De ce Ellie White s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei după 16 ani de relație și ce spune despre scandalul cu DJ Project: „Am avut două tentative” / „Mă atacă peste tot!”

.

De ce Ellie White s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei după 16 ani de relație și ce spune despre scandalul cu DJ Project. Ellie White, fosta solistă de la Dj Project, s-a retras din lumina reflectoarelor, iar recent, a făcut nunta cu Doru Tincu, după 16 de ani de relație. Vedeta a decis să spună de ce a așteptat atât de mult timp ca să se căsătorească, dar și ce se întâmplă în conflictul cu Dj Project.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


De ce Ellie White s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei după 16 ani de relație și ce spune despre scandalul cu DJ Project. Ellie White, fosta solistă de la DJ Project, s-a căsătorit cu tatăl celor doi copii ai ei, Doru Tincu, după o relație de 16 ani. Cântăreața este de părere că un act nu demonstrează autenticitatea legăturii dintre ei, însă este fericită că a făcut și acest pas. Ellie White a spus și motivul pentru care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, dar și ce se întâmplă în conflictul dintre ea și trupa DJ Project.


De ce Ellie White s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei după 16 ani de relație și ce spune despre scandalul cu DJ Project

Ellie White este fericită că, în sfârșit, după o poveste de iubire ce durează de 16 ani, ea și partenerul ei, Doru Tincu, au devenit soț și soție. Artista mărturisește că nu s-a grăbit niciodată să facă nunta, întrucât doi oameni nu ar trebuie să fie legați de un act, ci de sentimentele pe care le au unul față de celălalt. Cât despre conflictul cu trupa DJ Project, Ellie White mărturisește că se simte atacată de cei doi foști colegi de breaslă.


Citește și: Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să…’

Citește și: Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Are 20 de ani și este fiul Andreei Esca


Citește și: De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs): „Totul s-a consumat și…’. În ce relații sunt acum

Citește și: Cum arăta Mădălina Ghenea la începutul carierei: „În timp, am învățat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată fața!'. Avea 14 ani când a devenit model

Am avut vreo două tentative (n.r. de a se căsători) pe parcursul celor 16 ani, însă nu s-au materializat. Probabil că nu era timpul atunci, pentru că acum am reușit să pregătim tot într-o lună și jumătate.


Pe noi nu actele ne-au ținut împreună si eu nu încurajez actul căsătoriei doar de dragul căsătoriei. Doi oameni trebuie să stea împreună pentru că vor, nu pentru că îi obligă un act. Pentru noi a fost mai mult o confirmare a relației care durează deja de 16 ani, și nu neapărat o obligație.

Dacă spun ceva ce nu le convine, mă atacă peste tot. Mi se pare deja hilar, însă nu mă afectează câtuși de puțin. Nu le port ranchiună, înțeleg că ăsta e drumul lor, însă eu aleg să nu mă mai implic în drame. E o pierdere de timp fantastică și de energie bună. Nu avem neînțelegeri, avem doar puncte de vedere diferite.' a declarat Ellie White, pentru CanCan.ro.


Cu ce probleme se confruntă Ellie White în rolul de mamă

Ellie White a lăsat în urmă viața plină de glamour a industriei muzicale și s-a dedicat complet rolului de mamă pentru cei doi copii ai ei. Vedeta recunoaște că nu este deloc ușor pentru un părinte să-și educe copii în era tehnologiei și că adeseori pune piciorul în prag.

Nu este ușoară! Mai ales când ai copii care cresc în era tehnologiei și a vitezei în toate aspectele vieții. Sunt copii care sunt expuși de la o vârstă fragedă ecranelor pentru că nu ai cum să le interzici să nu se uite fiindcă riști să îi marginalizezi însă, în egală măsură, trebuie să fii foarte atent în primul rând la conținut și apoi la timpul petrecut în fața ecranelor.


Nu este ușor să le faci pe toate, este solicitant și uneori frustrant să vezi că al tău copil intră în perioada de pre-adolescență mai repede decât te aștepți tu și suntem puțin puși în fața faptului împlinit că trebuie să ne descurcăm cu mood swing-urile și nervii inexplicabili, cu întrebările interminabile și cu fixurile Însă, după toate lucrurile astea, sunt și perioade superbe în care ne bucurăm maxim unii de ceilalți, nu trece o zi în care să nu ne spunem că ne iubim între noi, nu trece zi în care să nu râdem și să nu facem ceva distractiv în patru.„, mărturisește artista.


Ellie White nu vrea ca micuții ei să devină vedete

După ce a avut parte de faimă și notorietate în tinerețe, acum Ellie White mărturisește că nu ar vrea că micuții ei să devină persoane publice. Vedeta este de părere că odată ajunși în lumina reflectoarelor, oamenii au tendința să facă orice pentru mulțumi pe cei din jur, uitând de propriile lor nevoi.


Dacă e să fiu sinceră, nu mi-aș dori o astfel de viață pentru ei. Dar cum nu este alegerea mea și nici viața mea, eu îi voi susține orice ar alege ei să facă în viața lor.

Am simțit nevoia să mă retrag puțin în cercul meu sigur și să mă găsesc. Am descoperit că trăim o viață întreagă împrăștiați în sute de direcții și la final ajungem obosiți, frustrați și neîmpliniți din toate punctele de vedere. Mulți trăiesc pentru a-i face pe alții fericiți, alții trăiesc în umbrele părinților, sau ale iubiților și nu-și găsesc calea, pentru că direcția celorlalți nu este și direcția lor. Am trăit și eu mulți ani împrăștiată, până când viața m-a pus la pământ și a trebuit să aleg între mine și restul. M-am ales pe mine, însă ăsta este un traseu greu și dureros. Pentru asta am avut nevoie de timp cu mine și de liniște.' a conchis Ellie White.

FOTO: Instagram Facebook