De ce fiica lui Răzvan Simion susține Bacalaureatul de două ori: „E o întreagă tevatură”. Ianca vrea să-și continue studiile în străinătate

 Ifrim Georgiana
.

Fiica lui Răzvan Simion a absolvit liceul și vrea să studieze la o facultate din străinătate. Prezentatorul TV a explicat de ce Ianca susține Bacalaureatul de două ori și ce opțiuni are în vedere pentru a-și continua studiile. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din căsnicia cu Diana Biță, Răzvan Simion are doi copii, pe Tudor și Ianca. De curând, fiica celor doi a absolvit Liceul Teoretic Giroc, din Timișoara, acolo unde locuiește cu mama și fratele ei. Deocamdată, tânăra de 18 ani nu a decis la ce facultate vrea să se înscrie, încă cert este că vrea să studieze în străinătate. Se pare că Ianca Simion susține examenul de Bacalaureat de două ori, având în vedere sistemul de învățământ pe care l-a frecventat.

sim10-1sim10-1

Citește și: Când are loc nunta dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan: „Totul este stabilit, modelul rochiei, locația…”

Citește și: Diana Simion-Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani, cu media 9,90: 'Am muncit enorm. Este doar începutul…'

Citește și: Raluca și Walter Zenga s-au reunit în Dubai, la serbarea fiului lor. Imagini emoționante la 3 ani de la divorț

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea ajung din nou în fața judecătorilor. Dosarul are legătură cu terenurile pe care le dețin

De ce fiica lui Răzvan Simion susține Bacalaureatul de două ori

Fiica lui Răzvan Simion susține Bacalaureatul de două ori, atât pe cel românesc, cât și pe cel spaniol. Prezentatorul TV a recunoscut că nu a avut emoții cu privire la „examenul maturității', căci a avut încredere în Ianca.

„Da, ea dă și Bac-ul spaniol, pentru că asta a terminat, engleză-spaniolă, și o ajută pe viitor. E mai mult un pic de muncă, dar cumva generația asta, poate că asta a fost de-adevăratelea de sacrificiu, cumva s-a obișnuit, cu a trage mai mult decât am tras noi la vremea respectivă.

Nu avem emoții, e deșteaptă foc. Dacă dă două Bac-uri deodată, e sus de tot. Are toate calificativele luate în spaniolă și engleză, e tot ce ne puteam dori mai mult', a spus prezentatorul TV, potrivit playtech.ro.

Ianca Simion nu a decis unde vrea să-și continue studiile

Răzvan Simion spune că fiica lui nu a decis unde vrea să-și continue studiile. Prima opțiune a Iancăi este Barcelona, dorindu-și să se specializeze în Psihologie. Chiar și așa, prezentatorul TV nu vrea să intervină în deciziile fiicei sale.

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă', a adăugat aceasta.

Pentru a găsi domeniul pe care vrea să-l studieze, Ianca Simion a apelat la consiliere specializată: „Ne-am sfătuit. Ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupa de așa ceva. Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali, oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul, ce anume să incluzi în el, ce activități extracurriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei'.

„Sunt foarte multe universități la care vrea să meargă'

Se pare că Ianca Simion are o listă întreagă de opțiuni când vine vorba despre continuarea studiilor, însă nu a luat o hotărâre în acest sens.

„E o întreagă tevatură, acum ea termină anul acesta complicat, de fapt este o generație a pandemiei, e o generație a schimbărilor de trimestre cu module, e un tărăboi întreg. Sunt foarte multe universități la care vrea să meargă, e o generație a nehotărâților. Ce va alege, aia va face. E suficient de matură încât să-și aleagă exact drumul pe care vrea să-l facă', a încheiat Răzvan Simion.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton