De ce fiicele lui Vladimir Drăghia nu l-au urmărit niciodată în serialul Clanul: „Noi nu avem televiziune prin cablu acasă. Nu o să o oblig niciodată…”

 Miniosu Alexandra
.

Vladimir Drăghia a dezvăluit, recent, într-un interviu, de ce fiicele lui, Zora și Alegra, nu l-au urmărit niciodată în serialul Clanul. Actorul a explicat că el și Alice Cavaleru nu au televiziune prin cablu acasă, dar, în schimb, au acces la Voyo, și preferă ca cele mici să se uite la desene animate decât la prestația tatălui său din pelicula de la PRO TV. Iată cum își educă artistul fetele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La 38 de ani, Vladimir Drăghia e un bărbat împlinit pe toate planurile. Pe lângă o carieră de succes în televiziune și actorie, acesta se laudă cu o familie minunată, formată din partenera lui, Alice Cavaleru, și fiicele lor, Zora și Alegra. Actorul s-a schimbat mult de când micuțele lor au venit pe lume, dar nu a uitat niciodată de greșelile făcute sau deciziile luate în trecut. Așadar, acesta consideră că fetele lui trebuie să se mândrească în viață cu propriile lor realizări și nu cele ale părinților lor celebri.

vladimir-1-1vladimir-1-1

În vreme ce mulți copii din familii celebre obișnuiesc să se mândrească la școală sau în grupul de prieteni cu realizările părinților lor, Vladimir Drăghia susține că nu pune accent pe acest lucru în fața fiicelor lor. Actorul se raportează acum mai mult la Zora, pentru că cealaltă fiică, Alegra, e prea mică și momentan nu înțelege prea mare lucru, despre meseria și celebritatea lui.

Citește și: 'Zora are niște porniri, dar lucrăm la…' Cum își educă Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru cele două fiice

Citește și: Vladimir Drăghia, terorizat de o fostă iubită: „Doamne, era groaznic, nesiguranță, mă urmărea mereu. Dar nu cred că e ceva ce poți să controlezi”

Citește și: Ioana Ginghină a aflat abia la un an de la divorț că Alexandru Papadopol are o relație cu Adriana Titieni: „Nu m-ați prins, dar și eu eram atunci cu cineva”

Citește și: Ce au făcut Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu când s-a difuzat premiera Chefi la Cuțite, sezonul 13. Au postat tot pe rețelele de socializare

De ce fiicele lui Vladimir Drăghia nu l-au urmărit niciodată în serialul Clanul

Vladimir Drăghia a povestit într-un interviu că nu a dus-o niciodată pe Zora pe platourile de filmare de la Clanul, serial în care acesta joacă, și că micuța nici nu l-a văzut vreodată la TV, în această peliculă.

„Echipa de la 'Clanul' este atât de profi, încât recunosc că m-a bătut gândul să o aduc pe set, dar ținând cont de cât de profi este echipa, acolo este armată, totul este la minut, mi-a fost frică să o aduc pentru că, fiind copil, nici nu pot să îi spun să stea într-un loc și să nu zică nimic. În același timp, nici nu aș vrea cumva să pericliteze munca întregii echipe făcând vreo tâmpenie pe acolo. Așa că am preferat să o țin acasă, să îi povestesc ce se întâmplă', a declarat Vladimir Drăghia pentru EGO.ro.

Totuși, Vladimir Drăghia i-a arătat Zorei cu ce se ocupă. Se întâmpla acum doi ani, când artistul a luat-o cu el la teatru, să vadă un spectacol cu acesta.

'Am luat-o o dată la teatru, dar era acum aproape doi ani. La o piesă pe care nu cred că a înțeles-o. Poate o iau la teatru peste câteva luni, când cred că o să fie mai dispusă să înțeleagă ce se întâmplă acolo', a explicat el.

„Noi nu avem televiziune prin cablu acasă'

Zora nu l-a văzut niciodată pe tatăl ei, Vladimir Drăghia, în rolul de polițist în serialul Clanul, pentru că în casa lor nu există cablu TV. Actorul și soția lui, Alice Cavaleru, au hotărât ca micuțele lor să nu-și petreacă timpul în fața televizoarelor, dar, uneori, se mai uită la desene animate.

'Ca să fiu extrem de sincer. Noi nu avem televiziune prin cablu acasă. Ne-am pus, în schimb, Voyo, pentru serial. Momentele în care vrem să ne uităm la seriale, sunt momente în care alegem noi să ne uităm. De obicei ne uităm la televizor când copiii dorm sau când nu sunt acasă. Ea nu prea are timp ca să se uite și dacă are, să zicem că îi dăm 20 de minute pe zi, atunci preferă să se uite la desene animate. Așa că nu o să o oblig niciodată să se uite la taică-su, care cine știe ce zice pe acolo, în loc să se uite la desene. Are timp. Pe Voyo vor rămâne episoadele mult timp de acum înainte, când o să fie un pic mai mare, și dacă o să fie curioasă, o să poată să se uite', a mai povestit actorul.

„Dacă i-aș permite să se mândrească cu ce face taică-su, cumva ar trebui să-mi asum și dacă fac eu vreo tâmpenie, ar trebui să-i fie ei rușine'

Prin urmare, Zora, fiica cea mare a cuplului Alice Cavaleru – Vladimir Drăghia, nu se laudă în fața prietenilor cu celebritatea tatălui său, iar actorul speră că nu se va ajunge niciodată la asta, pentru că preferă ca fiicele lui să se laude cu propriile lor realizări.

'Încercăm să umblăm la mândrie, să nu fie prea mândră. Dacă e să fie mândră cu ceva, să fie cu ce a făcut cea, nu cu ce face taică-su. De mică trebuie să o învățăm. Adică să se mândrească cu ce face ea, nu cu ce fac eu. Dacă i-aș permite să se mândrească cu ce face taică-su, cumva ar trebui să-mi asum și dacă fac eu vreo tâmpenie, ar trebui să-i fie ei rușine. Motiv pentru care nu o să-i dau nici oportunitatea să se bucure de ce fac eu bun, nici nu o să o încarc cu eventuale tâmpenii pe care le voi face pe viitor. N-ai de unde să știi niciodată. Suntem oameni, ni se mai pot întâmpla tot felul de tâmpenii. Sper să nu se întâmple, dar nu aș fi la prima', a conchis acesta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton