, pentru că aș fi confundată cu Deea. I-am zis și lui Dinu, prefer să rămân Chihaia. Fiecare e pe treaba ei. Plus că sunt actriță, Magdalena Chihaia deja e un nume. Pe Deea am cunoscut-o anul trecut, ne-am întâlnit de două ori, e ok. Nu suntem nici prietene, doar „bună’, „ce faci’, atât. Vorbim cuviincios, politicos și cam atât, e limita aia de respect. Eu o respect că e mama copiilor lui Dinu și probabil și ea pe mine că sunt iubita lui Dinu. Eu țin foarte tare la copii, iar Andreas pentru mine este mai mult decât cel mai bun prieten’, a spus Magdalena Chihaia pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton