De ce Ionuț Lupescu s-a căsătorit după vârsta de 30 de ani: „Eu am fost foarte mult plecat din țară, am avut o prietenă în Germania, nemțoaică, dar…”

.

Ionuț Lupescu a dezvăluit de ce s-a căsătorit târziu. Fostul mare fotbalist e însurat de aproape 25 de ani cu soția lui, Flori. Sportivul generației de aur a României consideră că așa a vrut soarta și că Dumnezeu a aranjat lucrurile în viața lui așa cum e mai bine. E bucuros că s-a întâmplat așa și este la fel de fericit și îndrăgostit de partenera lui de viață, la fel ca-n prima zi în care s-au cunoscut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!


Ionuț Lupescu este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din generația de aur a României. La 55 de ani, acesta se laudă cu un palmares impresionant, în care a adunat mai multe performanțe în domeniul sportiv. Este fiul celebrului fotbalist Nicolae Lupescu și a rămas în memoria publicului ca mijlocaș al echipei Dinamo București.

De-a lungul carierei sale sportive, Ionuț Lupescu a participat la două Campionate Mondiale și două Campionate Europene de fotbal. De asemenea, el a ocupat și funcția de director general al Federației Române de Fotbal.


Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit a doua seară consecutiv, după ce au fost surprinși de paparazzi cinând împreună. La ce eveniment au participat cei doi foști soți

Citește și: Cum a reacționat Sânziana Buruiană când fiica ei de 9 ani a întrebat-o: „Când o să fiu și eu așa dotată ca tine?!'. Izabela a fost alăptată la sân până de curând

Citește și: De ce nu a vrut Nicola să-și ia permisul, după ce a făcut școala de șoferi: ‘În București, să mergi cu mașina este crimă. Eu circul mai mult cu metroul, pentru că ajungi…’ Adoră să meargă și cu trenul / EXCLUSIV


Citește și: Andreea Marin, despre trauma suferită de Violeta după despărțirea ei de Ștefan Bănică: „Ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos'

De ce Ionuț Lupescu s-a căsătorit după vârsta de 30 de ani

Ionuț Lupescu a fost invitat, recent, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, de la Kanal D. Deși este o fire discretă, marele fotbalist și-a deschis sufletul de dragul fanilor săi și a vorbit atât despre viața lui personală, cât și despre carieră, inclusiv despre șansele României la a mai avea o generație de aur.


Întrebat de ce a ales să se însoare târziu, Ionuț Lupescu a explicat că a fost destul de mult timp plecat din România. Își făcuse o prietenă în Germania, însă totul s-a încheiat între ei, după ce el i-a spus că în viitor plănuiește să se întoarcă în țara lui natală. Ulterior, marele fotbalist a cunoscut-o pe Flori, cea care i-a devenit mai apoi soție, iar la a doua lui întoarcere în țară lucrurile s-au legat și mai mult între ei. Acum se laudă cu aproape 25 de ani de mariaj și e mândru de căsnicia lor.


„Așa a fost soarta. (Nr. Să se căsătorească târziu). Eu am fost foarte mult plecat din țară și am avut și o prietenă în Germania, nemțoaică, dar i-am spus foarte clar, la un moment dat, că o să mă întorc în România. „Vrei să vii?’ și a zis că nu, iar eu i-am zis că e mai bine să ne oprim acum. M-a înjurat puțin, iar a doua zi m-a sunat și mi-a mulțumit și mi-a spus că am dreptate și că e mai bine să ne oprim acum.

Am găsit o soție româncă, iar abia când m-am întors a doua oară la Dinamo am avut timp să stau mai mult și să o cunosc pe Flori, iar așa ne-au prins aproape 25 de ani împreună. Asta fost soarta, nu știu, așa a vrut Dumnezeu. E bine și așa’, a povestit Ionuț Lupescu în emisiunea de la Kanal D.


Ionuț Lupescu a întâlnit-o pe soția lui în avion

Fotbalul l-a ajutat să își întâlnească și viitoarea soție, deoarece acesta, alături de charterul Echipei Naţionale, călătorea cu echipajul din care făcea parte și Flori, ce era în acea perioadă stewardesă.


Flori a fost stewardesă timp de 10 ani, iar în timpul zborului de la Bursaspor, Ionuț Lupescu și Flori au vrut să dea o șansă reală conexiunii dintre cei doi, după mai multe întâlniri întâmplătoare din diferitele zboruri pe care le făceau împreună. În anul 2000, Ionuț Lupescu și Flori au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească, eveniment ce a avut loc în mare secret, departe de ochii curioșilor.

„Soţia mea a fost stewardesă aproape 10 ani şi la diferite zboruri ne-am văzut. Echipajul mergea câteodată şi cu charterul Echipei Naţionale şi uşor uşor am intrat în discuţie. Dar asta după mult timp, nu din prima. Şi ne-am plăcut, după m-am dus eu la Bursaspor şi atunci s-a făcut legătura, înfiriparea, în 2000, şi apoi a venit şi ea, iar anul acesta facem 18 ani. E iubire, dar cu cât îmbătrâneşti este respect foarte mult. Dacă nu este respect este lucrul cel mai urât, a declarat Ionuț Lupescu acum ceva timp la Antena Stars.


Sursă foto: Captură video, Arhivă VIVA!

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!