„Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel”. De ce fiul lui Theo Rose a purtat la naștere numele de familie al artistei și cum au ales-o ca nașă pe sora cântăreței / EXCLUSIV

.

De ce fiul lui Theo Rose a purtat la naștere numele de familie al artistei și cum au ales-o ca nașă pe sora cântăreței. Despre toate acestea, dar și multe altele, ne-a vorbit îndrăgita cântăreață în noul număr al Revistei VIVA!, cel de Septembrie. Astfel, am aflat și că ea și partenerul ei, Anghel Damian, își doresc să-i facă o soră sau un frate băiețelului lor, Sasha, însă nu se grăbesc momentan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Bună, Theo! Este primul nostru interviu cu tine în calitate de mămică… Pentru că nu am apucat să vorbim, îți spun acum felicitări și te rog pe tine să-i transmiți urările și lui Anghel! Ce faci, cum te recuperezi după naștere?

Mulțumim! Sunt deja recuperată și în focurile proiectelor din care făceam parte dinainte de Sasha.

Citește și: Câte kilograme are Theo Rose după naștere: „Am revenit la setările din fabrică foarte rapid’ / Cu cine seamănă micuțul Sasha


Citește și:Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie pentru prietenii lor, deși nu sunt căsătoriți. Au și botezat-o pe fiica celor doi: „V-am zis că ajung și la nășie’

Citește și: Cum a sărbătorit Claudia Pătrășcanu ziua onomastică a fiului ei și al lui Gabi Bădălău, în plin scandal cu afaceristul: „Te iubesc infinit!'

Citește și: Cum arată acum văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 10 ani de la moartea actorului. De ce se ceartă cu regizorul Ioan Cărmăzan: „Ea își dorește să controleze orice mișcare'


De ce fiul lui Theo Rose a purtat la naștere numele de familie al artistei și cum au ales-o ca nașă pe sora cântăreței

Fiul tău are două prenume frumoase, Sasha Ioan, iar nașa lui este chiar sora ta, Raluca. Ea s-a oferit să-l creștineze sau tu ai venit cu propunerea? Au mai vrut și alții să-i fie nași de botez micuțului, a trebuit să și refuzi doritori?

S-a întâmplat foarte firesc. Am vorbit cu Anghel și am fost de acord că Raluca va fi cel mai dedicat părinte spiritual pentru Sasha, așa cum a fost și pentru mine. I-am spus că ne dorim să fie ea nașa de botez a copilului și ne-a povestit că visase asta cu câteva seri în urmă, dar i-a fost rușine să se autopropună.


De regulă, copilul poartă numele de familiei al tatălui. Pentru a nu mai exista controverse, te invit să ne spui tu de ce ai ales ca Sasha Ioan să poarte numele tău de familie, Diaconu. Anghel nu s-a împotrivit nicio clipă, ați luat această decizie de comun acord?

Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel. Pentru că nu suntem căsătoriți, în maternitate au trecut pe fișa de naștere numele meu de familie. Înțeleg că este o procedură standard. Noi obișnuim să glumim și să spunem că „gata, l-am înmatriculat pe numele tatălui.


Theo Rose și Anghel Damian își mai doresc copii

Bănuiesc că anticipezi următoarea întrebare, dar lumea e curioasă… Plănuiești să-i faci o soră sau un frate lui Sasha? Ați vorbit tu și Anghel până acum despre al doilea copil sau e prea devreme?


Noi suntem siguri că ne mai dorim. Mai avem răbdare, în schimb. Încă n-am întâmpinat nici măcar o mică parte din provocările aferente vieții cu un copil.

Cu nopțile nedormite cum vă împăcați? Se trezește Sasha de multe ori pe noapte?

Ne-am împăcat cu nopțile albe, însă am fost și norocoși. După prima lună, Sasha a început să doarmă foarte bine noaptea. Se trezește o singură dată în timpul nopții, și pentru mine e perfect. Nu prea am avut nopți grele cu el.

La final, să ne spui, te rog, când mai dormi și când mai respiri.


Dorm noaptea cât apuc și respir cu adevărat, în sfârșit! Vă mulțumesc mult!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram, Facebook, Revista VIVA!