De ce este singură Andreea Raicu și de ce nu s-a căsătorit până acum: „Sper să nu fiu înțeleasă greșit”

 Ifrim Georgiana
.

La 45 de ani, Andreea Raicu are o carieră de succes, clădită cu forțe proprii. Când vine vorba despre viața personală, fosta prezentatoare TV a fost întotdeauna discretă și s-a ferit să vorbească public despre schimbările prin care trece. În nenumărate rânduri, vedeta a fost întrebată de ce nu și-a întemeiat o familie, mai ales că aceasta a recunoscut că i-ar plăcea să aibă un copil. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu este una dintre puținele vedete care și-au construit o carieră de succes prin forțe proprii. Inițial, vedeta a debutat ca model și a câștigat mai multe concursuri de modelling, iar în anul 1996 și-a făcut debutul în televiziune. Deși este cunoscută de o țară întreagă, Andreea Raicu a fost întotdeauna rezervată cu privire la viața personală, și mai ales la cea sentimentală.

ra9-1ra9-1

Spre surprinderea fanilor, Andreea Raicu a scris recent un articol referitor la viața ei sentimentală. Vedeta a recunoscut că este singură și a vorbit despre greșelile pe care simte că le-a făcut în relațiile anterioare.

Citește și: Andreea Raicu s-a pozat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda. Fanii au asaltat-o cu întrebări: „Cine îți face poza când ești dezbrăcată?”

Citește și: Andreea Raicu, atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată, la 45 de ani: „Așa pare în această poză”

Citește și: Oana Roman a împlinit 47 de ani. Ce cadou și-a făcut de ziua ei: „Prețul e mare. Nu-mi permit încă…”

Citește și: Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi, la „Te cunosc de undeva”: „Îmi este greu. L-am îndrăgit foarte mult”

De ce este singură Andreea Raicu și de ce nu s-a căsătorit până acum

Andreea Raicu a recunoscut că, în acest moment, nu se află niciun bărbat în viața ei. Raportându-se la relațiile anterioare, fosta prezentatoare TV spune că a adoptat întotdeauna o „poziție salvatoare', fiind una dintre greșelile pe care nu dorește să le mai repete în viitor.

„Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă un plus de valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile salvatoare., terapeută, asistentă sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rând.

Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine ca să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorință și nu din nevoie sau gol interior', a scris Andreea Raicu pe blogul personal.

„Mulți ani am rămas alături de bărbați nepotriviți'

Andreea Raicu a vorbit și despre frica de singurătate și despre relațiile cu parteneri incompatibili. Vedeta recunoaște că acum știe ce își dorește de la o relație

„Mulți ani am rămas alături de bărbați nepotriviți, bărbați pe care i-am ales din nevoie sau gol, nu din dorință (atunci nu știam de această diferență importantă), ci din rănile sufletului meu și din multe frici pe care le simțeam. Să fii într-o relație aparent frumoasă, dar lipsită de onestitate, vulnerabilitate, siguranță, intimitate, iubire și mai ales conexiune', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton