De ce Maria Constantin și Robert Stoica nu au dansat valsul mirilor la nunta lor: „Mi se pare forțat, nu e...”. Ce surpriză le-au pregătit invitaților, în schimb

 Ifrim Georgiana
.

De ce Maria Constantin și Robert Stoica nu au dansat valsul mirilor la nunta lor. Pe 25 iulie, Maria Constantin și Robert Stoica au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă, după 4 ani de relație. Săptămâna trecută, a avut loc petrecerea de nuntă a celor doi, un eveniment atipic și fastuos, organizat la salonul de evenimente deținut de familia Bădălău. Cei doi soți nu au respectat tradițiile specifice unui astfel de eveniment, astfel că nu au dansat valsul mirilor, în fața sutelor de invitați. Iată de ce Maria Constantin și Robert Stoica nu și-au dorit să se conformeze acestui obicei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ce Maria Constantin și Robert Stoica nu au dansat valsul mirilor la nunta lor. Vineri, 5 august, a avut loc nunta cuplului Maria Constantin – Robert Stoica, după ce înainte cu câteva zile s-au căsătorit civil și religios. Cei doi soți și-au dorit să organizeze un eveniment atipic, astfel că au avut ca tematică lămâile și nu au respectat nicio tradiție. Invitați de seamă s-au distrat pe ringul de dans pănă la prime ore ale dimineții, dintre care îi amintim pe Bianca Drăgușanu și partenerul ei, Gabi Bădălău, Marcela Fota, Claudia Ghițulescu, Vica Blochina, Kamara sau Ada Dumitru. Încă dinainte de ziua cea mare, intepreta de muzică populară susținea că nu va ține cont de tradițiile specifice unei nunți, căci își dorește să organizeze, mai degrabă, „un moment care să marcheze relația lor'.

mar0mar0

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica, nuntă atipică: au avut ca tematică lămâile, dress code alb și nu au respectat nicio tradiție. Imagini de la evenimentul fastuos

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă

Citește și: Cine este ispita Livia Marinescu de la Insula iubirii, sezonul 7. Are o fiică și a participat la diferite emisiuni

Citește și: Ce diferență uriașă de vârstă este între Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Fostul premier este mai bătrân decât soacra lui

De ce Maria Constantin și Robert Stoica nu au dansat valsul mirilor la nunta lor

Maria Constantin a dezvăluit motivul pentru care nu a dansat valsul mirilor la nunta cu Robert Stoica. Artista susține că nici ea, dar nici soțul ei nu au talent pe ringul de dans, iar asamblarea unei coregrafii i s-ar fi părut „forțată'. Pe de altă parte, cei doi soți le-au pregătit o surpriză de proporții participanților, care au fost invitați pe ringul de dans, în timpul reprezentanției lui Adrian Minune.

„Nu o să cânt la petrecere, am destui artiști invitați și îi las pe ei să își facă treaba. Nu o să avem dansul mirilor. Nu e este atipic, dar consider că noi nu suntem buni dansatori și atunci de ce să ne dăm în stambă, dacă nu ne stă bine. Lăsăm pe alții care se pricep la treaba asta. Cumva mi se pare ceva forțat să merg să fac coregrafii, nu e stilul meu. Eu fac ce simt, ce îmi place. Va fi un dans, unde vom invita pe toată lumea când va cânta Adrian Minune', a mărturisit artista, pentru WOWnews.

De ce a vrut Maria Constantin ca invitații să se îmbrace în alb

Maria Constantin și-a dorit ca toți invitații la nunta ei să se îmbrace în alb, deși, în cadrul unui astfel de eveniment, se consideră o „gafă vestimentară'. Artista este de părere că dress code-ul a fost adecvat vremii de afară și nu a respectat alte tradiții românești, precum furatul miresei.

„Este tematica de white party, pentru că uite ce căldură e afară. Sincer mă așteptam să plouă. Am fost mai stresată acasă, acum la locație sunt ok. Ultimele detalii le-am stabilit cu 2 zile înainte. Avem aranjamente forale, cigar bar, bar cu limonadă, înghețată în loc de candy bar, un tort ceva de vis. Totul e în tematica lămâi', a dăugat aceasta, potritvit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton