De ce Marina Almășan și Georgică Cornu nu s-au căsătorit. A cerut-o de nevastă, dar ea i-a înapoiat inelul de logodnă, după despărțire: „Am considerat-o tot timpul ca pe soție, am luat și verighetele”

 Miniosu Alexandra
.

Georgică Cornu a dezvăluit abia acum, după 12 ani de relație cu Marina Almășan, de ce nu s-au căsătorit. Bărbatul o ceruse de nevastă în trecut și a cumpărat chiar și verighetele, însă ea i-a înapoiat inelul de logodnă și hainele după despărțire. Totuși, el speră la o împăcare cu cea care i-a fost alături mai bine de un deceniu și i-a făcut o propunere, pe mail…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Marina Almășan și Georgică Cornu au ajuns la despărțire după 12 ani de relație. Abia acum, după separare, bărbatul a dezvăluit că o ceruse de nevastă pe vedetă, mai demult. Omul de afaceri din Timișoara a povestit că, după separare, vedeta i-a înapoiat atât inelul de logodnă, cât și hainele pe care el le avea la ea.

marina-almasan-2marina-almasan-2

După căsnicia cu regretatul cântăreț Victor Socaciu, Marina Almășan a format un cuplu cu Georgică Cornu. Au fost împreună 12 ani, dar nu au locuit niciodată împreună. Prezentataoarea TV a stat în Capitală, iar afaceristul în Timișoara. Au fost, însă, în multe vacanțe împreună.

Citește și: Georgică Cornu iese la atac după ce a fost părăsit de Marina Almășan, deși susține că o iubește și o vrea înapoi. Ce îi reproșează: „Acțiuni de acest gen Marina a mai făcut, am înțeles că așa este obiceiul ei”

Citește și: Marina Almășan nu a vorbit 11 ani cu Victor Socaciu, după ce au divorțat. Cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste: „Eram prinși în alte relații. Ne-am căsătorit foarte tineri…'

Citește și: Elena Matei de la Chefi la Cuțite a născut o fetiță: 'A fost greu și dureros. Acum suntem bine amândouă, ne recuperăm și…'

Citește și: Gina Pistol revine în televiziune după o pauză de un an și jumătate: „Sunt pregătită să mă întorc. Mi-a prins bine…'.  Se zvonește că va prezenta MasterChef

De ce Marina Almășan și Georgică Cornu nu s-au căsătorit

Totuși, în ultimii ani, relația dintre Marina Almășan și Georgică Cornu s-a răcit. Cel puțin asta se înțelege din declarațiile pe care ea le-a făcut zilele trecute, când a anunțat că ea și omul de afaceri s-au despărțit.

„După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane.

Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind, din păcate, să suplinească acest gol', a povestit Marina Almășan.

Georgică Cornu: „Eu o cerusem de soție'

După despărțire, Georgică Cornu a povestit că el o ceruse în căsătorie pe Marina Almășan. Acesta îi dăduse și inelul de logodnă și cumpărase chiar și verighetele. Aceștia nu s-au căsătorit însă niciodată cauza unor probleme pe care el le-a avut în justiție, susține afaceristul.

„Eu o cerusem de soție, pentru că fosta nevastă a zis că-mi dă divorțul, dar m-a ținut zece ani așa. Am considerat-o tot timpul ca pe soție. I-am dat și inelul, am luat cu ea și verighetele, din Israel. (…)

Mi-a trimis inelul cu care am cerut-o și verighetele. Mi l-a mai returnat o dată, dar i l-am dat înapoi. Acum vreo lună, cineva a sfătuit-o să-mi trimită hainele acasă. Eu chiar eram pregătit să mă mut în București. Le-a trimis la adresa unde stă fosta nevastă. Nu era acasă nici ea, nici arabul ei. Le-am zis băieților că nu mă interesează nicio haină. Puteam să mă duc eu să le iau', a spus el pentru Cancan.

Georgică Cornu vrea să se împace cu Marina Almășan și i-a făcut o propunere

În ciuda despărțirii, Georgică Cornu speră la o împăcare cu Marina Almășan, căci, afirmă el, o iubește în continuare. În plus, bărbatul se arată sigur de faptul că „nu va mai găsi unul ca el'.

„Nu va mai găsi unul ca mine, care să facă ce am făcut eu pentru ea. Nu i-am făcut scene de gelozie vreodată. (…) I-am propus ieri să mergem împreună la Milano, să ne rezolvăm problemele, mai ales că vine și ziua ei. Dacă vrea, să luăm și două camere. Are mailul de la mine', a încheiat el.

De cealaltă parte, Marina Almășan afirma recent că vrea să rămână prietenă cu fostul iubit, Georgică Cornu, după separare.

„Cu siguranță, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit Destinul fiecăruia dintre noi. Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri.

Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri', a zis vedeta TVR.

Sursă foto: Libertatea, Arhivă VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton