De ce e supărată mama Biancăi Drăgușanu pe Dan Capatos: „Îl iubea foarte mult. Pentru că suntem vecini...” / Acum 10 ani, prezentatorul TV și blondina au fost colegi de emisiune

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Drăgușanu face partea din lumea mondenă de mai bine de zece ani, numele ei fiind adesea asociat cu scandaluri sau controverse. Cu timpul, a învățat să facă față expunerii mediatice, însă mama ei suferă nespus când vede că este criticată sau atacată. Și Dan Capatos, prezentatorul de la Xtra Night Show, ar fi dezamăgit-o, deși îl stimează și îl urmărește la televizor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu a debutat în showbiz în urmă cu mai bine de 10 ani. Prima sa apariție televizată a fost în emisiunea „Din Dragoste', prezentată de Mircea Radu, unde participase pentru a-și rezolva problemele sentimentale. De atunci, a devenit o figură cunoscută în lumea mondenă, participând la numeroase emisiuni și evenimente, și fiind constant în centrul reflectoarelor.

cap-10cap-10

Citește și: Ce a fost întrebată Bianca Drăgușanu de fiica ei, după ce fetița a citit, pe internet, că mama ei n-ar fi fost însărcinată, de fapt: „Mami, dar tu chiar m-ai avut în burtică?”

Citește și: Bianca Drăgușanu se plânge că fiica ei se confruntă cu bullying: „Există o fetiță care dă cu hate, vorbește urât de mine. Copilul meu a fost acuzat…' / Și vedeta a primit amenințări după o vizită la școală

Citește și: Andrei de la Mireasa și iubita lui s-au despărțit, după o lună de relație. Care e motivul și ce spune despre fosta lui soție, Simona, pe care a cunoscut-o în emisiune: „Nu pot să renunț la…'

Citește și: Cine este Rareș Petre, concurent la Insula iubirii 2024. Are o relație de doi ani și este student

De ce e supărată mama Biancăi Drăgușanu pe Dan Capatos

Ca persoană publică, Bianca Drăgușanu nu este afectată de criticile care i se aduc, însă situația stă diferit când vine vorba de familia sa. Despre mama ei spune că este o femeie puternică, dar e conștientă că suferă enorm din cauza articolelor care o pun într-o lumină nefavorabilă. Femeia ar fi dezamăgită de atitudinea lui Dan Capatos, care, de-a lungul timpului, a fost implicat în multiple dispute cu Bianca Drăgușanu. În perioada 2012-2014, cei doi au fost colegi în emisiunea „Un show păcătos'.

„Mama e o femeie foarte puternică. Pe cât de puternică e, pe atât de sensibilă e. Oamenii puternici plâng mai des. E foarte afectată, are și ea o vârstă. Ea e afectată, de exemplu, de atitudinea lui Capatos, care mi-e vecin și pe care îl iubea foarte mult. Ține la el și crede, pentru că suntem vecini, că e o conexiune între noi. Ei…nu e', a povestit Bianca Drăgușanu în podcastul lui Bursucu.

„Încercăm să fim bine'

Bianca Drăgușanu mai spune că mama ei, care are puțin peste 60 de ani, se simte bine și este în formă. Vedeta preferă să nu divulge dramele din familia ei, fiindcă este o persoană optimistă și crede că toate sunt așezate de mâna destinului.

„Nu mai mai e ca la 20 de ani, are puțin peste 60, dar e ok. Încercăm să fim bine. Și dacă n-ar fi, nu ți-aș spune că nu e, pentru că mie nu îmi place drama și victimizarea. Dacă dramatizezi, atragi dramă. De ce să atrag lucrurile astea? Ok, nu e situația tocmai roz, dar o să fie. Sunt omul care vede partea plină a paharului', a adăugat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton