De ce lipsește Mirela Vaida azi de la Acces Direct

.

Mirela Vaida a explicat de ce lipsește azi de la Acces Direct și cine îi ia locul la cârma emisiunii de la Antena 1. Lipsa Mirelei Vaida nu are legătură cu atacul din platou, ci cu o altă emisiune la care aceasta ia parte la aceeași oră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a mai lipsit de la Acces Direct, însă de data aceasta fanii emisiunii s-au temut ca decizia ei de a lipsi să nu aibă legătură cu atacul de acum zece zile, când actrița a fost la un pas de moarte chiar în platoul Antena 1. Însă, Mirela Vaida a asigurat pe toată lumea că motivul pentru care lipsește azi de la Acces Direct nu este unul grav, ba dimpotrivă.


De ce lipsește Mirela Vaida azi de la Acces Direct: filmează la Te cunosc de undeva

Mirela Vaida a anunțat că luni nu va putea fi prezentă în cadrul emisiunii ‘Acces Direct’ de la Antena 1. Moderatoarea va avea altceva de făcut, la aceeași emisiune. Mai exact, vedeta va fi prezentă la ‘Te cunosc de undeva’, în calitate de concurentă, deoarece se va filma semifinala acestui show.


‘Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct.‘, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida concurează la Te cunosc de undeva alături de Pepe, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Romică Țociu, Raluka, Ana Baniciu, Radu Ștefan Bănică, Cristina Vasiu și Emilia Popescu.


Citește și: Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite’

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut’

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri după episodul cu Mirela Vaida. Și ea a fost atacată de un bărbat, în farmacie

Mirela Vaida a fost atacată în direct, în platoul Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată acum câteva zile chiar în platoul Acces Direct de o femeie dezbrăcată care a aruncat un bolovan către ea, cerându-i să-i dea ‘banii’.


Am crezut că sunt mai puternică, dar nu sunt. Sunt foarte afectată de cele întâmplate. Vreau să le mulţumesc celor de acasă pentru susţinere. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt aici, că nu s-a întâmplat ceva cu adevărat dramatic. Sunt foarte mulţi oameni care cred că e o făcătură, nu mă interesează acest lucru, fiecare e liber să creadă ce vrea.


Mi se pare un scenariu diabolic, mă doare că cineva doreşte răul cuiva. Părinţii mei îşi fac mari griji pentru mine, am trei copii mici. Nu confundaţi omul cu prezentatorul! Noi doar prezentăm nişte fapte. Faceţi ce vreţi în online, dar nu fizic. Vreau doar să îmi apăr viaţa pentru cei trei copii pe care îi am’, a spus Mirela Vaida, printre lacrimi, după atac.

Prezentatoarea a depus o plângere penală pentru tentativă de omor la
Secția 4 de Poliție din Capitală. Dacă se va dovedi că agresoarea avea
discernământ în momentul comiterii faptei, femeia în vârstă de 40 de ani
ar urma să petreacă ani buni la închisoare.