De ce Iulia Vântur nu vrea cetățenie indiană, deși locuiește de 10 ani în India: „Eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am...”

 Ifrim Georgiana
.

De mai bine de 10 ani, Iulia Vântur s-a stabilit în India, țara de origine a iubitului ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare TV și-a construit o carieră în muzică și film, cucerind Bollywood-ul, însă nu-și dorește să obțină cetățenie indiană. Explicația a oferit-o chiar ea în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost invitată recent, având în vedere că se află temporar în România. Iată motivul invocat de frumoasa artistă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a părăsit România în 2012 și s-a stabilit în India, acolo unde și-a construit o carieră artistică. Într-un interviu mai vechi, fosta prezentatoare TV a recunoscut că nu i-a fost ușor să se adapteze în țara iubitului ei, Salman Khan, însă cu toleranță și deschidere a reușit să se conformeze regulilor de acolo și să demonstreze că își merită locul în industria cinematografică indiană. Deși locuiește de peste un deceniu în India, Iulia Vântur nu-și dorește să dețină dublă-cetățenie, respectiv română și indiană, declarație pe care a făcut-o în emisiunea lui Cătălin Măruță.

iu9iu9

Citește și: Iulia Vântur, întâlnire emoționantă cu mama ei, pe aeroport, în Istanbul: „Cea mai specială ființă din viața mea'

Citește și: Iulia Vântur a publicat un videoclip cu Salman Khan, după luni întregi de când nu s-au mai afișat împreună: „S-a întors'

Citește și: America Express 24 octombrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate din sezonul 6

Citește și: Florin Zamfirescu dezvăluie ultima discuție avută cu Natașa Raab: „A împleticit așa niște cuvinte și mi-a zis…'. Actrița a murit la 70 de ani

De ce Iulia Vântur nu vrea cetățenie indiană

Iulia Vântur este rezidentă în India de peste 10 ani, însă nu-și dorește să obțină cetățenia țării. Fosta prezentatoare TV deține trei acte de identitate, respectiv pentru România, India și Dubai, țări în care susține concerte și evenimente.  

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt', a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „La Măruță'.

De ce a revenit Iulia Vântur în România

Iulia Vântur petrece câteva zile în România, unde a venit de dorul părinților ei. De curând, artista și mama ei au petrecut un sejur în Turcia, alături de alți prieteni de familie.

„Mi-era dor de ai mei și am zis să-i iau într-o vacanță scurtă. Am reușit să o iau doar pe mama. Tata a rămas cu strugurii să facă vin. Am plecat eu cu mama și cu niște prietenii de-ai mei în Istanbul. Am stat câteva zile, vreo 5-6 zile. N-aveam plănuit să vin în România, dar ieri, pentru că nu erau niște acte gata acolo unde trebuia să mă duc, am zis hai să vin repede până acasă', a mai declarat artista, la Pro TV.

Iulia Vântur l-a susprins pe Salman Khan cu un preparat din bucătăria românească, care pare să fi fost pe gustul actorului de la Bollywood: „Chifteluțele cu sos roșu, alea i-au plăcut. Gătite de mine. Culmea, i-au plăcut. Chiar nu erau rele'.

Cum se menține Iulia Vântur în formă

Iulia Vântur recunoaște că mâncarea indiană este delicioasă, însă atentă la silueta ei, și-a format un regim alimentar diversificat și echilibrat.

„Mâncarea indiană este super bună, motiv pentru care încerc să nu mănânc chiar în fiecare zi. La prânz mănânc dahl, care e un fel de supă de linte și orez. O consider mai sănătoasă. În rest nu mă arunc foarte tare pentru că în momentul în care mă arunc se vede. Da (n.red.: se consumă alcool), dar eu nu', a declarat cântăreața, la Pro TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton